Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u?

Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie. Door gebruik te maken van onze website of door hiernaast op akkoord te klikken, stemt u daar mee in.

Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u? Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie.
×

ERA cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van functionele en statistieken cookies, die nodig zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Hieronder kan je aangeven welke andere soorten cookies je wilt accepteren.

beoordelingen

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Verkoper van een woning , Waardenburg 106
9 augustus 2022

Het contact verliep goed. Goede adviezen. Duidelijke afspraken en we werden goed op de hoogte gehouden tijdens het verkooptraject.

Verkoper van een woning , Evenaar 49
9 augustus 2022

Fijne makelaar met goede kennis van de lokale markt. Reageren snel, korte lijntjes en persoonlijke communicatie. Heel prettig in een tijd die voor ons als verkoper erg spannend is. De ondersteuning in styling van het huis vooraf aan de verkoop, wat in het servicepakket zit, is heel waardevol en heeft ons enorm goed geholpen het huis verkoopklaar te maken!

Verkoper van een woning , Reinoud III-straat 4
9 augustus 2022

Ik ben zeer goed geholpen. Ik heb binnen een week vele bezichtigingen geregeld en bij de vijfde bezichtiging was het al raak. Het advies was zeer goed. Korte reactietijd.

Verkoper van een woning , Middachtenstraat 40 a
9 augustus 2022

Zeer goed persoonlijk en ongedwongen contact met makelaar Zito. Verwachtingen vooraf goed en professioneel afgestemd en overeenkomstig afgehandeld. We zijn erg blij met de verloop van de verkoop en kunnen zo gauw geen verbeterpunten benoemen.

Verkoper van een woning , Vrouwenweg 29
9 augustus 2022

Zijlstra ERA Makelaardij heeft ons uitstekend geholpen bij de verkoop van ons huis. Joost en zijn team hebben het mogelijk gemaakt om op een prettige manier afscheid te nemen van ons thuis. Zij begrijpen dat het om meer gaat dan stenen en die fijngevoeligheid merk je ook in het contact. Joost &team zijn betrouwbaar en beschikbaar, dat maakt dat we veel zaken uit handen hebben durven geven en het inschakelen van een makelaar ons zorgen heeft gescheeld! De vaardigheden die Joost &team bezitten voor het contact met ons en het begeleiden van het proces, zijn ook terug te zien in hoe zij kopers benaderden en behandelen. Uiteindelijk ontstaat er een overeenkomst waar beide partijden helemaal achter staan, zonder twijfels en zorgen. Dat is waarom ERA Zijlstra Makelaardij de moeite waard is.

Verkoper van een woning , Wederikweg 66
7 augustus 2022

Prima makelaar, goede adviezen, huis relatief snel verkocht, mede dankzij actuele markt condities, voor de juiste prijs

Verkoper van een woning , Springweg 446
7 augustus 2022

Prettige, deskundige en professionele makelaar; ook de fotograaf en styliste hebben goed werk geleverd.

Verkoper van een woning , Wasstraat 9
7 augustus 2022

Wat informeren betreft had het nog net iets beter gekund om te onderscheiden. Maar verder goed, betrouwbaar en komt afspraken na!

Verkoper van een woning , Oranjeboomkade 16
6 augustus 2022

Heel erg tevreden over de samenwerking. Patrick gaf een hele realistische waarde inschatting en was de enige makelaar die opmerkte dat de vierkante meters op de WOZ website niet correct was. Patrick en Mark waren heel goed bereikbaar en hielden me continue op de hoogte. Ze geven je het gevoel dat ze weten wat ze doen en dat de verkoop van je huis ook voor hen belangrijk is. Heel hartelijk bedankt voor de fijne samenwerking Patrick en Mark!

Verkoper van een woning , Ariane 20
6 augustus 2022

Contact was van begin af aan goed. Duidelijke afspraken over procedure, prijs, bezichtigingen etc. Huis was snel verkocht voor zeer goede prijs. Ondertekening van koopcontract had persoonlijker gekund. Nu elektronisch zonder de kopers ontmoet te hebben. Verder geen op- of aanmerkingen.

Verkoper van een woning , Pieter van Aschstraat 30 b
6 augustus 2022

Begin tot eind was het een succes verhaal. De makelaar komt netjes zijn afspraken na en houd je goed op de hoogte bij alle stappen. De offerte en geschatte verkoopsom kwamen ook heel goed overeen met de uiteindelijke verkoop prijs. Ook de door de makelaar geregelde fotograaf heeft de foto's boven verwachting mooi gemaakt waardoor het huis ook online goed gepresenteerd stond.

Verkoper van een woning , Donar 49
5 augustus 2022

Het is bewonderingswaardig hoe doortastend de aankoopmakelaar te werk gaat. In het gehele proces zijn wij continu ontzorgt en op de hoogte gehouden over de ontwikkelingen en heeft de makelaar ons veel geld bespaard. Niets dan lof. Aanrader!

Verkoper van een woning , Amaliastraat 31
5 augustus 2022

Onze aankoopmakelaar heeft ons vanaf het begin heel deskundig geholpen en goed geluisterd naar onze wensen. Ze heeft de tijd en moeite voor ons genomen om vele huizen te bezichtigen. Door haar advies om je zoektermen (wensen) uit te breiden, hadden we binnen een hele snelle periode ons droomhuis gevonden en met behulp van haar weten te bemachtigen. Indien je al een lange tijd op zoek bent naar je droomhuis adviseren we zeker Cathy als aankoopmakelaar in armen te nemen, dat is zij dubbel en dwars waard!

Verkoper van een woning , Bongerd 25
5 augustus 2022

Erg fijn contact gehad, zowel met de makelaar als met de dames op kantoor. Wij zijn zeer tevreden en raden Prisma Borne dan ook zeker aan!

Verkoper van een woning , Ziende 2
4 augustus 2022

Ontzettend prettig contact met Vincent. Schept realistische verwachtingen en is eerlijk in zijn kijk op de markt en het verloop van het proces. Gekozen voor koning makelaars op basis van beste gevoel en dat was ook echt de juiste keuze. Super snel schakelen en persoonlijk contact. Vincent was erg betrokken bij de verkoop en zette alles op alles om er een succes van te maken en dat is gelukt! Met name top in communicatie.

Verkoper van een woning , Muntweg 516
4 augustus 2022

Het eerste contact was zakelijk en professioneel, gouden bergen beloofd en vooral vriendelijk met goede uitleg. Al snel bleek helaas dat de makelaar zich niet aan afspraken kon houden. Hij kwam op de verkeerde dag en tijd aan huis, uitte beschuldigingen dat wij/ik het huis op het nachtslot hadden gedaan waar zij geen sleutel van hadden(ik had styling erbij gekocht en toestemming gegeven op een dinsdag dat ze het huis konden komen stylen), ze waren er toen op maandag avond, flink druk zetten ze dat wij de deur verkeerd afgesloten hadden en zij geen sleutel hadden en pas toen we benoemde dat we het konden aantonen middels opgenomen camera beelden, kwamen er geen verontschuldigingen van het stampij maken om 22uur op de verkeerde dag. De makelaar ging onprofessioneel te werk, nog een voorbeeld: hij ging bij de buren het nummer van mijn ex te vragen wanneer ik niet gauw genoeg de telefoon op nam, terwijl hier geen reden voor was aangezien ik duidelijk verteld heb wanneer ik te bereiken was en hij de verkeerde dagen in z'n hoofd had zitten en zonder overleg verwacht dat ik dan paraat sta, terwijl ik bij de intake benoemd heb dat mijn baan het niet toelaat een mobiele telefoon te gebruiken in het gebouw. Ook de bezichtigingsdagen verliepen anders dan afgesproken. Op woensdag zou de poets ploeg komen en op donderdag de eerste bezichtiging. Op dinsdag avond al bezichtigingen ingepland zonder overleg dat het huis nog niet helemaal op top is. Samenvatting: ja het huis is verkocht voor een prima prijs, maar uiteindelijk heb ik overal zelf achteraan moeten zitten en strijd gehad omdat hij zich zoals bovenstaande voorbeelden gedroeg. Werkelijk onprofessioneel en ik hoop nooit meer een huis te hoeven verkopen en dan zo'n ervaring te krijgen. Mocht u nog meer voorbeelden willen van alles waarbij de makelaar zich niet aan z'n afspraken gehouden heeft kunt u contact met me opnemen voor verdere details.

Verkoper van een woning , Kalmarstraat 42
4 augustus 2022

Contact met makelaar Marije Alink, liep perfect. De verwachtingen omtrent verkoopprijs etc. Kwamen overeen. Ben erg tevreden met deze makelaar en zal haar bij iedereen aanbevelen. Dank voor de zeer prettige begeleiding .

Verkoper van een woning , Laurastraat 33
4 augustus 2022

Ik kan niet anders beoordelen dan de maximale score te geven van een 10 op alle onderdelen. Alle medewerkers zijn zeer vriendelijk, service gericht en vakkundig. Ook de digitale omgeving van Move werkt zeer goed en is erg gebruiksvriendelijk en functioneel. Met recht een zeer warme aanbeveling!

Verkoper van een woning , de Kapberg 19
3 augustus 2022

Het contact met de makelaar is prima verlopen m.n. Renske heeft ons met de verkoop goed begeleid. Wij zijn dus heel blij met De Koning makelaars.

Verkoper van een woning , Middelhorsterweg 47
3 augustus 2022

Goede samenwerking, een makelaar die afspraken tijdig nakomt en zeer goed bereikbaar is. Hij heeft adequate kennis van de huizenmarkt in Haren.