Uitdagende tijden
in de woningmarkt
illustratie

Hoe helpen ERA-makelaars ook nu uw woonwens te vervullen?

Paul van den Putten – directeur van ERA in Nederland;

"Momenteel ervaren we uitdagende tijden; ook in de woningmarkt. En mogelijk roept het bij u vragen of twijfels op over het kopen of verkopen van uw woning. Wellicht bent u er zelfs nu concreet mee bezig. Belangrijk voor u is om te weten dat de service en dienstverlening van de ERA-makelaars onverminderd doorgaat en zelfs extra is uitgebreid en aangepast.

In deze periode met zorg over fysieke contacten en het beperken van bezoeken verzeker ik u dat de technologische specialisatie van de ERA-makelaars uitkomst, gemak en veiligheid biedt bij het succesvol kopen of verkopen van uw huis. Concreet kan dat bijvoorbeeld door het zogenaamd virtueelbezoeken van een huis, dus zonder ter plekke aanwezig te hoeven zijn.

Letterlijk het gemak waarmee de ERA-makelaar u dient. Een ander voorbeeld is de landelijke ERA Open Huizen Route, die we sinds 2001 enkele malen per jaar in Nederland succesvol organiseren.

De eerstvolgende landelijke ERA Open Huizen Route zal een week duren in plaats van een dag; en deze zal volledig digitaal zijn. Dit betekent dus dat kopers en kijkers gedurende een week ruim de tijd hebben om comfortabel en op veilige afstand een goed beeld te krijgen van een woning zonder die zelf fysiek te hoeven bezoeken.

Gemak en maximale service voor zowel kopers als verkopers. Uw ERA-makelaar legt u graag uit hoe het werkt.

Bij alle ERA-makelaars is de dienstverlening grotendeels digitaal georganiseerd. Het voordeel voor u is dat u daardoor te allen tijde toegang heeft en inzicht heeft in de status en voortgang van uw woning – van het verkopen of kopen. Hierdoor kan ook het aantal benodigde fysieke contacten tot een minimum beperkt worden.

En zoals u mag verwachten worden de ERA-makelaars voortdurend getraind in het optimaal toepassen van alle bestaande en nieuwe mogelijkheden die de technologie ons nu bieden. Van online update-gesprekken, social media-inzet, Skype of Facetime overleg, van digitale gratis waardebepalingen, virtuele bezichtigingen tot elektronische 24/7 data-uitwisseling bij het koop- of verkoopproces van uw huis.

Uw ERA-makelaar heeft het allemaal ter beschikking voor u, gericht op de zekerheid dat u verder kunt met de vervulling van uw woonwens op een verantwoorde, veilige en efficiënte wijze met maximale service zoals u die gewend bent. In deze onzekere tijden zijn wij er voor u, bereikbaar en vertrouwd.

ERA. Always There For You!" 

Video boodschap Paul van den Putten

illustratie

Heeft u een vraag aan Paul van den Putten?

Privacyverklaring