Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u?

Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie. Door gebruik te maken van onze website of door hiernaast op akkoord te klikken, stemt u daar mee in.

Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u? Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie.
×

ERA cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van functionele en statistieken cookies, die nodig zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Hieronder kan je aangeven welke andere soorten cookies je wilt accepteren.

beoordelingen

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Verkoper van een woning , Hoogerheijdestraat 154
23 november 2022

Goed geholpen door de aankoopmakelaar, goede communicatie en duidelijke afspraken. Mitch heeft ons goed geholpen met de aankoop van onze nieuwe woning

Verkoper van een woning , Van Vollenhovenplein 34
23 november 2022

Fides makelaars heeft mij zeer goed geholpen bij het verkopen van mijn huis. Voor mij was dit de eerste keer en ik voelde me goed begeleid en al mijn vragen werden snel beantwoord. Ook was de verdere communicatie helder en snel. Verder werd een goede verkoopstrategie bepaald waarbij ik ook echt het idee had dat de makelaar goed meedacht en veel kennis van de stad en de markt had. Ik kan deze makelaar zeker aanbevelen!

Verkoper van een woning , Bloemstede 582
22 november 2022

prima waren heel behulpzaam en netjes top team om mee te werken heel snel ons huis verkocht en voor een goede prijs ...

Verkoper van een woning , Molenbrugweg 19
22 november 2022

We zijn super tevreden over Chantal Wat een leuk en vriendelijk iemand is zij We voelden meteen dit zit goed Deskundig , vriendelijk en op en top alles geregeld

Verkoper van een woning , Oelerweg 331
22 november 2022

Fijn contact. Alles wordt gelijk geregeld. Goede begeleiding. Echt een aanrader als makelaar . Fantastisch gewoon !

Verkoper van een woning , Socrateslaan 141
21 november 2022

Onze contacten waren prima mijn appartement is naar de huidige markt erg snel verkocht. Onze makelaar denkt verder mee kijkt over de kaders dat vond ik wel prettig. Zeer goede begeleiding.

Verkoper van een woning , Ravellaan 191
19 november 2022

We zijn bij de verkoop van onze woning erg goed geholpen door Sabrina, Femke en Rob. We hebben het ervaren als zeer prettige en duidelijke communicatie. De ervaring en deskundigheid heeft ons veel vertrouwen gegeven en geholpen om ons weinig zorgen te maken. Door de deskundighed hebben we een mooi resultaat op korte termijn kunnen halen.

Verkoper van een woning , Waterweegbree 99
19 november 2022

Zeer tevreden over de deskundigheid, ondersteuning, marktinformatie en dienstverlening van de makelaar

Verkoper van een woning , Van Humboldtstraat 22 A
19 november 2022

Bas is deskundig en goed bereikbaar. Hij zorgt dat hij tijd vindt om elk huis te zien, ondanks onze eigen drukke agenda’s. Heel prettig samenwerken, ook met Loes die het kantoor runt.

Verkoper van een woning , t' Sas 24
19 november 2022

Fijn open contact. Bereikbaar en grote inzet van onderhandeling tot aankoop. Roel is vriendelijk en helder over de mogelijkheden. Hij heeft voor mij zelfs extra mooie stoffering geregeld en een aankoopprijs naar waarde. Dankjewel!

Verkoper van een woning , Groenhoven 1
19 november 2022

Onze zoektocht was al enorm gericht op een bepaald gebied en type huis, maar de makelaar heeft net even de puntjes op de i kunnen zetten. Het was fijn dat de makelaar mee ging naar bezichtigingen en daar kritisch was op de woning. Bij de uiteindelijke aankoop enorm tevreden over het aankoopproces.

Verkoper van een woning , Peperstraat 1 A
18 november 2022

Wij doen al meer dan 20 jaar zaken met A9 ERA Makelaars voor aan- en verkoop van onze eigen woning en die van de kinderen in Haarlem, Heemstede en omstreken. Gedurende die tijd hebben we altijd een uitstekende relatie onderhouden gekenmerkt door een open, professionele opstelling van A9 ERA en met uitstekende communicatielijnen tussen team en klant. Pro-actief en doortastend waar nodig, maar ook goed luisterend naar de wensen van de klant. Ook heeft A9 ERA een prima, niet overdreven groot of chique kantoorlokatie.

Verkoper van een woning , Berendonk 6
18 november 2022

Vanaf het moment dat mijn woning in de verkoop ging tot de woning was verkocht, verliep de communicatie duidelijk en vriendelijk. Er werd goed meegedacht en zij stonden altijd klaar voor adviezen.

Verkoper van een woning , Koningstraat 74
18 november 2022

Goede service, vriendelijk en deskundig personeel , goed bereikbaar , werdt goed op de hoogte gehouden en overlegt , na elke bezichtiging werden we goed op de hoogte gehouden , en het huis was vrij snel verkocht, we waren erg blij met deze makelaar en is dus een echte aanrader, bedankt ERA makelaardij Amerstreek

Koper van een woning , Lidwinahof 17, Best
17 november 2022

Ontzettend snelle communicatie, korte lijntjes waardoor snel geschakeld kon worden, duidelijk in taal en een gezellig kopje koffie bij het ondertekenen.

Verkoper van een woning , Domela Nieuwenhuisstraat 28
17 november 2022

Goed en duidelijk contact. Korte lijnen. Scherp handelen. Kordate afhandeling. Er wordt meegedacht!

Verkoper van een woning , Aletta Jacobsstraat 23
17 november 2022

Een betrouwbare makelaar waar je op kan bouwen in een spannende en onzekere tijd. Realistisch, vriendelijk en zeer servicegericht.

Verkoper van een woning , Lidwinahof 17
17 november 2022

Bedankt Hartger en Kim voor de fijne hulp bij de verkoop van ons appartement. Wij zouden iedereen ERA Makelaardij Ed Willems aanraden.

Verkoper van een woning , De Hagenborgh 9
17 november 2022

Wij zijn op een fijne, betrokken en accurate manier geholpen bij de verkoop van ons huis! Ondanks dat het allemaal heel snel ging, was er ruimte voor overleg en overdenken. We kijken terug op een prima verkoopproces!

Verkoper van een woning , Wiel 34
17 november 2022

Gezien de huidige markt, hoge rente en onzekerheid omtrent energie, best een spannende tijd om je woning in verkoop te geven. Door de persoonlijke- en goede begeleiding, aangevuld met kennis van de lokale woningmarkt, is ons huis op een goede manier gepresenteerd met de opties die het verschil maken voor huizenzoekers. Dit resulteerde in een hoog aantal geïnteresseerden en uiteindelijk in een aantal goede biedingen. Wij raden Zijlstra ERA Makelaardij dan ook absoluut aan en bedanken heb voor de fijne samenwerking!