Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u?

Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie. Door gebruik te maken van onze website of door hiernaast op akkoord te klikken, stemt u daar mee in.

Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u? Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie.
×

ERA cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van functionele en statistieken cookies, die nodig zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Hieronder kan je aangeven welke andere soorten cookies je wilt accepteren.

beoordelingen

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Verkoper van een woning , Bunderbos 6
20 augustus 2022

Prima verlopen. Na plaatsing op Funda was de verkoop binnen een week. Ik ben blij met de voortvarendheid van het makelaarsdkantoor bij de verkoop van de woning.

Verkoper van een woning , Dronensingel 47
20 augustus 2022

Fijne vriendelijke dame voor het werk buiten de deur. Op kantoor en vriendelijke man die snel reageert.

Koper van een woning , Herman Kruyderlaan 51, Blaricum
19 augustus 2022

Niet geïnteresseerd zijn telefoon is belangrijker luistert niet zeer arrogant komt er bij ons niet meer in

Koper van een woning , J.J. van Deinselaan 95, Enschede
19 augustus 2022

Een leuk filmpje betreft de woning, gevolgd door een snel gemaakte afspraak, en een eerlijke en behulpzame makelaar op locatie bij die afspraak. Vervolgens is het bod gemakkelijk gedaan, en wordt het netjes afgehandeld. Tot slot is het kantoor beschikbaar voor ondersteuning tijdens het hele aankoopproces, en zijn de medewerkers vriendelijk en begripvol aan de telefoon en bij fysieke afspraken.

Verkoper van een woning , Groenkampen 105
19 augustus 2022

Prettige samenwerking, Ik werd goed op de hoogte gehouden (hoeveel kijkers, reacties van kijkers etc) Vriendelijk personeel. Hulp bij aankoop nieuwe woning was zeer waardevol. Ons droomhuis kunnen kopen!

Verkoper van een woning , Alexanderdonk 16
19 augustus 2022

Quinten Fortuin, onze makelaar, kan niets anders zeggen dan wat een topper! Heeft zich echt vast gebeten in het hele verkoopproces en mede daardoor is de woning verkocht.

Verkoper van een woning , Polderstraat 1
19 augustus 2022

Ik ben erg prettig en professioneel door Zito geholpen. Er werd steeds snel op mijn vragen (telefonisch en/of app) gereageerd. Er was sprake van een erg uitgebreide en overzichtelijke verkenning van de markt.

Verkoper van een woning , J.J. van Deinselaan 95
19 augustus 2022

Contact was goed, deskundig en vriendelijk, ook kantoorpersoneel behulpzaam en vriendelijk aan telefoon

Verkoper van een woning , Merel 49
18 augustus 2022

Niet alleen deskundig maar ook uitermate vriendelijk en rekening houdend met onze wensen en situatie. Kortom zeer zeer tevreden met alle kontakten die we met de diverse medewerkers hebben gehad.

Verkoper van een woning , Laan van Turkenburg 43
18 augustus 2022

We hadden een goede klik met onze makelaar. Ook het contact met het personeel op het kantoor was prima. Alles naar wens verlopen, erg tevreden.

Verkoper van een woning , Laurierkerslaan 14
17 augustus 2022

Our consultant helped us a lot with his knowledge of the area and control of the building. Thanks to them, we got a house that will meet our expectations in a very short time.

Koper van een woning , De Regentesse 84, Huizen
16 augustus 2022

Het was helemaal goed en we zijn zeer tevreden .Dhr van Straaten een heel prettig persoon en heeft ons goed geholpen .

Verkoper van een woning , Beveland 118
16 augustus 2022

Altijd beschikbaar/bereikbaar en klaar om te helpen en hebben veel ervaring. Als ik weer een huis zou kopen/verkopen zou ik deze makelaar inzetten.

Verkoper van een woning , Oranjebloesem 5
16 augustus 2022

Fijne makelaar en een top team. Kent de markt goed. Heeft ons fijn geholpen met de verkoop van ons huis.

Koper van een woning , Reiderlandlaan 59, Den Haag
15 augustus 2022

Koper van een woning , Oranjeboomkade 16, Assendelft
15 augustus 2022

Top geregeld , goede medewerking en snelle afhandeling

Koper van een woning , Breemarsweg 34, Hengelo OV
15 augustus 2022

Een prettige man, rustig en toegeweid aan de klant en de rondleiding door de woning.

Verkoper van een woning , Hamsterstraat 2
15 augustus 2022

Hele prettige en toegankelijke samenwerking. De makelaar is oprecht en eerlijk in haar advies. Zo weet je goed waar je aan toe bent. Kent de markt ook goed. De afhandeling is transparant en snel zonder poespas. Een echte aanrader. Ze hebben ons zowel met de aankoop van ons nieuwe huis als met de verkoop van ons eigen huis goed geholpen!

Verkoper van een woning , Stadsweg 28
14 augustus 2022

Deskundig, vriendelijk, goed bereikbaar en benaderbaar. Zeer tevreden over de service en zou deze makelaar zeker aanraden.

Verkoper van een woning , Wallerstraat 33 a
14 augustus 2022

Het contact verliep soepel, vlot en laagdrempelig. Een reële voorstelling van de markt en advies voor snellere verkoop. Goed contact met de binnendienst en makelaar over bezichtigingen.