illustratie

Zoeken naar huizen

0
tot
750000

ERA Open Huizen Route

Huizen kijken zonder afspraak? Dat kan tijdens de ERA Open Huizen Route. Op zaterdag 5 oktober kunt u dan van 11 tot 3 te koop staande huizen bekijken. Met de ERA huizenzoeker kunt u vooraf leuke huizen selecteren en de volgorde van uw eigen Open Huizen Route bepalen.

Van kijken naar kopen

Op een open huizen dag huizen kijken is niet alleen leuk, maar ook slim. Op één dag kunt u al snel met 3 huizen of meer 'speeddaten'. U krijgt dan ook goede indruk van de buurt, de straat en de sfeer. U voelt dan al een beetje hoe het zal zijn om er ook echt te wonen. U weet dan zeker dat dat mooie ruime huis ook echt uw droomhuis is.

En wordt u verliefd op een huis, dan kunt u uiteraard een afspraak met de ERA-makelaar maken om het nog een keer te bezichtigen. Vaak wordt er tijdens Open Huizen Route direct al op het huis geboden of zelfs al in de dagen voorafgaand aan de zaterdag. Het huizenaanbod is dus beperkter dan een jaar geleden en huizen verkopen ook steed sneller. Ook buiten de randstad. Wees er dus wel snel bij! 

ERA-makelaars zijn de uitvinders van de Open Huizen Route. Inmiddels is dit unieke initiatief overgenomen door bijna alle makelaars in Nederland. Het beste compliment dat ERA kan krijgen. Al sinds 2000 vinden huizenzoekers op deze landelijke open huizen dag hun nieuwe huis. U straks ook?

foto
illustratie

Ook meedoen?

Uw huis verkopen? U kunt nog mee doen met de volgende landelijke ERA Open Huizen Route. Maak daarom nu al een afspraak!

Privacyverklaring