Uw huis verkopen?

Gratis offerte en waardebepaling

U heeft al een nieuw droomhuis op het oog of u bent daar naar op zoek. Om die volgende stap mogelijk te maken moet u uw huidige huis verkopen. U hoopt natuurlijk dat u dan snel de kopers vindt en dat die ook een zo hoog mogelijke prijs voor uw huis willen betalen.

Uw ERA-makelaar richt zich voor u op een zorgeloze verkoop. Dat is verkopen voor de beste verkoopprijs, met een zo kort mogelijke verkooptijd en zonder zorgen. Ook zorgt de ERA-makelaar voor een perfecte presentatie van uw huis, plaatsing op Funda en het unieke ERA verkoopactieplan. Daarna verzorgt hij namens u de bezichtigingen en de onderhandelingen. Na de verkoop zorgt hij voor een zorgeloze afwikkeling en afstemming met de notaris. Met een ERA-makelaar heeft u altijd uw persoonlijke adviseur naast u staan. Gedurende het hele verkoopproces, maar ook daarna, houdt hij u goed op de hoogte. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. 

Vraag nu eenvoudig een gratis offerte en gratis inschatting van de verkoopprijs aan. Als u het aanvraagformulier invult, selecteren wij de beste ERA-makelaar bij u in de buurt voor u. Deze makelaar neemt daarna contact met u op voor een afspraak.

Voor het zelfde geld een huis met een werkkamer
ERA's Open Huizen Route
Speeddaten met uw toekomstige huis
zaterdag 15 juni 2024

Gratis waardebepaling aanvragen

Ik wil een waardebepaling aanvragen voor (stap 1 van 2): Mijn contactgegevens zijn (stap 2 van 2):