beoordelingen

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Koper van een woning , Dokter van de Kolkstraat 11, Nijkerkerveen
12 juni 2024

Wij zijn bijzonder goed geholpen door zijlstra makelaardij bedankt.

Koper van een woning , Schoolstraat 6, Yde
12 juni 2024

De dienstverlening van ERA makelaar Feenstra was uitstekend. Ook direct bereikbaar, wat heel prettig is bij vragen. Dus in één woord prima.

Koper van een woning , Lindelaan 33
12 juni 2024

Het contact tussen makelaar en ons als aankopende partij was altijd prettig, snel en adequaat. Makelaar Fabian is communicatief uitermate vaardig, luistert goed naar onze wensen en vragen en kan met een geoefend oog kijken naar een pand in verkoop, om daarbij het beste advies te geven. Het kantoor is telefonisch goed bereikbaar, en via WhatsApp wordt met ons als koper een hotline onderhouden. Het resultaat mocht er zijn: door Fabians slagvaardigheid waren wij vlot en tegen een goede prijs een mooi huis rijker.

Verkoper van een woning , Raaphorstpolderweg 14
12 juni 2024

Het contact tussen makelaar en ons als aankopende partij was altijd prettig, snel en adequaat. Makelaar Fabian is communicatief uitermate vaardig, luistert goed naar onze wensen en vragen en kan met een geoefend oog kijken naar een pand in verkoop, om daarbij het beste advies te geven. Het kantoor is telefonisch goed bereikbaar, en via WhatsApp wordt met ons als koper een hotline onderhouden. Het resultaat mocht er zijn: door Fabians slagvaardigheid waren wij vlot en tegen een goede prijs een mooi huis rijker.

Verkoper van een woning , Amer 91
12 juni 2024

Het contact liep erg soepel vanaf het begin. Maar dat was al bij de intake anders had ik niet voor haar gekozen. Afspraken werden netjes gemaakt en na gekomen. Duidelijke uitleg wat er gaat gebeuren en goeie terug kopeling hoe we ervoor stonden. Top.

Verkoper van een woning , Top Naefflaan 35
12 juni 2024

Steeds prettig contact gehouden. Goede aanpak met dito resultaat. Goed bereikbaar. Hulpvaardig en geduldig.

Verkoper van een woning , Het Hogeland 37
12 juni 2024

Perdijk heeft ons heel fijn geholpen om ons huis klaar te maken voor de verkoop. Gelukkig was het binnen paar dagen al verkocht.

Verkoper van een woning , Botter 20
12 juni 2024

Perdijk heeft ons heel fijn geholpen om ons huis klaar te maken voor de verkoop. Gelukkig was het binnen paar dagen al verkocht.

Koper van een woning , Suezkade 102 102A
12 juni 2024

Omdat mijn zoekgebied voor een nieuwe woning vrij divers was, ben ik voor mijn zoektocht in Rijswijk, in contact gekomen met mijn aankoopmakelaar Steiner Hoos van V & W ERA Makelaars. Mijn vraag was om als makelaar voor mij op te treden bij één concrete transactie. Toen die aankoop niet doorging, heb ik Steiner gevraagd voorhet aankooptraject (tweede bezichtigingen, biedingen, onderhandelingen en begeleiding) voor andere huizen in Rijswijk en uiteindelijk Den Haag. Het eerste telefonische contact (juli 2023) was gelijk goed. Communicatie met Steiner verliep soepel, op een informele manier. Afspraken kon ik met hem eenvoudig maken via WhatsApp, zonder onnodig papierwerk. Steiner wist op het juiste moment snel te schakelen, is flexibel en daarmee geeft hij vertrouwen. Ik heb veel gehad aan Steiner's kennis, ervaring en netwerk gedurende het gehele traject, dat leidde tot een aankoop (januari 2024) die intussen met de sleuteloverdracht (mei 2024) is afgerond. Terugkijkend op het proces is mijn inschatting dat samenwerken met Steiner het meest prettig en succesvol is wanneer een koper enige ervaring heeft met woningaankopen, en bij een heldere, realistische zoekopdracht.

Verkoper van een woning , Koningin Julianastraat 32
12 juni 2024

Contact was en is zeer prettig, denkt mee en zoekt naar oplossingen. Is goed bereikbaar en belt terug zodra mogelijk.

Verkoper van een woning , De Volmer 44
12 juni 2024

Job is top!! Heel fijn contact. Ook de dames op kantoor waren fijn in de begeleiding en uitleg, duidelijke communicatie en heel fijn om je verhuis stress bij te uiten! Ze zijn erg vriendelijk en vinden het geen probleem om een vraag 3 keer uit te leggen. Heel erg bedankt Wormgoor Eibergen

Verkoper van een woning , Koningin Julianastraat 30
12 juni 2024

Fijne samenwerking, dachten echt mee. Snelle duidelijk service. Goede backoffice. Maakte alles werkbaar voor mij op afstand.

Verkoper van een woning , Donjon 99
11 juni 2024

Het contact was goed, professioneel maar toch ook informeel. De makelaar dacht goed mee en kwam de afspraken na. Wij zijn heel blij met het resultaat.

Verkoper van een woning , Julianalaan 72 C
11 juni 2024

Contacten waren uitstekend. Bij vragen telefonisch goed bereikbaar anders werd je snel teruggebeld . Zeer vriendelijke medewerkers. Bij problemen snelle terugkoppeling en oplossend vermogen

Verkoper van een woning , Heeskesacker 2016
10 juni 2024

Het contackt was prima en wel ook behulpzaam zijn, waar nodig was ,ook voor adviezen ,waar dat nodig was.Duidelijke communicatie en afspraken nakomen.

Koper van een woning , De Groendijck 27, Driebruggen
8 juni 2024

Duidelijke en vriendelijke communicatie, goed overleg.

Koper van een woning , De Groendijck 27, Driebruggen
8 juni 2024

-Duidelijke communicatie -Goede/snelle reactie -Komen zeer kundig over

Verkoper van een woning , Buitendijk 69
8 juni 2024

Fijn contact met de makelaar en de medewerksters, geen vraag is teveel. Een makelaarskantoor dat weet wat ze moeten doen !!

Koper van een woning , Dokter van de Kolkstraat 11, Nijkerkerveen
7 juni 2024

Verkoper van een woning , Guido Gezellestraat 20
7 juni 2024

Een korte toelichting maakt jouw beoordelingen nog waardevoller. Vandaar dat wij dit zo belangrijk vinden.