Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u?

Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie. Door gebruik te maken van onze website of door hiernaast op akkoord te klikken, stemt u daar mee in.

Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u? Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie.
×

ERA cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van functionele en statistieken cookies, die nodig zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Hieronder kan je aangeven welke andere soorten cookies je wilt accepteren.

beoordelingen

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Koper van een woning , RWH Hofstede Crullstraat 40, Borne
27 november 2022

De dienstdoende makelaar van Era ontving ons zeer hartelijk en deskundig in het appartement in de Crullstraat in Borne . We hadden met een echte vakvrouw te maken, zeer prettig .

Verkoper van een woning , Herenweg 147 h
27 november 2022

Fijn contact met de makelaar gehad. Ze reageren vlot en komen zelf met informatie, adviezen en updates om de verkoop zo goed mogelijk te laten verlopen. Prettige mensen om mee samen te werken!

Verkoper van een woning , de Vaart 52
26 november 2022

Prima makelaar, aan te bevelen! Soms wat traag in zijn communicatie, maar dat had ook met onze (soms te hoge) verwachtingen te maken. Verkoop strategie is goed doorgesproken met onze inbreng en die van de makelaar. Makelaar gaf adviezen, gevraagd en ongevraagd, maar nooit dwingend, uitstekend. Geregeld stand van zaken doorgenomen, op zijn initiatief en die van ons. Afwikkeling verkoop uitstekend.

Verkoper van een woning , Prinses Margrietplein 16
26 november 2022

Totaal geen klachten. Fijn persoonlijk contact, vragen werden snel beantwoord, kon altijd bij ze terecht.

Verkoper van een woning , Ravellaan 191
26 november 2022

We zijn bij de verkoop van onze woning erg goed geholpen door Sabrina, Femke en Rob. We hebben het ervaren als zeer prettige en duidelijke communicatie. De ervaring en deskundigheid heeft ons veel vertrouwen gegeven en geholpen om ons weinig zorgen te maken. Door de deskundighed hebben we een mooi resultaat op korte termijn kunnen halen.

Koper van een woning , Vrije Nesse 20, Bodegraven
25 november 2022

Het was een super fijne ervaring voor mij. Zeker omdat dit de eerste woning is die ik koop.

Koper van een woning , De Leeuwerik 29, Zevenhuizen ZH
25 november 2022

Verkoper van een woning , Vlindermeent 62
25 november 2022

Siewe Makelaars heeft de verkoop van mijn huis perfect verzorgd. Snel en adequaat gereageerd op de veranderende marktomstandigheden. Door een slimme prijsstelling tov van de andere woningen was mijn huis snel verkocht voor de prijs die ik in gedachte had. Fijne samen werking ook met de fotograaf.

Verkoper van een woning , Mecklenburg 42
25 november 2022

We zijn ontzettend blij dat we voor Berg ERA makelaars-bollenstreekmakelaars hebben gekozen. Onze makelaar Corneel trok echt goed de tijd voor ons uit en hield ons na elke bezichtiging goed op de hoogte. Ook het team achter Corneel heeft fantastisch werk geleverd. Elke vraag van ons werd gelijk opgepakt en er werd je echt het gevoel gegeven dat niets teveel was. Ik zou Berg ERA makelaars-bollenstreekmakelaars dan ook van harte aanraden!

Verkoper van een woning , Tuinweg 26
25 november 2022

Het persoonlijke contact, de samenwerking en de communicatie waren top! Daarnaast veel kennis en ervaring. Snel, concreet en betrouwbaar met een goed resultaat, precies wat ik nodig had. Bert, Rutger en vooral Jasper, enorm bedankt!

Verkoper van een woning , Zestienhovensekade 469
25 november 2022

Zeer zorgzaam !!geïnteresseerd met zuken naar andere woning regelmatig bellen met informatie !

Koper van een woning , Schipperhorst 7, Enschede
24 november 2022

Zeer vakbekwaam en vriendelijk.

Koper van een woning , Linschoterweg 25, Woerden
24 november 2022

Perfect geholpen door Marcel. Hij is toegankelijk, behulpzaam, pro actief, goed te bereiken, eerlijk, grondig en een fijn persoon om mee te bezichtigen. Ik heb enorm veel gehad aan zijn begeleiding en enthousiasme. Kortom erg fijn om zaken mee te doen.

Verkoper van een woning , Meester van Loostraat 9
24 november 2022

Behulpzaam, snelle en duidelijke communicatie. De verkoop ging voorspoedig vanwege de connecties van de makelaar.

Verkoper van een woning , Markkant 96
24 november 2022

Roel Donders is een hele fijne makelaar, deskundig, communiceert goed en regelt het perfect! De hele verkoopproces verliep vlekkeloos.

Koper van een woning , Terschellingkade 19, Woerden
23 november 2022

Wat is mis van een makelaar is het wijzen op gebreken en er zijn er vele kleine.

Verkoper van een woning , Spaaklaan 1 a
23 november 2022

Wij hebben iemand gevonden die onze interesse goed bewaakt en de juiste raad op de juiste momenten gegeven, vooral wanneer wij het meest nodig hadden.

Verkoper van een woning , Speulderbos 5
23 november 2022

ERA Hoofddorp Makelaars, Arnoud en Monique zijn geweldige mensen en makelaars. Denken constant met je mee en staan echt letterlijk 24/7 voor je klaar. Dit zijn makelaars die je het gevoel geven dat ze er echt voor jouw zijn. Altijd gelijk bericht terug zowel telefonisch als mail. Denken altijd in oplossingen wat ook goed uitpakt. Ze behandelen jouw huis en zorgen alsof het hun huis en zorgen is. Kortom : Top makelaars en geweldige mensen. Wij raden echt iedereen aan Arnoud en Monique, ERA Hoofddorp Makelaars, in te schakelen om je huis te verkopen.

Verkoper van een woning , Beukenlaan 179
23 november 2022

Het team van Perdijk heeft een persoonlijke aanpak en dat is heel prettig bij zo'n belangrijke beslissing als het kopen van een huis. Na een paar keer misgegrepen te hebben, was het dan eindelijk wel zo ver. En ik ben daardoor eigenlijk wel zo blij dat het eerder niet lukte om een 'winnend' bod uit te brengen. Precies wat ze bij Perdijk ook al gezegd hadden. Het juiste huis dat komt wel. Het was een lange weg, maar ik voelde echt gesteund door ze en dat was me heel veel waard. Echt een makelaar waar je op kunt vertrouwen!

Verkoper van een woning , Panovenweg 2
23 november 2022

prima overleg en ook deskundig ook plaatselijk. nakomen van de afspraken is ook een pre ook de binnendienst is vriendelijk en deskundig