beoordelingen

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Verkoper van een woning , Mispelbeek 53
11 juli 2024

Enthousiaste makelaar met veel kennis van de markt. Scherp op zalen die nodig of wenselijk zijn om de verkoop zo goed mogelijk te laten verlopen.

Verkoper van een woning , Paulus Potterstraat 47
11 juli 2024

Goede makelaar die met je meedenkt en zorgt voor een goede en vlekkeloze verkoop! De juiste begeleiding in het gehele proces.

Verkoper van een woning , Heemsteedse Dreef 167
11 juli 2024

Goede inschatting van de markt, prettig contact met de mensen van het makelaarskantoor, goede afhandeling van het contract.

Verkoper van een woning , Wilgenoord 64
11 juli 2024

Contact verliep prettig. Makelaar met goede marktkennis. Er werd snel geschakeld en gehandeld waardoor ons huis vlot is verkocht. Het was een fijne samenwerking. Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen.

Verkoper van een woning , Huis te Vliethof 8
11 juli 2024

Contact verliep prettig. Makelaar met goede marktkennis. Er werd snel geschakeld en gehandeld waardoor ons huis vlot is verkocht. Het was een fijne samenwerking. Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen.

Verkoper van een woning , Weerribben 8
11 juli 2024

De makelaar was goed op de hoogte van de markt en dit heeft ons geholpen om veel interesse voor de woning te krijgen. Daarnaast is er bij de makelaar veel deskundigheid aanwezig omtrent de contracten en alle documentatie welke benodigd is. De bereikbaarheid was zeer goed en het hele process van aanmelden tot verkoop verliep zeer soepel.

Verkoper van een woning , Rijthof 6
11 juli 2024

Alles goed geregeld, van de voorbereiding tot de afronding. Door de goede kennis van de markt en het onderzoek over het te verkopen huis is vrijwel alles al bekend bij de makelaar. Snel contact, duidelijke uitleg, goede service.

Koper van een woning , Herenstraat 13, Leiden
10 juli 2024

De makelaar, Ralph, was zeer goed bereikbaar en dacht erg goed met ons mee. Hij gaf ons alle tijd tijdens de twee bezichtigingen. Heel vriendelijk en snel, perfecte service!

Koper van een woning , Madridlaan 32, Woerden
10 juli 2024

Verkoper van een woning , Wilhelmina Druckerstraat 40
10 juli 2024

Fijne makelaar, goede communicatie, korte lijntjes Deskundig , komt afspraken goed na. Goed bereikbaar.

Verkoper van een woning , Marnixstraat 54
10 juli 2024

Heel fijn contact. Er wordt goed meegedacht. Kennis van bouwkundige zaken. Afspraken zijn altijd in overleg.

Verkoper van een woning , Bernhardstraat 28
10 juli 2024

Hoewel zelf op vakantie verliep het proces prima , werden steeds op de hoogte gehouden en konden via move alles goed volgen

Koper van een woning , Oorthuishoek 52
10 juli 2024

Contact was zeer goed, makelaar kon snel schakelen en is zeer deskundig. Ik zou iedereen deze makelaa aanbevelen.

Verkoper van een woning , Oostburgweg 41
10 juli 2024

werd met alles geinfomeerd ook vakkundig en de staat van de woning en een goede oordeling voor energie label

Koper van een woning , Meidoornstraat 52, Woerden
9 juli 2024

Koper van een woning , Sportlaan 7, De Zilk
9 juli 2024

Verkoper van een woning , Lachappellestraat 57 A
9 juli 2024

Met de verkoop en aankoop heeft Hendrik mij super geholpen. Om te sparren, om vragen te stellen en om via hem met andere experts te schakelen. Hendrik is eerlijk en realistisch, reageert snel en denkt met je mee. Het was een prettig proces met één aanspreekpunt, wat mij de voorkeur voor had. Ik zou zeker Hendrik van ERA aanraden als makelaar.

Verkoper van een woning , Gageldijk 41
9 juli 2024

Prima, snelle afwikkeling en ontzorgt in het verkoopproces. Goede begeleiding, heldere aanpak, en mooie bod gerealiseerd.

Koper van een woning , Narcis 46
8 juli 2024

Van begin af aan hebben wij zeer prettig contact met Berg Era, in het bijzonder met aankoopmakelaar Dennis. Hij is deskundig en grondig bij bezichtigingen en ook na aankoop is er goede begeleiding in het vervolgtraject.

Verkoper van een woning , St. Theresiastraat 19
8 juli 2024

Vanaf het eerste moment bruikbaar advies ontvangen en uitstekende deskundigheid in het verkooptraject ervaren. Zeer tevreden!