ERA OPEN HUIZEN ROUTE

Open Huizen Route ideale start

Op zaterdag 5 oktober 2024 is het weer mogelijk om tijdens een Open Huizen Route huizen te bekijken zonder afspraak. Je kunt gewoon binnenlopen in de deelnemende huizen tussen 11.00 en 15.00. Je kijkt kort binnen en kunt de eigenaar vragen stellen. Als je het leuk vindt, maak je daarna een afspraak met de verkopend makelaar voor een bezichtiging.

Het bezoeken van de Open Huizen Route is de perfecte manier om je huizenzoektocht te beginnen! Maar ook als je al even op zoek bent en je hebt je droomhuis nog niet gevonden, kun je de Open Huizen Route gebruiken om een iets groter zoekgebied te verkennen. Of misschien zelfs een andere buurt. Het voordeel van de bezichtiging met de eigenaar zelf, is dat deze je alles over de buurt kan vertellen.

Voor de veiligheid van onze opdrachtgevers (je kunt je voorstellen dat een eigenaar wil weten wie er allemaal in zijn huis hebben rondgelopen) en voor de opvolging van deze Open Huizen Route, zullen we je bij binnenkomst vragen een QR code te scannen en je naam, e-mailadres en telefoonnummer op te geven. Deze gegevens worden niet gebruikt voor andere doeleinden.

OHR-logo

Ook aankoopplannen?

De Open Huizen Route is weliswaar de perfectie manier om je zoektocht naar een nieuw huis te starten. Maar wat nu als je je droomhuis hebt gevonden? 

Als je tijdens de volgende Open Huizen Route een huis hebt gezien dat je heel erg leuk vindt, overweeg dan om bij de reguliere bezichtiging een aankoopmakelaar mee te nemen. Deze adviseert je over de bouwkundige staat, over de waarde, de financierbaarheid, de buurt, de kosten van een eventuele verbouwing; kortom, over alles wat je moet weten voordat je een bod uitbrengt op een huis.

Vraag één van onze aankoopmakelaars om een vrijblijvende afspraak. Ze vertellen je graag wat je voor je kunnen doen! https://www.era.nl/contact 

 
 
 
 
OHR 2022

Gratis waardebepaling van jouw huis?

Dat kan! Vul hier je contactgegevens in en vermeld je woonplaats bij 'Opmerkingen of wensen'.