Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u?

Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie. Door gebruik te maken van onze website of door hiernaast op akkoord te klikken, stemt u daar mee in.

Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u? Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie.
×

ERA cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van functionele en statistieken cookies, die nodig zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Hieronder kan je aangeven welke andere soorten cookies je wilt accepteren.

beoordelingen

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Verkoper van een woning , Bogerd 10
23 september 2022

Alles ging heel goed en werd goed uitgelegd, makelaar nam de tijd. Kortom een prettige ervaring en kan ik iedereen aanraden.

Verkoper van een woning , Cochiuslaan 11
23 september 2022

Heel goed. Klantvriendelijk, niet opdringerig. En heeft veel ervaring. Maar doet ook heel goed onderzoek naar de markt.

Verkoper van een woning , Haarakker 3
11 april 2022

Het contact met Wim en zijn medewerkers verloopt altijd prima, nemen de tijd en geven goed antwoord. Ook de begeleiding bij verkoop en hypotheekadvies gaat meer dan goed!

Verkoper van een woning , Oranje Nassaulaan 62
19 maart 2022

Het contact was prima en ook deskundig. Meedenken. Wat mogelijk is komt de afspraken na. Prettig om mee samen te werken.

Verkoper van een woning , Verlengde Middelweg 1
7 december 2021

Zeer deskundig en prettig contact. Merkbaar dat Wim dit werk al lang doet. Zelf ook het huis ooit via hem gekocht en zijn eerlijkheid sprak mij toen aan. Daarom voor hem gekozen om het weer te verkopen. Ook prettig dat hij een bouwkundige achtergrond heeft. Kon daardoor onzekerheden weg nemen.

Verkoper van een woning , Donk 72
28 oktober 2021

Zeer fijne makelaar om mee samen te werken. In combinatie met de binnenhuisstylist en de medewerker binnendienst is dit een gouden combinatie.

Verkoper van een woning , Frissestein 1 a
14 september 2021

Deskundig makelaarskantoor goed bekend met de huidige markt. En ook nog als extra bouwkundig en technisch goed op de hoogte

Verkoper van een woning , Erichemseweg 1 B
17 juli 2021

We zijn uitermate tevreden. Het was erg gemakkelijk om contact te leggen, waarbij zijn secretaresse ook een belangrijke rol heeft gespeeld. Hoewel de makelaars in deze regio het erg druk hebben, heeft hij snel tijd voor ons gemaakt. In een overspannen huizenmarkt heeft hij ons binnen een week geholpen juist dat huis te kopen dat we graag wilden, en voor een prima prijs.

Verkoper van een woning , Burgemeester Meesstraat 2
10 juni 2021

Contact met de makelaar was uitstekend. Wij zijn dan ook zeer tevreden over zijn kennis en service !! Bovendien is het ook nog eens een bijzonder aardige man.

Verkoper van een woning , Burgemeester Stolklaan 29
3 mei 2021

Prima verlopen verkoopproces. Goede begeleiding in alle fases van de verkoop. Goed advies rondom prijsstelling en inrichting tbv de verkoop.

Verkoper van een woning , Prins Hendrikstraat 11
19 maart 2021

Communicatie verliep goed, werd altijd goed uitgelegd wat de volgende stap was. Afspraken werden nagekomen. Al met al een prettige makelaar om mee samen te werken en een goede kennis van zaken.

Verkoper van een woning , Burgemeester Meesstraat 26
3 februari 2021

We hebben voor deze makelaar gekozen door hun jarenlange ervaring in deze regio en hun goede naam. Het advies was eerlijk, de communicatielijnen kort en het contact verliep gewoon goed. Het huis is snel verkocht voor een marktconforme prijs dus wat wil je nog meer. Huizen verkopen doe je niet elke dag maar we zouden een volgende keer weer voor deze makelaar kiezen.

Verkoper van een woning , J.C. Rijsdijkstraat 22
20 januari 2021

Hele fijne makelaar die verstand van zaken heeft. Zeer klantgericht en een hele goede service bied

Verkoper van een woning , Gerestein 9
13 januari 2021

Heel fijn om op alle vlakken tegelijk, onroerend goed, hypotheken etc. advies te krijgen, en, als het nodig is zeer snel mee te kunnen schakelen. Zeer geschikt om een strategie mee uit te zetten, en ook aan te passen als de markt veranderd.

Koper van een woning , Stationsweg 137, Leerdam
9 januari 2021

Op deskundige wijze goed geinformeerd. Op rustige, ontspannen manier kunnen bezichtigen.

Koper van een woning , Burgemeester Meesstraat 26, Leerdam
9 januari 2021

Verkoper van een woning , Goslar 10
2 januari 2021

Wim is een deskundig makelaar die ons goed begeleid heeft bij de verkoop van ons huis. De contacten met hem en zijn team zijn plezierig verlopen. Er was een goede samenwerking. We zijn erg tevreden over hoe Wim met zijn team ons huis heeft verkocht en alles daarom hee heeft geregeld. Ik kan hem van harte aanbevelen.

Koper van een woning , Hernösand 1, Leerdam
18 juni 2020

Betrouwbaar en duidelijk, zeker aan te bevelen....

Verkoper van een woning , Lodewijk van Nassaustraat 19
18 april 2020

De heer van der Meijden is een makelaar met jarenlange ervaring; dat is te merken aan de goede adviezen, hij is prettig in klantcontact, deskundig en met uitleg waar nodig.

Verkoper van een woning , Zalingstraat 19
22 maart 2020

Wij zijn super tevreden over deze makelaar bij de verkoop van onze woning. Heeft veel kennis van zaken en is bouwtechnisch goed op de hoogte. Staan altijd voor je klaar bij vragen en de service is prima. Wij bevelen deze makelaar zeker bij u aan.