Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u?

Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie. Door gebruik te maken van onze website of door hiernaast op akkoord te klikken, stemt u daar mee in.

Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u? Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie.
×

ERA cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van functionele en statistieken cookies, die nodig zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Hieronder kan je aangeven welke andere soorten cookies je wilt accepteren.

beoordelingen

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Verkoper van een woning , Graaf Florisweg 100
4 april 2024

Makelaar heeft ons enorm ontzorgd. Alle deadlines en acties die nodig waren werden nauwkeurig in de gaten gehouden. Daarnaast werden we snel en uitgebreid op de hoogte gehouden van iedere ontwikkeling. Kortom: super tevreden!

Verkoper van een woning , Schapendrift 3 a
4 april 2024

Antwoord is kort en duidelijk! Werk al vele jaren tot volle tevredenheid met deze makelaar. abcdefghijklmnopqrstuvwxijz

Verkoper van een woning , Boermatjes 2
4 april 2024

Duidelijke communicatie met goede uitleg over hoe een verkoop gaat. Alle afspraken nagekomen. Goed bereikbaar voor vragen.

Verkoper van een woning , Anjerlaan 30
4 april 2024

Wij zijn uitstekend begeleid in het proces naar de definitieve verkoop van ons huis. Deze makelaar is eerlijk, deskundig en professioneel. Een warme aanbeveling van onze kant.

Verkoper van een woning , Glipper Dreef 206
4 april 2024

Prettig en adequate contacten met de makelaar verliepen uitstekend. Goede voorlichting, begeleiding en tot nu toe afronding van zaken.

Verkoper van een woning , Burg Malcorpslaan 33
4 april 2024

Het contact was heel goed alle informatie was duidelijk zeer goed bereikbaar voor vragen. Goed advies verkoop van ons huis

Verkoper van een woning , Vogellaan 53
4 april 2024

We hadden hele korte lijntjes met onze makelaar en zij heeft ons goede tips en adviezen gegeven voor de verkoop van ons huis. Door omstandigheden moesten wij snel schakelen voor de verkoop van ons huis en hierin heeft de makelaar heel flexibel meebewogen. We zijn ontzettend dankbaar voor de hulp van onze makelaar Mirjam.

Verkoper van een woning , Koudenberg 1
4 april 2024

We zijn goed geholpen door Pieter, altijd bereikbaar. We hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren.

Verkoper van een woning ,
4 april 2024

Verkoper van een woning , Liesberg 16
3 april 2024

Super makelaar, Chantal weet echt waar ze het over heeft. Duidelijk en transparant, goed bereikbaar voor alle vragen! Zeer vriendelijk, echt een aanrader! Bedankt Chantal Kanters

Verkoper van een woning , Cognachof 3
3 april 2024

Een goed makelaars kantoor, iedereen was goed op de hoogte van de stand van zaken mbt de verkoop en het gehaalde doel werd gehaald. Ze zijn ook deskundig op het gebied van verhuur van appartementen en verkoop bedrijfspanden.

Verkoper van een woning , Klipper 59
3 april 2024

Sander van Makelaardij Renger heeft het gehele verkoopproces fantastisch afgehandeld. Het team van Makelaardij Renger heeft er voor gezorgd dat wij als verkoper alles electronisch hebben kunnen afhandelen. Ook de verwijdering van de laatste meubelen werd verzorgd en overzien, belangrijk daar ik niet in Nederland was om dit voor de uiteindelijke overdracht zelf te regelen. Bedankt Team Sander voor alle goede zorg en het bereiken van een verkoopprijs welke boven verwachting was!

Verkoper van een woning , Veilingstraat 85
2 april 2024

alles is perfect verlopen. Huis was snel verkocht en zij zorgden voor de goede verkoop tijdens onze vakantie.

Koper van een woning , Anjerlaan 30, Zevenhuizen ZH
1 april 2024

Top makelaar. Persoonlijk, benaderbaar en eerlijk. Gewoon een heel goede makelaardij.

Koper van een woning , Wethouder Buningstraat 44, Assen
1 april 2024

De makelaar heeft tijdens de bezichtiging een aantal vochtplekken erg nalatig behandeld. Na anderhalf jaar bleek het vocht (en zwam) probleem veel groter, waardoor de woning onbewoonbaar is. De makelaar had hier duidelijker in mogen zijn.

Koper van een woning , Joop den Uylhof 14, Woerden
31 maart 2024

Koper van een woning , Raadhuisstraat 27 h108, Dirkshorn
30 maart 2024

Koper van een woning , Oostzijde 31
30 maart 2024

Olivier is very proactive, easy to communicate with and professional. He is great at being able to determine the best offer and negotiation strategy, which helped us buy our first home. He also has a lot of knowledge on the technical condition of homes, including foundation and necessary improvements. Definitely recommend for expats and those buying their first home as he guides you through the process from start to finish.

Koper van een woning , Constantijn Huygensstraat 27
30 maart 2024

Goed, deskundig en vriendelijk contact gehad, goed onderhandeld, en dacht overal aan! Ik beveel De Koning van harte aan :).

Koper van een woning , Vossiusstraat 53
30 maart 2024

De communicatie met De Koning makelaars was heel fijn en soepel, bereikbaar via app, email of bellen. Het advies over woningen en wijken heb ik erg gewaardeerd, door mijn samenwerking met De Koning makelaars is mij veel stress uit handen genomen. Een erg fijne ervaring.