Logo

Huis verkopen. Wat is de juiste verkoopprijs?

Het verkopen van uw huis vraagt om een goede strategie. Wat komt er allemaal bij kijken? Hoe presenteert u de woning? En wat als partijen elkaar op bepaalde punten niet altijd helemaal kunnen “vinden”?

Ondanks de ik-verkoop-mijn-huis-zelf-wel praktijken die je zo links en rechts ziet, blijven velen toch echt voor de verkoop of aankoop van hun woning voor een makelaar kiezen. Het kost inderdaad wat maar de rust die het geeft is onbetaalbaar!

Makelaar & hypotheekadviseur

Onze dienstverlening is meer dan alleen huizen verkopen. Wij denken graag mee en helpen –waar wij kunnen- u graag door deze periode heen. Doordat ons kantoor kleinschalig is kennen we onze opdrachtgevers persoonlijk en dat maakt het dat velen zich bij ons al snel op het gemak voelen. Makelaar Wimvan der Mijden is naast NVM makelaar ook erkend hypotheekadviseur. Soms lijkt iets onmogelijk en blijkt het toch mogelijk!

Dat dit stukje extra dienstverlening - net als onze vakkennis en nuchtere kijk op de huizenmarkt- wordt gewaardeerd blijkt op Funda uit ons rapportcijfer dat verkopers ons geven: een 9,4 gemiddeld. Dat is niet voor niets!

Huis verkopen met de makelaar

Dus overweegt u te verhuizen naar uw droomhuis en moet uw huidige woning worden verkocht? Of zit u juist in een lastige woonsituatie en weet u niet zo goed wat u moet doen? Neem gewoon contact op met ons makelaarskantoor.

U kunt bij ons terecht voor een vrijblijvende afspraak voor een waardebepaling van uw huidige woning, hypotheekadvies of aankoopadvies.

En wist u dat u bij de start verkoop een mooie ERA doos ontvangt vol handige spulletjes en de ERA kubus met licht. Zo wordt uw huis gezien, ook als het donker is. 

Wij zijn actief in Leerdam, Asperen, Schoonrewoerd, Leerbroek, Meerkerk, Nieuwland, Heukelum, Rhenoy, Acquoy, Hei- en Boeicop, Zijderveld.

illustratie
Dit is het gemiddelde van 47 beoordelingen
Lokale marktkennis
 
Service en begeleiding
 
Deskundigheid
 
Prijs/Kwaliteit
 

Schakel ons in voor de verkoop van uw woning

Wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen

Privacyverklaring