Logo

Taxatie van een huis

Wim van der Mijden is ingeschreven in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs in de kamer Wonen en Bedrijfsmatig Vastgoed.

Hoera! U hebt een woning gekocht! Nu moet er natuurlijk vanalles geregeld gaan worden zoals de financiering. Om een hypotheek te kunnen krijgen heeft de bank altijd een taxatierapport nodig van een onafhankelijke makelaar. De de verkopend en aankopend makelaar mag zo'n rapport niet leveren, die is namelijk afhankelijk/partijdig.

Heeft u een woning gekocht bij een andere makelaar, dan kunnen wij voor u wel een taxatierapport verzorgen dat ook wordt goedgekeurd door onder andere het NWWI. Het NWWI is een instituut dat voor alle geldverstrekkers in Nederland de rapporten valideert (goedkeurd) zodat de bank weet dat het rapport correct is opgemaakt. 

Onafhankelijke taxaties

Soms zijn er andere situaties....

In het leven komen ook minder prettige situaties voor zoals overlijden en echtscheidingen. Wanneer hier onroerend goed bij betrokken is dan een onafhankelijk taxatierapport van een makelaar/taxateur vaak gewenst. Deze rapporten kunnen wij ook voor u verzorgen. 

 

Dit is het gemiddelde van 47 beoordelingen
Lokale marktkennis
 
Service en begeleiding
 
Deskundigheid
 
Prijs/Kwaliteit
 

Vraag taxatie aan

Wij nemen spoedig contact met u op

Privacyverklaring