Wat is de verkoopwaarde van mijn huis?

De landelijke woningmarkt is regelmatig in het nieuws. Toch zijn de lokale prijsontwikkelingen vaak anders. Wat is de waarde of verkoopprijs van mijn huis dan nu? Dat is een logische vraag van veel huiseigenaren. Ook al denkt u niet direct aan het verkopen van uw huis, inzicht in de huidige verkoopprijs is altijd waardevol. ERA begrijpt dit en biedt daarom een gratis en vrijblijvende waardebepaling van uw huis aan.

ERA staat voor kwaliteit en aandacht. Wij komen daarom graag persoonlijk bij u langs. Dan kunnen we uw huis pas echt goed beoordelen. Het fijne voor u is dan ook dat u dan ook al uw vragen kunt stellen. Bijvoorbeeld wat het beste verkoopmoment is of als u meer wilt weten over de plaatselijke woningmarkt.

De waardebepaling wordt uitgevoerd door een NVM makelaar bij u in uw buurt. Die makelaar kent de plaatselijke woningmarkt goed en weet of de prijzen binnenkort gaan stijgen, dalen of gelijk blijven. Voor het maken van een afspraak vult u het aanvraagformulier in. Wij nemen dan contact met u op voor het maken van een afspraak en selecteren dan een makelaar voor u. Binnenkort weet ook u precies wat uw huis waard is.

Aanvraagformulier