beoordelingen

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Verkoper van een woning , Oude Bogerd 34 B
7 juli 2024

Hendrik Hueskes is een super goede makelaar en ontzettend fijn om mee samen te werken. Verkoop van ons appartement verliep zonder zorgen.

Koper van een woning , Heemraadsingel 25
6 juli 2024

Heel fijn geholpen, zeer snel een huis naar onze wensen kunnen vinden en voor een top prijs. Heel blij met onze makelaar.

Verkoper van een woning , Vliestroom 223
6 juli 2024

Een fantastisch team wat met volle energie ons huis in no-time verkocht had. Hele fijne persoonlijke begeleiding tijdens het gehele proces. Zeer goede communicatie.

Koper van een woning , St. Antoniusstraat 5, Valkenswaard
5 juli 2024

alles vlot en naar wens verlopen!

Verkoper van een woning , Ranonkelstraat 55
5 juli 2024

Bart heeft ons zowel met de verkoop en aankoop goed geholpen. Voor ons was het fijn dat Bart bouwtechnisch ook redelijk onderlegd is. Alleen met de aankoop van een huis hadden wij de verwachting dat we iets meer onderhandse huizen zouden krijgen

Verkoper van een woning , Kerktorenstraat 74
5 juli 2024

Contacten met onze makelaar Eric van Woerkum zijn tot onze volle tevredenheid verlopen! Samenwerking verliep uitmuntend.

Verkoper van een woning , Azaleastraat 19
5 juli 2024

Hendrik is een makelaar die zeer prettig in de omgang is. Hij komt altijd zijn afspraken na en is altijd bereikbaar. Hij handelt zaken snel en efficiënt af. Daarnaast komt hij met een duidelijk verkoopplan voor de woning, gebaseerd op statistische gegevens. Wij hebben het contact als bijzonder prettig ervaren!

Verkoper van een woning , Marskant 17 35
5 juli 2024

Afspraken prettig en duidelijk evenals terugkoppeling. Goed aan afspraken gehouden Goed bereikbaar. Alles keurig verzorgd.

Koper van een woning , Bernhardstraat 28, Delden
4 juli 2024

We hadden onze vorige koopwoning verkocht in 2022 via Prisma Era makelaars. Duidelijkheid en correctheid waren ons toen opgevallen. Nu kwam deze woning te koop ook via Prisma Era makelaars, ook dit contact verliep prettig. Ook nu waren duidelijkheid, correctheid en snelheid een feit. Wij zijn uitermate tevreden met onze koopdeal op deze woning.

Verkoper van een woning , Dreef 26
4 juli 2024

Prettige en duidelijke communicatie . Fabian is heel vriendelijk en denkt goed mee met de klant . Hanneke bedankt voor het geduld zeker bij oudere mensen die hun huis verkopen .

Verkoper van een woning , Veldbloemenlaan 28
4 juli 2024

de makelaar gaf heldere uitleg over de mogelijke procedures; was erg behulpzaam en benaderbaar en verzorgde een snelle en eenvoudige afhandeling. Ontzorgen met een hoofdletter O,

Verkoper van een woning , Pannenbakkerijen 23
4 juli 2024

Vanaf start een fijn gesprek en van daaruit de verkoop van ons moeders huis. Goede informatie, uitleg en begeleiding. Wij zeggen als je een goede makelaar zoekt neem deze.

Koper van een woning , Burgemeester Van Haarenlaan 1285
4 juli 2024

We are very satisfied with the service level and result orientation of Michelle Braemer from Dupont Makelaars. I will work with her in the feature with great please

Koper van een woning , Schubertweg 16, Eelde
3 juli 2024

Hele fijne man, goede tips en gewoon een vriendelijke integere vent. Zeldzaam tijdens ons zoekproces! :)

Verkoper van een woning , Vlindermeent 5
3 juli 2024

Het contact verliep op een prettige en zakelijke manier. Afspraken werden correct nagekomen en ik als verkoper werd goed geïnformeerd over het verloop van het verkoopproces.

Verkoper van een woning , Boomkleverlaan 82
3 juli 2024

Het contact met zowel de makelaar als de back office medewerksters verloopt uitstekend. Er wordt scherp en alert gereageerd en er wordt gebruik gemaakt van een eigen online portal voor de klant voor werkelijk alle uitwisseling van gegevens. Dit maakte het voor ons tot een spannend proces, maar waar we in volle vertrouwen onderdeel van waren.

Verkoper van een woning , Zuiderkeerkring 436
3 juli 2024

Dit is de 2e keer dat ik met deze makelaar zaken doe en dat is niet voor niks. Prettig contact en goede service.

Koper van een woning , Tristanpad 33
3 juli 2024

Mijn aankoop was de eerste keer al raak. De makelaar was continue bereikbaar en heeft goed geadviseerd in de waarde van de woning en wat ik het waard vond. Blij mee!

Verkoper van een woning , Hanenberglanden 466
3 juli 2024

Ik ben ontzettend blij met makelaar hun echt speciale voor huis verkopen Ik bedankt voor alle medewerkers van makelaar

Verkoper van een woning , Hertog Janstraat 17
2 juli 2024

Super ervaring gehad met Bart. Denkt goed mee, is flexibel en reageert zeer snel op vragen of opmerkingen. Eerlijk en oprecht. Aanrader!