Logo
illustratie

ERA Master Makelaars

ERA Master Makelaars bestaat al ruim 30 jaar en is een eigentijds makelaarskantoor. Wij zijn actief in Leerdam en omgeving. ERA Master Makelaars is lid van de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars) en van ERA (Electronic Realty Associates).

Als NVM lid zijn wij aangesloten bij de afdeling Wonen en de afdeling Business. Wij zijn een kleiner kantoor, maar met een vakkundig team dat een passie heeft voor wonen! U schakelt ons in voor: 

Ons kantoor onderscheidt zich door de actieve en professionele manier van kopen en verkopen. Een juiste vraagprijs, een verkoopplan, actieve inzet van de sociale media en internet, een optimale presentatie zijn van doorslaggevend belang. En kijk eens op Funda naar onze beoordelingen. Wij zijn trots op de hoge beoordelingen van onze opdrachtgevers. 

Makelaar Leerdam en omgeving

U vindt onze makelaardij in Leerdam, maar wij kopen en verkopen ook woningen voor opdrachtgevers in Schoonrewoerd, Asperen, Meerkerk, Heukelum, Leerbroek, Nieuwland, Hei- en Boeicop, Rhenoy, Acquoy, Zijderveld en overige plaatsen in de regio Leerdam.

Makelaar & team

Wim van der Mijden (foto links): heeft al circa 30 jaar ervaring als NVM-Makelaar op zowel het gebied van wonen als bedrijfsmatig onroerend goed. U vertrouwt uw woning of bedrijfspand toe aan een makelaar met veel kennis en ervaring in de regio Leerdam. Bij veel Leerdammers is Wim een bekende: wie heeft er nou geen huis ooit bij hem gekocht of verkocht? Ook in het bedrijfsleven is het zeker geen onbekende. En wat nog een groot pluspunt is: als erkend financieel adviseur is hij van alle markten thuis en denkt ook op dit terrein graag actief mee.

Mariëlle van Mourik (midden): werkzaam als gediplomeerd assistent-makelaar maakt altijd met veel plezier een mooie presentatie van uw woning en zorgt ervoor dat uw woning op internet en social media staat als een huis! Ook helpt zij gedurende het gehele verkoopproces actief mee en weet wat er speelt rondom uw woning. Van voorlichting vanuit kantoor tot aan de afwikkeling na een verkoop. Naast Wim neemt ook zij de bezichtigingen van woningen voor haar rekening. Dus grote kans dat u haar eens tegenkomt. En wilt u een huis verhuren of huren? Hier is zij helemaal in thuis!

Maurike van der Tempel (Pheidias Interieur advies, foto rechts): met Maurike werken wij al circa tien jaar succesvol - en met veel plezier samen. Fijn voor u, want zij zorgt ervoor dat uw woning optimaal uit de verf komt in de presentaties. Zij adviseert u hoe zo optimaal mogelijk de woning kan worden gepresenteerd tijdens de bezichtigingen en zorgt voor de fotografie. Omdat zij ook professioneel fotograaf is, kan er snel geschakeld worden en wordt het effect van haar inzet optimaal.

Openingstijden Makelaardij

Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 12.30 en van 13.00 tot 17.30 uur, op zaterdag en in de avonduren op afspraak.

Volg ons ook op Instagram Master Makelaars en Facebook ERA Master Makelaars

ERA's Open Huizen Route

Speeddaten met uw toekomstige huis
Zaterdag 5 oktober 2019
illustratie
Dit is het gemiddelde van 50 beoordelingen
Lokale marktkennis
 
Service en begeleiding
 
Deskundigheid
 
Prijs/Kwaliteit
 

Schakel ons in als uw makelaar

Privacyverklaring