Logo
illustratie

ERA Master Makelaars

ERA Master Makelaars bestaat al ruim 30 jaar en is een eigentijds makelaarskantoor. Wij zijn actief in Leerdam en omgeving. ERA Master Makelaars is lid van de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars) en van ERA (Electronic Realty Associates).

Als NVM lid zijn wij aangesloten bij de afdeling Wonen en de afdeling Business. Wij zijn een kleiner kantoor, maar met een vakkundig team dat een passie heeft voor wonen! U schakelt ons in voor: 

Ons kantoor onderscheidt zich door de actieve en professionele manier van kopen en verkopen. Een juiste vraagprijs, een verkoopplan, actieve inzet van de sociale media en internet, een optimale presentatie zijn van doorslaggevend belang. En kijk eens op Funda naar onze beoordelingen. Wij zijn trots op de hoge beoordelingen van onze opdrachtgevers. 

Makelaar Leerdam en omgeving

U vindt onze makelaardij in Leerdam, maar wij kopen en verkopen ook woningen voor opdrachtgevers in Schoonrewoerd, Asperen, Meerkerk, Heukelum, Leerbroek, Nieuwland, Hei- en Boeicop, Rhenoy, Acquoy, Zijderveld en overige plaatsen in de regio Leerdam.

Makelaar & team

Bente Weijts (links): onze nieuwste aanwinst op kantoor! Sinds de zomer (2019) werkt zij vier dagen per week op ons kantoor als commercieel medewerker en volgt zij één dag per week de opleiding vastgoed & makelaardij aan de NVM Vastgoed Academie. Voor al uw vragen staat Bente voor u klaar en maakt van uw huis de mooiste woningpresentatie. Verder zorgt zij er voor dat alles op kantoor vlot verloopt en als u ons belt is de kans groot dat u haar aan de lijn krijgt. 

Mariëlle van Mourik (midden): werkzaam als gediplomeerd assistent-makelaar en zorgt ervoor dat uw woning op internet en social media staat als een huis! Ook helpt zij gedurende het gehele verkoopproces actief mee en weet wat er speelt rondom uw woning. Van voorlichting vanuit kantoor tot aan de afwikkeling na een verkoop. Naast Wim neemt ook zij de bezichtigingen van woningen voor haar rekening. Dus grote kans dat u haar eens tegenkomt. En wilt u een huis verhuren of huren? Hier is zij helemaal in thuis!

Wim van der Mijden (foto rechts): heeft al meer dan 30 jaar ervaring als NVM-Makelaar op zowel het gebied van wonen als bedrijfsmatig onroerend goed. U vertrouwt uw woning of bedrijfspand toe aan een makelaar met veel kennis en ervaring in de regio Leerdam. Bij veel Leerdammers is Wim geen onbekende: wie heeft er nou niet ooit een huis bij hem gekocht of verkocht? Of een bedrijfspand gehuurd of gekocht. En wat nog een groot pluspunt is: als erkend financieel adviseur is hij van alle markten thuis en denkt ook op dit terrein graag actief mee. Hoe complex een situatie ook is: Wim weet al snel raad! 

Openingstijden Makelaardij

Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 12.30 en van 13.00 tot 17.30 uur, op zaterdag en in de avonduren op afspraak.

Volg ons ook op Instagram Master Makelaars en Facebook ERA Master Makelaars

illustratie
Dit is het gemiddelde van 55 beoordelingen
Lokale marktkennis
 
Service en begeleiding
 
Deskundigheid
 
Prijs/Kwaliteit
 

Schakel ons in als uw makelaar

Privacyverklaring