ERA Master Makelaars

Leerdam

ERA Master Makelaars

ERA Master Makelaars bestaat al ruim 30 jaar en is een eigentijds makelaarskantoor. Wij zijn actief in Leerdam en omgeving. ERA Master Makelaars is lid van de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars) en van ERA (Electronic Realty Associates).

Als NVM lid zijn wij aangesloten bij de afdeling Wonen en de afdeling Business. Wij zijn een kleiner kantoor, maar met een vakkundig team dat een passie heeft voor wonen! U schakelt ons in voor: 

Ons kantoor onderscheidt zich door de actieve en professionele manier van kopen en verkopen. Een juiste vraagprijs, een verkoopplan, actieve inzet van de sociale media en internet, een optimale presentatie zijn van doorslaggevend belang. En kijk eens op Funda naar onze beoordelingen. Wij zijn trots op de hoge beoordelingen van onze opdrachtgevers. 

makelaar leerdam - ERA Master Makelaars

Makelaar Leerdam en omgeving

U vindt onze makelaardij in Leerdam, maar wij kopen en verkopen ook woningen voor opdrachtgevers in een regio van circa 20 km rond Leerdam. 


Makelaar & team

Bente Weijts: onze nieuwste aanwinst op kantoor! Sinds de zomer (2019) werkt zij vier dagen per week op ons kantoor als commercieel medewerker.. In 2023 heeft Bente haar opleidingen afgerond als Kandidaat-Makelaar en Vastgoedstylist. Voor al uw vragen staat Bente voor u klaar en maakt van uw huis de mooiste woningpresentatie. Verder zorgt zij er voor dat alles op kantoor vlot verloopt en als u ons belt is de kans groot dat u haar aan de lijn krijgt. 

Wim van der Mijden: heeft al meer dan 30 jaar ervaring als NVM-Makelaar op zowel het gebied van wonen als bedrijfsmatig onroerend goed. U vertrouwt uw woning of bedrijfspand toe aan een makelaar met veel kennis en ervaring in de regio Leerdam. Bij veel Leerdammers is Wim geen onbekende: wie heeft er nou niet ooit een huis bij hem gekocht of verkocht? Of een bedrijfspand gehuurd of gekocht. En wat nog een groot pluspunt is: als erkend financieel adviseur is hij van alle markten thuis en denkt ook op dit terrein graag actief mee. Hoe complex een situatie ook is: Wim weet al snel raad! 

Openingstijden Makelaardij

Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 12.30 en van 13.00 tot 17.30 uur, op zaterdag en in de avonduren op afspraak.

 

 

Volg ons ook op Instagram Master Makelaars en Facebook ERA Master Makelaars

 

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Koper van een woning , Sperwerlaan 62
12 april 2024

Hele fijne samenwerking! Voelde vertrouwd. Wij hebben een woning naar wens, missie geslaagd!! Bedankt!

Verkoper van een woning , Sperwerlaan 42
10 april 2024

Hele fijne makelaar. Het kontakt is heel goed zijn goed bereikbaar. Ze denken met je mee. Zeer zeker een aanrader, of het om aankoop of verkoop gaat.

bekijk alle beoordelingen

Voor hetzelfde geld in...

een beter huis? Wij regelen het voor u.

Zonder zorgen je woonwens vervuld krijgen? Dat kan nu zoveel makkelijker dankzij het landelijke Team van ERA-makelaars.

Vertel mij meer!
)