Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u?

Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie. Door gebruik te maken van onze website of door hiernaast op akkoord te klikken, stemt u daar mee in.

Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u? Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie.
×

ERA cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van functionele en statistieken cookies, die nodig zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Hieronder kan je aangeven welke andere soorten cookies je wilt accepteren.

beoordelingen

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Verkoper van een woning , Burgemeester Klinkhamerweg 88
19 januari 2022

Fijn contact met een persoonlijke benadering. Erg service- en klantgericht. Snelle responsie en altijd met de klant op zoek naar een juiste oplossing

Verkoper van een woning , Wagnerkade 21
19 januari 2022

Prettige samenwerking met deze makelaar, luistert goed en begripvol. Prettig contact ook met overige mensen van het kantoor. Goede kennis en begeleiding in het proces door zeer ervaren makelaar.

Koper van een woning , Valeriuslaan 25, Uithoorn
18 januari 2022

Verkoper van een woning , Kennemerstraatweg 373
18 januari 2022

Fijne begeleiding, zeker omdat we tijdens het verkoopproces grotendeels in het buitenland zaten. De makelaars waren ook altijd bereikbaar. We hebben het huis voor een goede prijs en snel verkocht. Ik raad Hopman Makelaars zeker aan!

Verkoper van een woning , Buitenveldseweg 13
18 januari 2022

Our experience with Snel Era Makelaars has been exceptional. They are highly recommended and come with loads of expertise to deliver a smooth solution for the client. Gerrit and Nicole took care of us and it was a pleasure to work with them throughout the journey. Gerrit is an exceptionally experienced agent who knows what his client is looking for and ensures that this is kept in mind during all visits to prospective properties and the advice thereafter. Nicole is a very dedicated and committed back office leader who guided us through all the steps and ensured that none of the paperwork was behind schedule. Overall, a wonderful experience buying this house.

Verkoper van een woning , Pieter de Hooghlaan 22
18 januari 2022

Everything went like expected and we have no points to mention. This agent was assigned to us via WeLocate and part of one of their packages.

Verkoper van een woning , Hardenbroek 126 d
18 januari 2022

Zeer tevreden over de manier van communicatie en de manier waarop je als verkoper wordt begeleid in het verkoopproces. Erg prettig en persoonlijk!

Verkoper van een woning , Voorweide 42
17 januari 2022

Heel fijn contact. Volledig to the point. Zeer prettige ervaring! Professionele begeleiding, Goede ondersteuning vanuit de makelaar en haar supporting team!

Verkoper van een woning , Kabof 17
17 januari 2022

Contact met de makelaar verliep in de afgelopen jaren altijd goed. Snel en goed antwoord op vragen. Onderhandelen zit er deze tijd niet meer in, dus dat is ook niet echt gedaan. Wel kwam de makelaar steeds met berekeningen en verwachtingen over de koopsom. Vaak in de buurt gezeten en uiteindelijk dus bij het juiste eind na 3 jaar.

Koper van een woning , Heldammersingel 44, De Meern
16 januari 2022

Fijne dienstverlening van de makelaar, met name voor de huizen die we in de meern hebben bezocht! Het was te merken dat hij de buurt goed kende en kon daarmee zijn enthousiasme goed overbrengen.

Koper van een woning , Vivaldisingel 147, Nieuw-Vennep
15 januari 2022

Prima geholpen door Dennis Vissers als verkoopmakelaar zonder druk en ruimte om de tijd te nemen tijdens de bezichtigingen.

Verkoper van een woning , Jonkerwaard 45
15 januari 2022

Alles liep perfect en ik kon bellen wanneer het nodig was. Er werd meegedacht met alles dat was heel fijn. Al met al een prima makelaar die verstand van zaken had. Ook de foto,s waren van goede kwaliteit.

Verkoper van een woning , Gareel 14
15 januari 2022

Via een groepsapp op het adres van de woning wordt er makkelijk gecommuniceerd. Daarbij lijkt het wel of Jasper met name altijd antwoord. We werden goed op de hoogte gehouden. Ook ‘s avonds. Dit hebben wij als zeer prettig ervaren. Zaken waar wij niet zo gauw aan dachten, daar was een oplossing voor. Leistra makelaar heeft kennis van de markt en dat merk je. De rollen die men heeft zijn goed verdeeld. Prijs kwaliteit kan ik weinig over kwijt, we maken voor het eerst gebruik van een makelaar om ons huis te verkopen. Maar voor ons gevoel zit het goed. Thnx team Leistra!

Verkoper van een woning , Theo van Doesburgstraat 84
15 januari 2022

Super, hele fijne begeleiding! Vincent en Samantha ontzorgen je echt en bellen en appen je tijdens het proces geregeld om de laatste stand door te geven. Ook buiten de reguliere kantoortijden. Mocht ik nog een keer een huis verkopen dan bel ik Vincent zeker weer op.

Verkoper van een woning , Burg. Van den Oeverstraat 16
15 januari 2022

We zijn zeer te spreken over de samenwerking met Kees Witlox van ERA Makelaars. Hij is professioneel en heeft geen 9 tot 5 mentaliteit. Je kan hem altijd bereiken als je vragen hebt en daarnaast denkt hij ook goed met je mee naar de beste mogelijkheden. Daarnaast heeft hij ons huis binnen een aantal weken weten te verkopen.

Verkoper van een woning , Griftstraat 6 BIS
15 januari 2022

Joost is a great professional, knows his work, can give you an advice on selling strategy. If you sell the house with Joost, you can be sure that you are in good hands. He has been always available for us for any questions. Thank you Joost! It was a great pleasure working with you.

Verkoper van een woning , Oogstvelden 21
15 januari 2022

Zeer professioneel alles opgepakt, super begeleiding, erg plezierig in alle contacten. In een woord: geweldig!

Verkoper van een woning , Maarssenbroeksedijk Oost 24
15 januari 2022

Fijne makelaar met veel lokale marktkennis die je in het voortraject goed begeleidt bij de verkoopstrategie van je woning.

Verkoper van een woning , Driedistel 48
15 januari 2022

Zeer soepel verlopen verkoop, makelaar is enthousiast en kundig geeft goed advies over de gang van zaken en zijn samen een goed team wat goed samen werkt en prettig is in omgang. Wij zijn ze dankbaar

Koper van een woning , Weeresteinstraat 145 A, Hillegom
14 januari 2022

Jullie zijn zeer flexibel! Ik mocht na mijn man, die eerst was komen kijken, vrijdagavond komen kijken. Meteen verkocht en een bod gedaan! Dank! Hele fijne ervaring