Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u?

Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie. Door gebruik te maken van onze website of door hiernaast op akkoord te klikken, stemt u daar mee in.

Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u? Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie.
×

ERA cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van functionele en statistieken cookies, die nodig zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Hieronder kan je aangeven welke andere soorten cookies je wilt accepteren.

beoordelingen

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Verkoper van een woning , Sperwerlaan 44
22 november 2017

een hele goede makelaar fijn dat we zo geholpen zijn en een hele goede assistent heel kundig heel goed geholpen

Verkoper van een woning , Meent 62
11 november 2017

Na gesprekken met zes lokale makelaars ERA Master Makelaars gekozen. Master Makelaars sprong eruit door de presentatie van hun aanpak en de beoordeling van de woning. Ben zeer tevreden over het contact met deze makelaar en over de verdere ondersteuning tijdens het gehele proces van verkoop. Absoluut een dik verdiende 10.

Verkoper van een woning , Horndijkstraat 1
5 november 2017

Het proces van aan- tot verkoop verliep precies zoals vooraf was uitgelegd. Na iedere bezichtiging direct een korte terugkoppeling. Er werd actief met me meegedacht waarbij mijn wens als klant steeds centraal heeft gestaan. Snel schakelen, heldere afspraken. Het was zeer prettig samenwerken!

Verkoper van een woning , Prinses Marijkestraat 20
29 september 2017

Goed contact, prettig in de omgang. Duidelijke afspraken die ook nagekomen worden. Uitstekende kennis van zaken. Hebben ons op een goede en prettige manier, door het traject van huis te koop aanbieden tot de verkoop en afwikkeling heen geloodst .

Verkoper van een woning , Mr.Martinus Beekmanstraat 1
31 juli 2017

Het was zeer prettig om met deze makelaar samen te werken. Hij zorgde ervoor dat onze verwachtingen reëel waren en bleven. We werden goed op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen en we zijn goed begeleid naar een prima eindresultaat.

Verkoper van een woning , Leerbroekseweg 42
2 juni 2017

We waren op zoek naar een boerderij voor drie generatie bewoning. Omdat het geen sinecure is om van drie huizen naar één boerderij te gaan hebben we Era Master Makelaars gevraagd om ons te ondersteunen. Zowel bij verkoop, alsook bij aankoop en bij financiering. Het bleek een complex proces waarbij we bijna twee jaar bezig zijn geweest en nu nog de aanpassing aan onze wensen aan het uitwerken zijn. In het hele proces bleek de rol van de aankoopmakelaar heel belangrijk. En we hebben het samen tot een goede eerste afronding weten te brengen. Grote klasse voor een acceptabele prijs.

Verkoper van een woning , Lisdoddelaan 49
25 april 2017

Altijd bereid je vragen te beantwoorden, eerlijk in prijs bij taxatie. Prettige samenwerking ook met personeel. Fijne makelaar.

Verkoper van een woning , Schaikseweg 14
14 april 2017

Een kleine makelaardij met een fijne professionele en persoonlijke begeleiding. Voor zowel aankoop als verkoop geschikt. Ze geven net dat beetje extra. Fijn om mee samen gewerkt te hebben.

Verkoper van een woning , Raadhuisstraat 46
4 april 2017

Het contact met de makelaar /assistent was prettig. Onderhandeling ook, ik beveel hem dus aan voor anderen!

Verkoper van een woning , Hooikamp 31
19 februari 2017

Zeer betrokken en service gerichte makelaar. Ondanks langere verkoopperiode (tgv concurrerende nieuwbouw) blijft deze makelaar pro actief en met ideeën komen om de verkoop te stimuleren. We zijn erg tevreden over het team. Deskundig, klantvriendelijk, representatief en wekt meteen vertrouwen bij zowel koper als verkoper. We bevelen deze makelaar zeer aan!

Verkoper van een woning , Palissade 98
9 december 2016

In beginsel matig tevreden met deze makelaar. In de loop van het traject toch enigszins teleurgesteld in de adequate reactie. Werd niet altijd gereageerd op vragen. In de afronding van het verkooptraject negatief verrast door het feit dat deze makelaar de kopers zonder overleg toegang verschafte tot de woning. Tevens ontstond er een vermoeden dat de makelaar onze belangen onvoldoende kon behartigen door een vorm van belangenverstrengeling.

Verkoper van een woning , J.T. Visserstraat 10
2 december 2016

Prettig werken met deze makelaar. Afspraak is afspraak. Geeft goede aanbevelingen. Maar gaat zeer goed met je wensen mee. Daarnaast zijn alle personen van dit kantoor prettig om mee te werken. Of het om een advertentie regelen gaat of een fotoshoot. Even nog een foto over maken omdat dat niet goed uit komt zegt alles.

Koper van een woning , De Bongerd 18, Schoonrewoerd
4 mei 2016

Verkoper van een woning , De Lormstraat 5
30 april 2016

Wim van der Mijden vinden wij zeer kundig en vooral behulpzaam met alles wat er geregeld moet worden bij de verkoop van een huis. Wij zijn zeer tevreden over Mastermakelaars!!

Koper van een woning , Eksterlaan 15, Leerdam
25 maart 2016

Verkoper van een woning , Vrijheidsstraat 21
8 maart 2016

deze makelaar en zijn collega's zijn zeer deskundig, staan altijd klaar voor je en zijn zeer hartelijk en eerlijk. het is iedereen aan te raden om deze makelaar te nemen. bel je op om advies, dan wordt je dezelfde dag nog terug gebeld of je krijg een email binnen.

Koper van een woning , Meent 8, Leerdam
6 maart 2016

Verkoper van een woning , Schutterij 7
18 februari 2016

Ter zake kundig over de de lokale markt, geen wild west verhalen over de waarde maar degelijke onderbouwing met zo recent mogelijke transactievijvers. Keurig nette begeleiding bij bezichtigingen. correcte en duidelijke follow up na bezichtigingen. overtuigkracht naar aspirant kopers. snelle correcte en duidelijk afwikkeling na beslissing aankoop. Goed bereikbaar, via telefoon, mail.

Verkoper van een woning ,
26 januari 2016

Ons huis was heel snel verkocht. We hebben ook veel gehad aan de aanbevelingen, hoe we het best alles kunnen regelen omtrent de verhuizing. Ook persoonlijk heel fijn behandeld.

Verkoper van een woning , Achterstraat 8
15 januari 2016

Contact met makelaar uitstekend! Ook bij eventuele problemen steeds goed bereikbaar qua communicatie en zoeken/vinden van oplossingen. Kortom top!