Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u?

Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie. Door gebruik te maken van onze website of door hiernaast op akkoord te klikken, stemt u daar mee in.

Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u? Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie.
×

ERA cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van functionele en statistieken cookies, die nodig zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Hieronder kan je aangeven welke andere soorten cookies je wilt accepteren.

beoordelingen

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Koper van een woning , Commandeurslaan 27, Heemskerk
6 juli 2022

Met dank aan ERA mijn eerste woning kunnen kopen. Heel bedachtzaam en empathisch ben ik de afgelopen weken geholpen en er werd goed mee gedacht. Ondanks dat het voor mij een eerste woning is en voor ERA de zoveelste is het op ieder moment ook over gekomen alsof zij net zo enthousiast waren als ik. Geen op of aanmerkingen, enkel dat ze deze manier van bedrijfsvoering vast zouden moeten houden. Dan zijn ze al onderscheidend genoeg! Calvin Schmidt

Koper van een woning , Hemonystraat 1, Asten
6 juli 2022

Verkoper van een woning , van Westrhenen 13
6 juli 2022

Zeer tevreden over de makelaar, tevreden over alles.Fotos waren goed.altijd je huis op funda zetten verkoopt goed en vrij snel.

Verkoper van een woning , Troelstrastraat 4
5 juli 2022

Hanneke heeft super veel kennis van de markt, is behulpzaam en eerlijk. Ook haar collega's zijn top en erg vriendelijk. Het contact verliep goed, ze hielden ons goed op de hoogte van de bezichtigingen en hebben alles naar wens geregeld. Het is een klein team met veel deskundigheid. Ik denk dat dat een groot voordeel is geweest. De lijnen zijn daardoor kort, wat zeer goed is bevallen. Bedankt Hanneke en team!

Verkoper van een woning , Sem Dresdenlaan 16
5 juli 2022

Kordate en deskundige aanpak. No nonsens, goede marktkennis. Mijn huis was in 2 weken verkocht. Ik ben tevreden.

Verkoper van een woning , Hazewinkelstraat 9
5 juli 2022

Uitstekend advies, nam werkelijk alle tijd voor ons en besprak uitgebreid de verkoop aanpak. Deed de bezichtigingen zelf met veel aandacht en toewijding voor de kopers. Uiteindelijk is er een heel mooi verkoop resultaat uit gekomen. Wij raden Era Arendonk zeker aan.

Verkoper van een woning , Hazewinkelstraat 9
5 juli 2022

Rob Polderman is een hele prettige persoonlijkheid en toegewijde makelaar. Hij heeft ons van goed verkoopadvies voorzien en daarna uitgebreid de tijd genomen voor de vele bezichtigingen. Ook met de andere medewerkers van Arendonk hebben we hele goede ervaringen!!

Verkoper van een woning , Sluisvaart 198
5 juli 2022

De Makelaar is alle afspraken nagekomen en heeft ons goed ondersteund in het proces om de woning op de markt te zetten en uiteindelijk te verkopen voor een prijs waar we zeer tevreden mee zijn! Ik kan deze makelaar, Admiraal in Amstelveen aan iedereen aanbevelen.

Verkoper van een woning , Evenaar 57
5 juli 2022

Vincent, onze makelaar, is zeer goed op de hoogte van de ontwikkelingen op de markt. Hij heeft ons tijdens de verkoop goed op de hoogte gehouden en wist ons gerust te stellen. Samen hebben we op het juiste moment onze woning te koop gezet en dit resulteerde in een snelle verkoop. Vincent heeft geen 9 tot 5 mentaliteit en is erg mensgericht. Vincent, samen met de Koning makelaars, voldeed volledig aan onze verwachting.????

Verkoper van een woning , Ziederijsingel 7
5 juli 2022

Gedurende het proces heeft het kantoor mij continue goed bijgestaan. Deskundigheid was uitstekend en de service verlening prima.

Verkoper van een woning , Dahliastraat 3
4 juli 2022

Het contact was heel fijn. Dit was onze eerste koop en ze hebben ons heel goed geholpen. Wij hadden van het eerste contact met Renske een goed gevoel gehad. Wij zullen beslist de Koning aanbevelen.

Verkoper van een woning , Anjerlaan 42
4 juli 2022

Wat heb ik geboft met Feenstra Makelaars! Jan Feenstra heeft mijn huis snel en tegen zeer goede prijs verkocht. Dankje Jan! Maar er is meer. Neem Edolien Sluis, assistent makelaar en hypotheekadviseur. Zij adviseerde mij bij de financiering van mijn nieuwe huis. Voortvarend en vakkundig loodste zij mij door de wereld van financiering, hypotheken ed. Geduldig en begripvol luisterde zij naar mijn (vele) vragen. Haar antwoorden waren adequaat en to the point. We zijn tot een prachtige deal gekomen. Ik voel me de koning te rijk met de lage maandlasten voor mijn nieuwe huis. Dankjewel Edolien!

Verkoper van een woning , Dorpsstraat 183
3 juli 2022

Tien minuten nadat we Dirk-Jan belden, zaten we bij hem op kantoor aan zijn bureau. Hij maakte zijn agenda leeg en zat klaar met alle informatie over ons huis. Een week later kochten we met zijn hulp ons huis aan. Dirk-Jan is professioneel, vakkundig en ontzettend aardig. Een volgende keer doen we zo weer zaken met hem.

Verkoper van een woning , Berkelseweg 32
3 juli 2022

Marlies gaat gedegen en professioneel te werk. Alles wat ze met ons besprak was steeds goed onderbouwd. Ze komt afspraken na, reageert snel, denkt mee, deed alles in goed overleg en gaf ons steeds de (eind)keuze. Ze nam ook voor iedere afspraak en tussentijds telefoontje echt de tijd voor ons. Marlies heeft onze huidige woning verkocht en zocht met ons mee naar een nieuw huis. Daarbij had ze snel door waar we naar op zoek waren. Wij hebben het hele traject als heel prettig ervaren.

Verkoper van een woning , Dahliastraat 3
2 juli 2022

Het zijn een erg goede Makelarij, Veel informatie door gegeven. Goede advies. Ik raad ze zeker aan.

Verkoper van een woning , Wijngaard 19
2 juli 2022

Het contact kwam tot stand na onze interesse in een nieuwbouw project . Deze nieuwe appartementen zijn ook verkocht via De Koning Er is een heldere tijdlijn uitgezet waarbij de markt goed in de gaten werd gehouden. De uiteindelijke verkoop verliep zeer vlotjes .

Verkoper van een woning , Beek en Bosch 37
2 juli 2022

Alles was naar tevredenheid, geen klachten. Goed bereikbaar. Goede afhandeling. Heb niet meer tekens nodig, dus ik vul het maar aan tot de 100 bereikt zijn

Verkoper van een woning , Vijverlaan 28
2 juli 2022

Het contact met met de makelaar verliep heel prettig en ik werd op alle mogelijke manieren op de hoogte gesteld van de verdere gang van zaken. Hopman was niet alleen mijn verkoopmakelaar maar ook de aankoop van mijn nieuwe woning heeft hij begeleidt. Mark en Edith bedankt voor alles.

Verkoper van een woning , Herman Kruyderlaan 51
2 juli 2022

Zeer prettig en vriendelijk contact elke keer met zowel de makelaar zelf als medewerkers op kantoor. Mensen zijn hulpvaardig, goed te bereiken en denken graag mee. Ik zou Siewe zeker aanbevelen aan anderen.

Verkoper van een woning , Eind 8 b
2 juli 2022

Kees was voor ons de juiste makelaar. Kennis van de buurt en de juiste aanpak om ons huis op z'n best in de markt te zetten en hierdoor snel te verkopen voor de juiste prijs. We zijn superblij met het resultaat en hopen dat de kopers er net zo blij mee zijn als wij. Kees en Claudia, bedankt voor jullie goede zorgen!