Taxaties

Taxatie van een huis

Wim van der Mijden is ingeschreven in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs in de kamer Wonen en Bedrijfsmatig Vastgoed.

Hoera! U hebt een woning gekocht! Nu moet er natuurlijk van alles geregeld gaan worden zoals de financiering. Om een hypotheek te kunnen krijgen heeft de bank altijd een taxatierapport nodig van een onafhankelijke makelaar. De verkopend en de aankopend makelaar mogen zo'n rapport niet leveren, die is namelijk afhankelijk/partijdig.

Heeft u een woning gekocht bij een andere makelaar, dan kunnen wij voor u wel een taxatierapport verzorgen dat ook wordt goedgekeurd door onder andere het NWWI. Het NWWI is een instituut dat voor alle geldverstrekkers in Nederland de rapporten valideert (goedkeurd) zodat de bank weet dat het rapport correct is opgemaakt. 

Onafhankelijke taxaties

Soms zijn er ook andere situaties....

In het leven komen ook minder prettige situaties voor zoals overlijden en echtscheidingen. Wanneer hier onroerend goed bij betrokken is dan een onafhankelijk taxatierapport van een makelaar/taxateur vaak gewenst. Deze rapporten kunnen wij ook voor u verzorgen. 

 

Verbouwen of verduurzamen

Wanneer u plannen heeft voor het verbouwen of verduurzamen van u woning heeft u een taxatierapport nodig. Als u namelijk de financiering wilt gaan doen door het verhogen van de hypotheek dan heeft u een nieuw rapport nodig. In dit rapport word duidelijk wat u gaat veranderen aan de woning en wat hier de kosten van zijn. 

ERA's Open Huizen Route
Speeddaten met uw toekomstige huis
zaterdag 15 juni 2024

Vraag een taxatie aan

Wij nemen spoedig contact met u op