Verkoop van uw woning!

Hoe pakken wij dit aan?

Stategisch verkoopplan

Misschien heeft u vaker een huis verkocht of wellicht is het de eerste keer. Bij iedere woning die via ons kantoor verkocht wordt, stellen wij samen met u een strategisch verkoopplan vast.

Voordat er wordt gestart met de uitvoering van dit plan stellen wij in overleg met u de juiste verkoopprijs en vraagprijs vast. Wij nemen de sterke en minder sterke punten van uw woning door en geven u verkoopbevorderende adviezen. De eerste indruk van potentiële kopers is vaak bepalend om de volgende stap te zetten.

Samen met u bepalen wij het moment waarop wij uw woning actief te koop gaan aanbieden. Een actieve marktbenadering is bepalend voor het verkoopresultaat. Onze ervaring is dat ca. 65 % van de kopers komt uit onze directe regio en ca. 35 % van de kopers komt van buiten de regio. Beide doelgroepen worden dan ook actief door ons bewerkt. Door ERA bieden wij onze klanten een breder en groter netwerk. Dit is een groot voordeel voor u!

Haarlem overview

Ervaringen van voorgaande opdrachtgevers

Meedenkend, actief en persoonlijk! Dit zijn woorden die vaak terugkomen in onze klantbeoordelingen. Gemiddeld zijn wij door onze opdrachtgevers met een 8,9 beoordeeld, een cijfers waar wij trots op zijn.

Lees hier wat andere verkopers over ons zeggen: klantbeoordelingen op funda

Ons werkgebied

Ons werkgebied omvat de gehele gemeente Stichtse Vecht (Maarssen-dorp, Maarssen-broek, Tienhoven, Oud Zuilen, Breukelen, Nieuwer ter Aa, Kockengen, Nieuwersluis, Loenen a/d Vecht en Vreeland). Ook zijn wij actief in omliggende plaatsen zoals Westbroek, Groenekan en verschillende wijken van Utrecht zoals Leidsche Rijn, Zuilen en Overvecht.

Vrijblijvend kennismaken?

Graag komen wij bij u langs voor een kennismaking en een vrijblijvend verkoopadvies en praten graag verder over uw woonwensen. Vult u het formulier hiernaast in, dan nemen wij contact met u op voor een afspraak. U kunt natuurlijk ook langskomen op ons kantoor aan de Nassaustraat 14 in Maarssen-dorp. Wij hopen u binnenkort te begroeten!

 

ERA Ritter poster

Vrijblijvend kennismaken?

Graag komen wij bij u langs voor een vrijblijvende waardebepaling van uw woning. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!