Hypotheek

Kan ik mijn droomhuis betalen?

Waarom De HypotheekCompany Leerdam?

Het financieren van uw woning, het oversluiten van uw bestaande hypotheek of het doornemen van uw verzekeringen, het doorlichten van uw financiële situatie: redenen genoeg om contact op te nemen met een erkend financieel adviseur. U kunt bij De HypotheekCompany Leerdam terecht voor een duidelijk en onafhankelijk advies. Wij bemiddelend voor groot aantal financiële instellingen.

Alle aanbieders onder één dak

Bij de HypotheekCompany Leerdam vindt u nagenoeg alle hypotheekvormen en financiële producten van groot aantal banken en verzekeringsmaatschappijen in Nederland. Dit heeft als voordeel dat u niet zelf meerdere banken of instellingen hoeft te bezoeken, wij kunnen voor u de verschillende aanbiedingen objectief naast elkaar zetten, zodat u een goede keuze kunt maken.

Kwaliteitseisen De HypotheekCompany

Alle vestigingen van de HypotheekCompany zijn zelfstandige advieskantoren die werken onder de vlag van de Centrale Organisatie HypotheekCompany in Enschede. Dat betekent onder meer dat alle vestigingen en adviseurs aan hoge kwaliteitseisen moeten voldoen zodat u kunt vertrouwen op een gedegen advies.

Wft -  De Wet op het Financiële Toezicht

Stelt dat aanbieders en adviseurs van financiële producten en diensten aan strenge eisen moeten voldoen. Deze eisen gelden onder meer op het gebied van deskundigheid, adviesvaardigheden en administratie. Alle kantoren moeten Wft-proof zijn. Deze kwaliteitseisen zijn door de HypotheekCompany al vroeg onderkend. Over de kosten van onze advisering en bemiddeling wordt u vooraf geïnformeerd, zodat u weet waar u aan toe bent. Helder en duidelijk.

Opleidingseisen 

Alle hypotheekadviseurs van de HypotheekCompany hebben het diploma Erkend Hypotheekadviseur. De HypotheekCompany Leerdam is ingeschreven in het AFM register onder nummer 12004407 en voldoet aan de wettelijke vereisten.

Contactgegevens 

Telefoon: 0345-630063

Whatsapp: 0345-630063

E-mail: info@hypohteekcompanyleerdam.nl of wim@hypotheekcompanyleerdam.nl

hypotheekcompany

Ik wil meer weten over hypotheken

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op voor een vrijblijvende afspraak