beoordelingen

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Koper van een woning , Meidoornplantsoen 35
26 mei 2024

Perfect geholpen Dennis. Altijd snel met antwoorden en heeft ervoor gezorgd dat we zorgeloos door het aankoopproces zijn gelopen. Nogmaals bedankt!

Koper van een woning , Hermelijnstraat 26
25 mei 2024

Bestaat uit een team van deskundige makelaars. Ze hebben gericht advies gegeven en goed onderhandeld over de prijs van mijn huis. Daarnaast zijn ze altijd goed (telefonisch) bereikbaar.

Verkoper van een woning , Raafstraat 28
25 mei 2024

Dankzij de Koning makelaars hebben wij inmiddels de sleutel van ons droomhuis en hebben we ons eigen huis snel verkocht! Van a tot z voelde wij ons gezien en hebben ze ons fantastisch geholpen! Een dikke 10!

Verkoper van een woning , Beatrixlaan 52 b
25 mei 2024

Fijne contacten. Snelle afstemming zowel met de makelaar zelf als met de medewerkers van het kantoor. Goed verwachtingenmanagement.

Verkoper van een woning , Rooseveltstraat 5 E
25 mei 2024

Zeer prettige en deskundige samenwerking. Absoluut een aanrader en wil jullie hartelijk danken voor de uitstekende service.

Koper van een woning , Marsstraat 35
24 mei 2024

Olivier heeft ons heel goed begeleid tijdens het zoekproces naar en aankoopproces van ons eerste huis. Zijn betrokkenheid, ervaring en scherpe blik hebben ons veel vertrouwen gegeven in het proces waardoor we snel konden navigeren en schakelen; in korte tijd hebben we ons familie(droom)huis gevonden!

Koper van een woning , Pastoor Kannelaan 16
24 mei 2024

Lang zelf geprobeerd om een huis te kopen, maar aangezien de huidige marktsituatie werd het moeilijk. Toen hebben we de makelaar ingeschakeld en binnen 3 weken hadden we een mooi huis gevonden. Heel tevreden mee.

Verkoper van een woning , Laan van York 34
24 mei 2024

Het contact met Hoofddorp makelaar ging soepel, snel, vakkundig en professioneel. Ten eerste een heel vriendelijk en vooral heel menselijk team. Na mijn verwachtingen te hebben neergelegd oversteeg dit al mijn verwachtingen. Wat ze zeggen wat ze gaan doen voor je, doen ze en meer! Ik heb mijn huis letterlijk in een paar dagen verkocht en een bord ophangen was zelfs niet nodig. Met een goede sneak peek op hun socials en een open dag en de juiste benadering verliep dit meer dan soepel. Alles wat perfect voorbereid en geregeld. Het zag er perfect uit op funda om maar niet nog te spreken van de fotograaf, echt subliem! Voordat ik het wist was het verkocht en was alles al geregeld. Ik heb wel eerder een huis verkocht maar dat ging niet zo efficient, soepel en zorgeloos als bij Hoofddorp Makelaars. Ik zou deze ook iedereen willen aanraden. Ze hebben echt een no nonsense mentaliteit en de focus is de delivery die jij zo hebt afgesproken. Mocht je je huis in Hoofddorp willen verkopen is deze makelaar een must maar zeker ook aan te raden voor andere gemeentes. Ik heb mijn familie al Hoofddorp Makelaars laten inschakelen voor hun verkoop en aankoop. Kortom ik ben zeer tevreden en heb eigenlijk geen verbeterpunten.

Verkoper van een woning , Tolakkerweg 32
24 mei 2024

De communicatie verliep heel prettig met Arjen. Hij heeft duidelijk jarenlang ervaring. Fijn om zaken mee te doen. Ook de andere medewerkers van ERA makelaars als zeer klantvriendelijk ervaren.

Verkoper van een woning , Langestraat 75 F
24 mei 2024

De service was uitstekend gedurende het hele proces. Ik kon niet om meer gevraagd hebben. Elke uitdaging onderweg werd op uiterst professionele wijze opgelost.

Koper van een woning , Korenmolen 8
24 mei 2024

Super geholpen tijdens het gehele proces en uiteindelijk met hulp van onze makelaar de woning kunnen aankopen!

Verkoper van een woning , Waardeel 14
24 mei 2024

ERA Makelaardij Het Raadhuis heeft ons prima en deskundig geholpen bij de verkoop van de woning uit de zestiger jaren in Rolde. Duidelijke afspraken en een goede inschatting van de marktwaarde gaf ons een gerust gevoel. De snelheid waarmee de woning is verkocht en de verkoop is afgehandeld was zeer prettig.

Verkoper van een woning , Koopweg 54
24 mei 2024

Alle vragen werden netjes beantwoord, als wij een probleem ergens mee hadden, werd het keurig opgelost. Prima dus!

Verkoper van een woning , Lange Heul 710
24 mei 2024

Fijn, open en snel contact. Erg benaderbaar en vriendelijk. Zeer goede ervaringen, zowel met aankoop als verkoop.

Verkoper van een woning , Lijsterstraat 122
24 mei 2024

Kay is een uitstekende makelaar die mijn verwachtingen ver overtrof. Vanaf het eerste contact voelde ik me meteen op mijn gemak door zijn vriendelijke en professionele benadering. Kay heeft een diepgaande kennis van de markt en gaf waardevolle adviezen die me hielpen de perfecte woning te vinden. Hij was altijd bereikbaar en reageerde snel op vragen, waardoor het hele koopproces soepel en stressvrij verliep. Ik kan Kay van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en deskundige makelaar!

Verkoper van een woning , Silenelaan 13
24 mei 2024

Deze makelaar is heel kundig, aardig en behulpzaam. We zijn heel goed geholpen en meegenomen in het hele proces

Verkoper van een woning , Goudsbloemstraat 7
24 mei 2024

Het contact met Jop verliep goed en het voelde vertrouwd.De mensen die de woning kwamen bekijken waren erg tevreden met de begeleiding door het hele huis. Top.Ook de collega’s achter de schermen waren vriendelijk en behulpzaam.Ik geef dan ook Makelaar Wormgoor de voorkeur.

Verkoper van een woning , Beeksingel 42
24 mei 2024

Super ! Zowel de makelaar als de mensen intern hebben alles prima voor elkaar en houden je goed op de hoogte tijdens het traject.

Verkoper van een woning , Blikweg 10
24 mei 2024

Prettige verkoop van de woning. Goede samenwerking tot verkoop, korte lijnen met verkopend makelaar. Duidelijke aanpak vooraf inzicht in markt/mogelijkheden bij verkoop. Prima, geen op of aanmerkingen.

Verkoper van een woning , Seinedreef 62
24 mei 2024

Het Aarendonk team heeft mij fantastisch begeleid bij de verkoop van mijn woning. Het team heeft kennis van zaken en is zeer betrokken. Ook altijd goed bereikbaar voor mijn (soms domme) vragen. Ik hoop uiteraard niet snel weer te verhuizen, maar indien wel … ik weet jullie te vinden.