Op zoek naar een bedrijfspand...
...of wilt u juist een bedrijfspand verkopen of verhuren?
Logo

Een goed advies is het halve werk...

Onze makelaar Wim van der Mijden is al jaren specialist op gebied van bedrijfsmatig onroerend goed. Of het nu gaat om een bedrijfshal of kantoorruimte op een industrieterrein of een winkelpand (groot en klein) in het gezellige stadscentrum  van Leerdam... bij ons bent u voor een goed advies aan het juiste adres.

Aankoop van/huren van een bedrijfspand

U start een eigen onderneming of uw huidige bedrijfslocatie groeit uit zijn jasje? Net als bij het kopen/huren van een woning komt er bij een bedrijfspand minstens zoveel kijken. U moet waarschijnlijk veel regelen en hebt daardoor veel aan uw hoofd. Het is dan een goed gevoel dat een makelaar actief met u meedenkt over de geschiktheid van een locatie. Ook zorgt hij ervoor dat juridisch alles voor u goed wordt geregeld, zodat u later niet voor ongewenste verrassingen komt te staan. Een goedlopende onderneming start zorgeloos op de juiste locatie!

Verkoop van/verhuren van een bedrijfspand

Wanneer u bedrijfspand overtollig wordt, om wat voor reden dan ook, dan is verkopen het meest voor de hand liggend. Net als bij een aankoop, is het ook belangrijk dat uw belangen bij een verkoop goed worden behartigd. De presentatie van uw pand via Funda In Business wordt vanzelfsprekend door ons verzorgd. En is er een kandidaat gevonden, dan voeren wij de onderhandelingen en zorgen ervoor dat er een correcte koopovereenkomst wordt opgemaakt.

Is verkopen niet gewenst (of heeft u uw pand puur als beleggingsobject in uw bezit) dan biedt verhuren vaak uitkomst. Uiteraard zorgen wij dan ook voor de presentatie op Funda en zorgen ervoor dat er een goede huurovereeenkomst wordt opgesteld.

Klik op onderstaande link voor ons aanbod op Funda in Business:

http://www.fundainbusiness.nl/bedrijfsmakelaars/leerdam/15167-master-makelaars-og-bv/bedrijfsaanbod/alle-bedrijfsaanbod/heel-nederland

Goed om te weten: Wim van der Mijden is gecertificeerd Bedrijfsmakelaar MKB en BV en lid van NVM Business. 

 

 

 

 

ERA's Open Huizen Route

Speeddaten met uw toekomstige huis
30 maart 2019
illustratie
Dit is het gemiddelde van 45 beoordelingen
Lokale marktkennis
 
Service en begeleiding
 
Deskundigheid
 
Prijs/Kwaliteit
 

Wenst u meer informatie?

Wij maken graag met u een vrijblijvende afspraak voor een kennismaking

Privacyverklaring