Logo

Open Huizen Route Zevenhuizen en Moerkapelle

Meedoen aan de Open Huizen Route heeft voordelen voor zowel de koper als de verkoper van een woning.

Duizenden huizenzoekers gaan op die dag langs bij huizen van hun interesse. De huizenkijker waardeert het dat hij zonder afspraak even snel binnen kan kijken bij een huis dat hem interessant lijkt.

Veel huizen worden verkocht kort voor een Open Huizen Route. Veel aanstaande kopers willen het risico vermijden dat er toch nog een onverwachte kaper op de kust komt en willen de onderhandelingen voor de Open Huizen Route afronden. Dat is een voordeel voor de verkoper.

De voordelen van de Open Huizen Route

  • Het completeert de eerste indruk die een huizenzoeker krijgt van de foto’s op internet. In de praktijk beleef je een huis anders.
  • Het geeft een goede indruk van de buurt. U moet er immers naartoe en u ervaart dan de hele omgeving, die u niet op de foto’s op internet ziet. U koopt weliswaar een thuis, maar u krijgt de buurt erbij!
  • Het is zoveel makkelijker om zonder afspraak vooraf even snel verschillende huizen achter elkaar te zien. Een officiële bezichtiging plannen kost tijd, omdat er veel partijen bij betrokken zijn. Dat kan altijd nog, als u serieuze interesse hebt in een huis.
  • De verkoper waardeert het dat hij snel en makkelijk mensen op één dag een eerste indruk van zijn huis kan geven.

 

Uw huis ook in de ERA Open Huizen Route?

Wilt u uw woningen in Zevenhuizen, Bleiswijk, Boskoop, Capelle aan den IJssel, Moerkapelle, Nieuwerkerk aan den IJssel, Rotterdam of Waddinxveen verkopen? De Open Huizen Route is voor veel eigenaren een mooi moment om de verkoop te starten. 

Wilt u weten wat uw verkoopkansen zijn? Vraag een gratis waardebepaling aan voor een eerste adviesgesprek. 
Dat is vrijblijvend en verplicht u tot niets.

foto
Dit is het gemiddelde van 185 beoordelingen
Lokale marktkennis
 
Service en begeleiding
 
Deskundigheid
 
Prijs/Kwaliteit
 

Wilt u meer weten over de Open Huizen Route?

Stel hieronder uw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Privacyverklaring