Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u? Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie.
Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u?

Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie. Door gebruik te maken van onze website of door hiernaast op akkoord te klikken, stemt u daar mee in.

×

ERA cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van functionele en statistieken cookies, die nodig zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Hieronder kan je aangeven welke andere soorten cookies je wilt accepteren.

beoordelingen

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Koper van een woning , W.P. Speelmanweg 18, Nieuwveen
18 oktober 2021

Verkoper van een woning , Eendrachtstraat 22
18 oktober 2021

Heb geen enkele mindere aanmerking of ander iets met betrekking tot de uiterst correcte wijze en de professionele manier zoals makelaardij de Koning voor mij de verkoop van mijn woning heeft verzorgd. Waarvoor mijn hartelijke dank.

Koper van een woning , De Regge 16, Eindhoven
17 oktober 2021

Eric van Woerkum has been excellent support for us - although he was the sellers agent he made the best efforts to help with our requests. thanks once again to Eric

Koper van een woning , Akkerviool 83, Hendrik-Ido-Ambacht
17 oktober 2021

Cathy was zeer vriendelijk en hulpvaardig. Ze was zeer betrokken en ze kwam over als betrouwbaar. Alles was tip top geregeld.

Verkoper van een woning , De Regge 16
17 oktober 2021

De samenwerking was prima. Eric is een gedreven en kundig makelaar. Kan hem dan ook zeer aanbevelen.

Koper van een woning , Gooilandseweg 25, Bussum
16 oktober 2021

Direct gereageerd op verzoek tot bezichtiging. Bezichtiging was snel mogelijk tot 2x aan toe

Koper van een woning , Verbindingslaan 26, Bussum
16 oktober 2021

Verkoper van een woning , Vaartuigenlaan 40
16 oktober 2021

Fijne en deskundige begeleiding van begin tot eind. Bert dacht goed mee, kwam als het nodig was een keer extra langs en gaf eerlijke en realistische adviezen. Daarnaast is Bert ook gewoon een leuke vent om mee samen te werken. Absoluut aanbevolen.

Verkoper van een woning , Hooihark 10
16 oktober 2021

Zeer professionele, deskundige en en vriendelijke begeleiding bij de aankoop van het huis. Top gedaan!

Verkoper van een woning , Fossa Hispanica 5
16 oktober 2021

Heel goed contact. Goede bereikbaarheid en snel handelen. Denken goed mee en niet zo strak/zakelijk.

Verkoper van een woning , De Hekselaar 22
16 oktober 2021

De makelaar was erg vakkundig en had ook aandacht voor ons en onze vragen. De begeleiding was prima.

Verkoper van een woning , Tegelzetter 5
16 oktober 2021

Zijn goed en altijd te bereiken. Zijn goed op de hoogte van de marktwaarde van huizen. Misschien soms beetje chaotisch maar te begrijpen in deze tijd.

Koper van een woning , Wethouder Tomsonbos 103, Heiloo
15 oktober 2021

Professionele, vriendelijke makelaar die de tijd voor je neemt!

Koper van een woning , Westerveenstraat 51, Nijkerkerveen
15 oktober 2021

Verkoper van een woning , Houtvester 12
15 oktober 2021

Erg goed en vriendelijk geholpen met het verkopen van het huis van m'n moeder. Zij kon dat niet meer. Na de bezichtigingen is de makelaar ook bij de bouwkundige keuring aanwezig geweest, zodat ik ook daar geen omkijk meer naar had. Alles verliep Snel en soepel.

Verkoper van een woning , Govert Flinckstraat 2
15 oktober 2021

Bas de Vogel is een betrouwbaar en deskundig makelaar die ten alle tijden in staat was om een goed onderbouwd advies te geven in het biedingsproces waarbij hij zich niet (teveel) liet meeslepen door de gekte van de markt. Daarnaast was Bas prettig in de communicatie en omgang

Verkoper van een woning , Brouwerijdreef 96
15 oktober 2021

Fijn persoonlijk contact. Met een goed gevoel ons huis verkocht! Wij zouden deze makelaar zeker aanraden...

Verkoper van een woning , Forel 344
15 oktober 2021

Makelaar Joost Zijlstra heeft het prima gedaan maar ik vind het lastig om een beoordeling te schrijven.

Verkoper van een woning , Sportlaan 65
14 oktober 2021

Van begin tot eind zijn we zo super goed geholpen. De vriendelijkheid, geduld, bereidheid tot assistentie, ik kan alleen maar een 10 geven aan alle medewerkers en de baas. Wij zijn in en in tevreden.

Verkoper van een woning , Sportlaan 65
14 oktober 2021

Van begin tot eind zijn we zo super goed geholpen. De vriendelijkheid, geduld, bereidheid tot assistentie, ik kan alleen maar een 10 geven aan alle medewerkers en de baas. Wij zijn in en in tevreden.