Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u?

Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie. Door gebruik te maken van onze website of door hiernaast op akkoord te klikken, stemt u daar mee in.

Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u? Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie.
×

ERA cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van functionele en statistieken cookies, die nodig zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Hieronder kan je aangeven welke andere soorten cookies je wilt accepteren.

beoordelingen

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Verkoper van een woning , Kruisbeeklaan 28
2 oktober 2022

Beide makelaars hebben een prettige persoonlijkheid wat het contact erg makkelijk maakt, de communicatie verloopt fantastisch.

Koper van een woning , Blekenweg 127, Haren GN
1 oktober 2022

Verkoper van een woning , Malvert 6441
1 oktober 2022

Goede communicatie en persoonlijke benadering. Alles liep zoals Ik had verwacht. Beveel deze makelaar aan

Verkoper van een woning , Friesestraat 53
1 oktober 2022

Prima makelaar, Korte lijnen en professionele begeleiding van het hele proces. Zeer tevreden over de geleverde diensten.

Koper van een woning , Wijsterseweg 15 3, Spier
30 september 2022

Koper van een woning , Batalaan 2 c, Best
29 september 2022

We hebben een heel fijn contact gehad met de makelaar. De bezichtiging gaf ons een goed beeld van de woning inclusief aanvullende informatie. Daarnaast waardeerde we de open en eerlijke manier van communiceren. Geen mooie verhalen, maar heel duidelijk, vriendelijk en proactief.

Koper van een woning , Batalaan 2 c, Best
29 september 2022

Plattegrond op Funda klopt niet met de plattegrond die is geupload tussen de fotos. Ze zijn verschillend. Klein detail maar toch. En ondanks dat ik het snap, zijn er van een aantal ruimtes geen fotos gemaakt. Ik snap dat het de woning aantrekkelijker maakt, maar mijn persoonlijke voorkeur heeft dat alles zo eerlijk mogelijk wordt weergegeven. In dit geval (uit mn hoofd) missen er fotos van de bijkeuken en garage.

Verkoper van een woning , Berlijnhof 3
29 september 2022

Wij hebben een zeer prettige ervaring opgedaan met deze makelaar. Dat begon al dat de makelaar bij ons thuiskwam voor een kennismakingsgesprek (dat zeer goed was voorbereid). We werden goed op de hoogte gehouden en we konden altijd vragen stellen als we met iets zaten of als iets niet duidelijk was. Erg prettig bij de verkoop van ons huis.

Verkoper van een woning , Iskanderpad 5
29 september 2022

In onze situatie was het moment van verkoop bepalen lastig maar op alle fronten zijn wij uitstekend ondersteund waardoor we onze woning hebben mogen verkopen binnen enkele dagen na het online brengen. dit is absoluut 95% te wijten aan de goede service,kennis en kunde van onze makelaar.

Verkoper van een woning , Hofrichterstraat 1
29 september 2022

Uitstekend advies gekregen bij de verkoop van onze woning. De makelaar weet van wanten en gaat niet over een nacht ijs.

Verkoper van een woning , Schaarweg 39
29 september 2022

Plezierig contact. Afspraak is afspraak. Ook bereikbaar buiten kantoortijden. Goede inzet voor maximaal resultaat

Verkoper van een woning , de Regge 15
29 september 2022

Vanaf het begin zat de aankoopmakelaar er strak bovenop. Met heel veel vertrouwen de aankoopbegeleiding overgelaten aan mijn makelaar.

Koper van een woning , Kieftenweg 23, Bentelo
28 september 2022

Prettig en kundig contact met zowel de makelaar zelf als met het kantoor.

Koper van een woning , Jerseykade 16, Woerden
28 september 2022

Koper van een woning , Mr. P.J. Troelstralaan 285, Assen
28 september 2022

Verkoper van een woning , Bredeweg 18
28 september 2022

Prettig en deskundig advies. Reageert snel. Denkt mee in het zoeken naar oplossingen. Is niet alleen steun in verkoop, maar ook in aankoop. Fijne makelaar.

Verkoper van een woning , Kantmos 12
28 september 2022

Na een erg goede ervaring met de verkoop van een appartement een aantal jaar terug heb ik direct Sam gebeld toen ik het idee kreeg om mijn huis te verkopen. Wederom was de communicatie erg relax en ik kreeg goed en vooral realistisch advies over de de marktsituatie waardoor ik de juiste keuzes kon maken. Ik was zelf veel afwezig tijdens de verkoopperiode maar dat was geen enkel probleem door goede planning en communicatie. We hebben de woning snel kunnen verkopen voor een mooie prijs. De volgende keer bel ik Sam weer!

Verkoper van een woning , Edelsteen 184
28 september 2022

Zeer prettige samenwerking waarbij oog was voor onze wensen. Het is een hele eerlijke en transparante makelaar wat wij erg waarderen.

Verkoper van een woning , P. Ketelaarstraat 8
28 september 2022

Duidelijk en gemakkelijk contact. Goed advies voor het moment van verkopen van de woning met meer dan het gewenste resultaat.

Koper van een woning , Waaloord 60, Woerden
27 september 2022

Graag zijn we mevrouw Suzanne Boer dankbaar voor haar goede hulp bij de aankoop.