Kansen genoeg

Kansen genoeg

Deze markt is snel. Je moet er snel bij zijn, anders is het huis verkocht. Je moet snel je huis uit, want de koper wil er snel in. Dat zorgt voor veel druk.
Kun je nagaan hoe dat werkt als er over grote afstanden moet worden gewerkt.
Edolien Sluis van Feenstra ERA Makelaars uit Haren bij Groningen weet er alles van. “We kregen via een ERA-collega in Utrecht een consument op ons kantoor die een huis wilde kopen. Die konden we binnen een paar dagen al blij maken. We kregen vervolgens een huizenzoeker via een ERA-collega uit Nieuwkoop. Ook deze mensen kochten een huis binnen een dag van een verkoper, die zonder makelaar zijn huis te koop aanbood. Toevallig wisten wij dat het huis te koop was en wij zijn er direct op af gegaan. Niet alleen waren wij andere kijkers te snel af, we konden zelfs nog een aantrekkelijke prijs onderhandelen.
 
Maar er zijn ook andere omstandigheden denkbaar. Een opdrachtgever schakelde ons recent in voor de verkoop van het huis van een overleden familielid aan de andere kant van het land. Zij had weinig ervaring met het verkopen van huizen. Wij hebben onze ERA-collega’s uit Sassenheim ingeschakeld, die onze opdrachtgever volledig hebben ontzorgd. Er moesten wat reparaties aan de woning worden uitgevoerd voordat die te koop kon worden aangeboden. Onze opdrachtgever kreeg het niet geregeld, maar de ERA-makelaar ter plaatse zorgde ervoor dat de loodgieter dezelfde dag nog kwam. Al met al verkocht de woning snel en tot volle tevredenheid van onze opdrachtgever. In verdrietige omstandigheden wil je je niet bezig hoeven houden met dit soort zaken. Zij belde ons nog om met nadruk te melden dat ze zo blij was dat ze er eigenlijk geen omkijken naar had gehad.

2021 Jan Feenstra met tuinpaal tbv verkoop 2
ERA's Open Huizen Route
Speeddaten met uw toekomstige huis
zaterdag 15 juni 2024

Meer weten over de voordelen van een ERA-makelaar?

Vul dan hier uw contactgegevens in voor een vrijblijvend gesprek.