Uw huis verkopen
Wat is uw huis waard?
Logo

Wat is mijn huis waard als ik nu ga verkopen?

Waarom u er goed aan doet om ERA Master Makelaars in te schakelen?

Hoewel de verkopen vanzelf lijken te gaan, blijkt in praktijk toch dat veel eigenaars en kopers het echt niet zo vanzelfsprekend te vinden allemaal. Wat komt er allemaal bij kijken? Hoe moet de woning worden gepresenteerd? En wat als partijen elkaar op bepaalde punten niet altijd helemaal kunnen “vinden”? Ondanks de ik-verkoop-mijn-huis-zelf-wel praktijken die je zo links en rechts ziet, blijven velen toch echt voor de verkoop of aankoop van hun woning voor een makelaar kiezen. Het kost inderdaad wat maar de rust die het geeft is onbetaalbaar!

Niet iedere verhuisbeslissing ontstaat uit een plezierige situatie. Denk aan overlijden of scheiden, werkloosheid of ziekte. Onze dienstverlening is meer dan alleen huizen verkopen. Wij denken graag mee en helpen –waar wij kunnen- u graag door een moeilijke periode heen. Doordat ons kantoor kleinschalig is kennen we onze opdrachtgevers persoonlijk en dat maakt het dat velen zich bij ons al snel op het gemak voelen. Wim is naast NVM makelaar ook erkend hypotheekadviseur. Soms lijkt iets onmogelijk en blijkt het toch mogelijk!

Dat dit stukje extra dienstverlening wordt gewaardeerd blijkt op Funda uit ons rapportcijfer dat verkopers ons geven: een 9,3 gemiddeld. Dat is niet voor niets!

Dus overweegt u te verhuizen naar uw droomhuis en moet uw huidige woning worden verkocht? Of zit u juist in een lastige woonsituatie en weet u niet zo goed wat u moet doen? Neem contact op met ons kantoor. Wij zijn te bereiken op 0345 619 633 en maken graag een vrijblijvende afspraak voor een waardebepaling van uw huidige woning, hypotheekadvies of aankoopadvies.

En wist u dat u bij de start verkoop een mooie ERA doos ontvangt vol handige spulletjes en de ERA kubus met licht. Zo wordt uw huis gezien, ook tijdens de donkere dagen....

Wij zijn actief in het volgende werkgebied:Leerdam, Asperen, Schoonrewoerd, Leerbroek, Meerkerk, Nieuwland, Heukelum, Rhenoy, Acquoy, Hei- en Boeicop, Zijderveld

 

ERA's Open Huizen Route

Speeddaten met uw toekomstige huis
30 maart 2019
illustratie
Dit is het gemiddelde van 45 beoordelingen
Lokale marktkennis
 
Service en begeleiding
 
Deskundigheid
 
Prijs/Kwaliteit
 

Vraag en gratis en vrijblijvende waardebepaling aan

Wij nemen spoedig contact met u op om een afspraak in te plannen

Privacyverklaring