Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u?

Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie. Door gebruik te maken van onze website of door hiernaast op akkoord te klikken, stemt u daar mee in.

Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u? Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie.
×

ERA cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van functionele en statistieken cookies, die nodig zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Hieronder kan je aangeven welke andere soorten cookies je wilt accepteren.

beoordelingen

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Verkoper van een woning , Koningin Emmaweg 6
16 november 2022

Fijne menselijke begeleiding met snel en deskundig advies met een mooi resultaat tot gevolg. Dank dames!

Koper van een woning , Veluwemeer 233, Woerden
15 november 2022

Renske een fijne meid . Leuke bezichtiging. Gelijk een goed antwoord op onze vragen. Ze is heel bereid willig en altijd goed bereikbaar. Alles is bespreekbaar en ze doet veel moeite voor je.

Verkoper van een woning , Prattenburg 177
15 november 2022

A9 Era Makelaars were very professional in selling our house. There was lot of uncertainties due to changing market, but Ger-len Damen was very quick in adapting to these trends and also gave us timely advise on how to proceed. Very happy with their service and I highly recommend them to anyone looking for value-for-money Makelaar

Verkoper van een woning , Bottemaheerd 69
15 november 2022

hele goede begeleiding gehad! Persoonlijk, betrokken, altijd bereikbaar, en een goede prijs gerealiseerd voor mijn woning. Ik ben heel tevreden.

Verkoper van een woning , Johan Wijnoltsstraat 164
15 november 2022

Ik ben zeer tevreden en Super goed geholpen met de verkoop van m'n huis. Ik had niet verwacht dat het zo snel zou gebeuren. Jullie zijn topper, Heel hartelijk dank.

Koper van een woning , Hoogstraat 14, Valkenswaard
14 november 2022

Wij hebben het contact als heel prettig ervaren en zijn op professionele en deskundige wijze geholpen. Ook de communicatie verliep soepel. Dit kantoor is zeker een aanrader.

Verkoper van een woning , Rivierensingel 729
13 november 2022

Bart Smits kwam al tijdens het eerste gesprek; betrokken, enthousiast en overtuigend over. Stelde een goede verkoop strategie voor op de sterke punten van de woning. In ons geval de ruime woning en energie besparende aspecten. Ook na verkoop in de bemiddeling van de door ons benodigde leveringstermijn heeft hij dit prima opgelost. Tenslotte verkocht binnen 12 dagen zegt genoeg. Wat kun je nog meer wensen. Top gedaan ERA en in het bijzonder Bart Smits. Fransien en Chris de Bruin

Koper van een woning , Harenbergweg 53, Enschede
12 november 2022

Alles verliep perfect. Snel contact met de makelaar vind ik belangrijk. Makelaar is kundig en heeft ons prima geholpen om tot overeenstemming te komen met de verkopers. Ook de verdere afhandeling verliep uitstekend.

Verkoper van een woning , Pim Mulierstraat 3
12 november 2022

Makelaar was altijd bereikbaar voor vragen en uitleg . Zeer fijn team ,goed contact . Veel betekend voor mij ,met als resultaat een snelle aankoop van de woning.

Verkoper van een woning , Harenbergweg 53
12 november 2022

Een deskundige service gerichte makelaardij en zeer betrokken medewerkers. Professioneel, kundig, ondersteunend. Aanbevelenswaardig!!

Koper van een woning , Tuinweg 26, Meppel
11 november 2022

Zeer duidelijke en goede communicatie en een prettige bezichtiging gehad

Verkoper van een woning , Julianalaan 27
11 november 2022

Dit is het 2de huis dat Era makelaardij voor ons heeft verkocht en ze hebben weer aan alle verwachtingen voldaan. Bedankt voor de samenwerking. Erg blij mee. Team Era, hartelijk dank

Verkoper van een woning , Zwartewaalsestraat 50
10 november 2022

Huis verkopen? Hier moet je zijn !! Snel, correct, en zorgzaam. Eindelijk een goede makelaar zonder rare praatjes. Ze doen wat ze zeggen en geven geheel vrijblijvend advies zonder dwang. Vriendelijke mensen die eerst alles uitleggen voordat je gelijk moet tekenen. Mijn ervaring bij deze Makelaar was en is erg positief. Als je je huis wil gaan verkopen moet je echt even met deze mensen gaan praten. Dit is een echte beoordeling van iemand die zijn huis heeft verkocht bij deze makelaar. Vriendelijke groet, Frits Spijkers

Verkoper van een woning , de Olieslager 6
10 november 2022

Robert-Jan Bekkering van Era Focus Eindhoven is een zeer deskundige makelaar. Erg prettig om mee samen te werken.

Verkoper van een woning , Beltstraat 98
10 november 2022

We zijn erg tevreden met de hele gang van zaken het verliep naar wens . We kunnen deze makelaar dan ook aanbevelen bij anderen.

Koper van een woning , Riklanden 1, Assen
9 november 2022

Verkoper van een woning , Wijsterseweg 15 3
9 november 2022

We hebben zeer prettige contacten gehad met Rutger van ERA Makelaardij Het Raadhuis en zijn team. Rutger is professioneel in zijn kennis van de markt en in de contacten met zowel de koper als met ons als verkoper. Hij is zeer betrokken, luisterde goed naar onze eigen ideeën, en denkt met je mee. Hij hield ons goed op de hoogte van alle ontwikkelingen en reageerde snel op onze telefoontjes en e-mails. Rutger zet zich voor 100% in en heeft een zeer hoge servicegerichtheid. Toen het leek of er een kink in de kabel kwam zat hij er bovenop (ook buiten kantooruren), besprak alle mogelijkheden met ons en zo konden we onze woning toch nog snel verkopen voor een mooie verkoopprijs. We zijn erg tevreden met Rutger en zijn team en kunnen ERA Makelaardij Het Raadhuis dan ook zeker aanbevelen!

Verkoper van een woning , De Ploegschaar 106
9 november 2022

Marlies is een vakvrouw die oog heeft voor de huizenmarkt maar ook voor de mens achter de koop/verkoop. Wij hebben fijne ervaringen met haar en zullen haar ook overal aanraden. (Is inmiddels ook gebeurt, ????) wij hebben inmiddels 3 trajecten met Marlies gedaan deze zijn allen tot tevredenheid verlopen.

Verkoper van een woning , De Weerden 6
9 november 2022

Zeer tevreden over professionele begeleiding van het verkoopproces en de informele en persoonlijke contacten hieromtrent!

Verkoper van een woning , Leliestraat 98
9 november 2022

Fides Makelaardij , Is een goede betrouwbare makelaar . Wekt heel erg netjes , goed . En is transparant . Ik zou hem zeker aanraden aan anderen mensen ! Is ook geinteresseerd in het persoonlijke verhaal.