illustratie

Nieuw! Virtuele Open Huizen Route

Huizen bekijken, maar zelf niet de deur uit? Dat kan! De ERA-makelaars, uitvinders van de traditionele Open Huizen Route, lanceren de Virtuele Open Huizen Route! Van 23 tot 28 maart kunt u op deze pagina alle huizen met een video of een virtuele tour achter elkaar bekijken. Een uitstekend alternatief nu de landelijke Open Huizen Dag van 28 maart vervalt. U kunt veilig huizenvideo's 'bingewatchen' zonder uw huis te hoeven verlaten. Zet de Virtuele Open Huizen Route nu alvast in uw agenda!

Van kijken naar kopen

Arjan Terpstra van ERA legt uit hoe het werkt. “Normaal gesproken stellen verkopers tijdens de Open Huizen Route hun huis open voor iedereen die het van binnen wil bekijken. Op onze site kon je altijd al onze Open Huizen vinden. Nu gaan we daar, de week voorafgaand aan de landelijke Open Huizen Dag, alle huizen met virtuele tour of een woningvideo presenteren. Je kunt dan al die leuke video’s bekijken voor een eerste indruk. Pas als je een ‘virtuele’ klik voelt met een huis, neem je contact op voor een bezichtiging in persoon. Dat kan via het contactformulier bij de woning, per mail of per telefoon."

Wat is uw Droombod?

Heeft u al een koophuis? Wat zou uw huidige huis dan nu waard zijn? Misschien wel veel meer dan u denkt. Vul hier in voor welk droombod u uw huis direct zou verkopen. De ERA-makelaar maakt dan alvast een afspraak met u om op een later moment deze waarde te komen beoordelen. Ook kan hij u dan adviseren over hoe u in de huidige woningmarkt de beste verkoopprijs kunt realiseren. Wat is uw Droombod? Maak nu alvast een afspraak.

foto
illustratie

Gratis waardebepaling van uw huis?

Dat kan! Vul uw contactgegevens in en vermeld uw woonplaats bij 'Opmerkingen of wensen'.

Privacyverklaring