Welkom 123 ERA makelaar

Amsterdam

Welkom 123 ERA makelaar

We zijn verheugd om 123 ERA Makelaar uit Amsterdam vanaf 1 september officieel te verwelkomen in ons ERA netwerk in Nederland. Deze toevoeging vormt een belangrijke mijlpaal en een positieve stap voor ons gezamenlijke doel om mensen in en rondom Amsterdam uitstekend van dienst te zijn in hun woonbehoeften.

123 ERA Makelaar, opgericht in 2009, heeft sindsdien gestaag groei doorgemaakt onder de inspirerende leiding van Ramon Brouwer en Joep Bangert. Met hun gedrevenheid en visie heeft het team zich ontwikkeld tot een enthousiaste groep van ruim twaalf professionals. Allen delen ze dezelfde filosofie: de gemeenschap in Amsterdam ondersteunen door hoogwaardige dienstverlening te bieden.

Wat 123 ERA Makelaar onderscheidt, is hun toewijding om voor de beste resultaten te gaan en de tijd te nemen voor elk individu. Hun jarenlange ervaring in de vastgoedsector heeft hen goed voorbereid op elke uitdaging die op hun pad komt. Met een diepgewortelde liefde voor vastgoed en een grenzeloos vertrouwen in hun capaciteiten, hebben ze bewezen elke uitdaging met succes aan te kunnen.

De beslissing om deel uit te maken van het ERA netwerk getuigt van hun streven naar voortdurende verbetering en het bieden van nog meer waarde aan hun klanten. Als ERA-makelaar kunnen ze gebruikmaken van een sterk wereldwijd netwerk en innovatieve technologieën die hun dienstverlening naar een nog hoger niveau tillen.

Het ERA netwerk is op zijn beurt verheugd om 123 ERA Makelaar te omarmen, omdat ze weten dat het gezamenlijke streven naar uitmuntendheid en klantgerichtheid elkaar perfect aanvullen. Samen zullen we de vastgoedmarkt in Amsterdam verder versterken en een nog bredere gemeenschap van kopers en verkopers ondersteunen.

We kijken uit naar een succesvolle samenwerking en een toekomst waarin we gezamenlijk nog meer mensen kunnen helpen bij het realiseren van hun woondromen.

Welkom 123 ERA Makelaar in ons ERA netwerk!

Welkom 123 ERA makelaar