Uw huis verkopen

Wat is uw huis waard?

Huis verkopen. Wat is de juiste verkoopprijs?

Het verkopen van uw huis vraagt om een goede strategie. Wat komt er allemaal bij kijken? Hoe presenteert u de woning? En wat als partijen elkaar op bepaalde punten niet altijd helemaal kunnen “vinden”?

Ondanks de ik-verkoop-mijn-huis-zelf-wel praktijken die je zo links en rechts ziet, blijven velen toch echt voor de verkoop of aankoop van hun woning voor een makelaar kiezen. Het kost inderdaad wat maar de rust die het geeft is onbetaalbaar!

Voordelen van een makelaar: 

- Een makelaar zorgt voor een realistische blik. Hij adviseert op basis van zijn kennis en ervaring want voor jou als verkoper is het misschien de eerste keer een woning verkopen en de makelaar is wel dagelijks met een woning bezig. 

- Een makelaar ontzorgt u als verkoper van alle zaken die komen kijken bij de verkoop van de woning. Hierdoor kun jij als verkoper je focussen op belangrijke zaken. 

- De makelaar heeft een groot aantal zoekers dus heeft een groot bereik / netwerk wanneer je de woning wilt gaan aanbieden. 

- Je kiest natuurlijk voor een makelaar vanwege de deskundigheid. Een makelaar kent de lokale huizenmarkt en is bekend met de regelgeving die erbij komt kijken. 

- Het is natuurlijk ook belangrijk om goed te kunnen onderhandelen zodat je als verkoper de beste prijs krijgt voor de woning. Dit doet de makelaar ook voor je zodat je je daar ook niet druk over hoeft te maken. 

kubus

Makelaar & hypotheekadviseur

Onze dienstverlening is meer dan alleen huizen verkopen. Wij denken graag mee en helpen –waar wij kunnen- u graag door deze periode heen. Doordat ons kantoor kleinschalig is kennen we onze opdrachtgevers persoonlijk en dat maakt het dat velen zich bij ons al snel op het gemak voelen.

Makelaar Wim van der Mijden is naast NVM makelaar ook erkend hypotheekadviseur. Soms lijkt iets onmogelijk en blijkt het toch mogelijk!

Kandidaat Makelaar Bente Weijts is naast NVM makelaar ook vastgoedstylist. Zij zorgt er voor dat uw woning verkoopklaar is en optimaal gepresenteerd word tijdens de foto's en bezichtigingen!

Dat dit stukje extra dienstverlening - net als onze vakkennis en nuchtere kijk op de huizenmarkt- wordt gewaardeerd blijkt op Funda uit ons rapportcijfer dat verkopers ons geven: een 9,9 gemiddeld. Dat is niet voor niets!

Huis verkopen met de makelaar

Dus overweegt u te verhuizen naar uw droomhuis en moet uw huidige woning worden verkocht? Of zit u juist in een lastige woonsituatie en weet u niet zo goed wat u moet doen? Neem gewoon contact op met ons makelaarskantoor.

U kunt bij ons terecht voor een vrijblijvende afspraak voor een waardebepaling van uw huidige woning, hypotheekadvies of aankoopadvies.

Wij zijn actief in Leerdam, Asperen, Schoonrewoerd, Leerbroek, Meerkerk, Nieuwland, Heukelum, Rhenoy, Acquoy, Hei- en Boeicop, Zijderveld.

Schakel ons in voor de verkoop van uw woning

Wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen