Huisvesting voor u en uw team

Op zoek naar huisvesting voor u en uw team?

Goed advies is een het halve werk!

Wim van der Mijden is gecertificeerd Bedrijfsmakelaar MKB en BV en lid van NVM Business. 

Onze makelaar Wim van der Mijden is al jaren specialist op gebied van bedrijfsmatig onroerend goed. Of het nu gaat om een bedrijfshal of kantoorruimte op een industrieterrein of een winkelpand (groot en klein) in het gezellige stadscentrum  van Leerdam... bij ons bent u voor een goed advies aan het juiste adres. 

Ons aanbod op Funda in Business:

http://www.fundainbusiness.nl/bedrijfsmakelaars/leerdam/15167-master-makelaars-og-bv/bedrijfsaanbod/alle-bedrijfsaanbod/heel-nederland

kantoor

Aankoop of huren van een bedrijfspand

U start een eigen onderneming of uw huidige bedrijfslocatie groeit uit zijn jasje? Net als bij het kopen/huren van een woning komt er bij een bedrijfspand minstens zoveel kijken. U moet waarschijnlijk veel regelen en hebt daardoor veel aan uw hoofd. Het is dan een goed gevoel dat een makelaar actief met u meedenkt over de geschiktheid van een locatie. Ook zorgt hij ervoor dat juridisch alles voor u goed wordt geregeld, zodat u later niet voor ongewenste verrassingen komt te staan. Een goedlopende onderneming start zorgeloos op de juiste locatie!

Verkoop of verhuren van een bedrijfspand

Wanneer uw bedrijfspand overtollig wordt, om wat voor reden dan ook, dan is verkopen het meest voor de hand liggend. Net als bij een aankoop, is het ook belangrijk dat uw belangen bij een verkoop goed worden behartigd. De presentatie van uw pand via Funda In Business wordt vanzelfsprekend door ons verzorgd. En is er een kandidaat gevonden, dan voeren wij de onderhandelingen en zorgen ervoor dat er een correcte koopovereenkomst wordt opgemaakt.

Is verkopen niet gewenst (of heeft u uw pand puur als beleggingsobject in uw bezit) dan biedt verhuren vaak uitkomst. Uiteraard zorgen wij dan ook voor de presentatie op Funda en zorgen ervoor dat er een goede huurovereeenkomst wordt opgesteld.

Bedrijfsmakelaar inschakelen?

Wij maken graag met u een vrijblijvende afspraak voor een kennismaking