ERA Master Makelaars
Logo

Welkom bij ERA Master Makelaars

foto

ERA Master Makelaars bestaat alweer bijna 30 jaar en is een dynamisch makelaarskantoor, actief in Leerdam en omgeving. ERA Master Makelaars is lid van de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars) en van ERA (Electronic Realty Associates). Als NVM lid zijn wij aangesloten bij de afdeling Wonen en de afdeling Business. Wij zijn een compact team dat een passie heeft voor wonen! 

Dagelijks staan wij klaar om u als opdrachtgever, zowel zakelijk als particulier, professioneel van dienst te zijn. Wij zijn trots op ons bedrijf en stralen dat uit in onze enthousiaste en doelgerichte marktbenadering.

Ons kantoor onderscheidt zich door de actieve en professionele manier van kopen en verkopen. Een juiste vraagprijs, verkoopplan, actieve inzet van de sociale media en een optimale presentatie zijn van doorslaggevend belang. Dat vraagt om kennis en visie, die wij graag met u willen delen.

Als u zeker wilt zijn van uw zaak, doet u er dus goed aan ERA Master Makelaars in te schakelen. ERA Master Makelaars heeft vakmensen die beschikken over de juiste kennis, middelen en vaardigheden.

Wij zijn werkzaam in: Leerdam, Schoonrewoerd, Asperen, Meerkerk, Heukelum, Leerbroek, Nieuwland, Hei- en Boeicop, Rhenoy, Acquoy, Zijderveld en overige plaatsen in de regio Leerdam.

Onze openingstijden:

maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 12.30 en van 13.00 tot 17.30 uur, op zaterdag en in de avonduren op afspraak.

Wij stellen ons graag aan u voor:

Wim van der Mijden (foto links): al ruim 27 jaar ervaring als NVM-Makelaar op zowel het gebied van wonen als bedrijfsmatig onroerend goed. U vertrouwt uw woning toe aan een makelaar met veel kennis en ervaring in de regio Leerdam.

Mariëlle van Mourik (midden): de assistent van Wim, maakt altijd met veel plezier een mooie presentatie van uw woning en zorgt ervoor dat uw woning op internet staat als een huis! Ook helpt zij gedurende het gehele verkoopproces actief mee Van voorlichting vanuit kantoor tot aan de afwikkeling na een verkoop.

Maurike van der Tempel (Pheidias Interieur advies, foto rechts): met Maurike werken wij al jaren succesvol samen. Zij zorgt ervoor dat uw woning optimaal uit de verf komt in de presentaties. Zij adviseert hoe u zo mooi mogelijk de woning kan presenteren tijdens de bezichtigingen en voor de fotografie. Omdat zij ook professioneel fotograaf is, kan er snel geschakeld worden.

Volg ons ook op twitter@MasterMakelaars en Facebook/ERA Master Makelaars

illustratie
Dit is het gemiddelde van 37 beoordelingen
Lokale marktkennis
 
Service en begeleiding
 
Deskundigheid
 
Prijs/Kwaliteit
 

Neem contact met ons op