illustratie

Zoeken naar huizen

0
tot
750000

ERA Open Huizen Route

Huizen kijken zonder afspraak op een zaterdag? Dat kan 5 keer per jaar tijdens de ERA Open Huizen Routes. U kunt u dan op zaterdag van 11 tot 3 deelnemende huizen komen bekijken. Met de ERA huizenzoeker kunt u vooraf alvast de mooiste huizen uitzoeken en uw eigen Open Huizen Route samenstellen.

U droomt van een nieuw huis, maar...

Heeft u al een koopwoning? Wat zou uw huidige huis dan waard zijn? Misschien wel veel meer dan u denkt. Vul hier in voor welk droombod u uw huis vandaag nog zou verkopen. De ERA-makelaar komt dan gratis en vrijblijvend bij u langs om deze waarde te beoordelen. Ook kan hij u adviseren over hoe u de hoogst mogelijke verkoopprijs kunt realiseren. Wat is uw Droombod?

Van kijken naar kopen

Op een open huizen dag huizen kijken is niet alleen leuk, maar ook slim. Op één dag kunt u al snel met 3 huizen of meer 'speeddaten'. U krijgt dan ook goede indruk van de buurt, de straat en de sfeer. U voelt dan al een beetje hoe het zal zijn om er ook echt te wonen. U weet dan zeker dat dat mooie ruime huis ook echt uw droomhuis is.

En wordt u verliefd op een huis, dan kunt u uiteraard een afspraak met de ERA-makelaar maken om het nog een keer te bezichtigen. Vaak wordt er tijdens Open Huizen Route direct al op het huis geboden of zelfs al in de dagen voorafgaand aan de zaterdag. Het huizenaanbod is dus beperkter dan een jaar geleden en huizen verkopen ook steeds sneller. Ook buiten de randstad. Wees er dus wel snel bij!

foto
illustratie

Ook meedoen?

Uw huis verkopen? U kunt nog mee doen met de volgende landelijke ERA Open Huizen Route. Maak daarom nu al een afspraak!

Privacyverklaring