Collectief zelfstandig

Het beste van twee werelden.

Zelfstandig ERA-makelaar worden

Werken voor jezelf, je 100% kunnen inzetten voor het makelen met alle voordelen en kansen van het zelfstandig ondernemerschap. ERA, al sinds 1993 actief in de Nederlandse woningmakelaardij als innovatieve formule, richt zich nu ook op topdienstverleners in de woningmakelaardij.

ERA-makelaar worden

Multimakelaardij: het beste van twee werelden

Een centraal gelegen ERA-kantoor in een regio wordt gebruikt voor het clusteren van een aantal facilitaire diensten op het gebied van administratie en procedurele afwikkeling van transacties. Zelfstandige, onafhankelijke makelaars maken vervolgens gebruik van de diensten van dit kantoor. Multimakelaardij dus: de samenwerking tussen facilitaire makelaars en zelfstandige makelaars. Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen omzet, inkomen en klantscore. Geïnteresseerde makelaars wacht een uitgebreide en strenge selectie. Komt u door de selectie, dan krijgt u coaching, begeleiding, training en ondersteuning.

Zelfstandig ERA-makelaar

U bent zelfstandig makelaar. U wilt zelfstandig ondernemen, maar zonder de lasten van een eigen kantoor met medewerkers in loondienst. Honderd procent focus op uw opdrachtgevers. Maximale klanttevredenheid!

Facilitair ERA-makelaar

U bent facilitair makelaar. U wilt een makelaarskantoor runnen zonder de hoogste kostenpost, namelijk makelaars in loondienst. U levert diensten op het gebied van marketing, secretariaat en administratie aan zelfstandige makelaars. Zij huren uw diensten in per transactie.

ERA's Open Huizen Route
Speeddaten met uw toekomstige huis
zaterdag 15 juni 2024

Meer weten?