Logo

Nieuwbouw

Ons kantoor bemiddelt ook regelmatig bij de advisering en verkoop van nieuwbouwwoningen. Wij mogen binnen de NVM ook het keurmerk NVM Nieuwbouwspecialist voeren. 

Eerste steenlegging Nieuwbouw Oostkanaaldijk 9 april 2019

In verkoop

foto

Midden in het hart van Breukelen zijn vijf sfeervolle appartementen gerealiseerd worden onder de naam “Sans Soucis”.

SANS SOUCIS, ofwel ‘zonder zorgen’, is wonen in een kleinschalig appartementencomplex met 4 moderne 3-kamer appartementen (woonoppervlakte ca. 77 tot 84 m²) en 1 modern 4-kamer appartement van circa 130 m² aan de Straatweg, in het hart van Breukelen.

Zorgeloos Wonen
Alle appartementen hebben een eigen overdekte parkeerplaats / carport, een afsluitbare (fietsen)berging en een buitenruimte. De appartementen zijn bereikbaar per lift, nagenoeg drempelloos uitgevoerd en hebben brede binnendeuren. Het appartement op de begane grond heeft een eigen entree is via de eigen voortuin of het terras aan de achterzijde bereikbaar. Vanuit uw appartement loopt u zo het sfeervolle dorp in.

Het vriendelijke complex met 3 woonlagen heeft een fraaie, klassieke uitstraling, passend bij de historische woonomgeving. De appartementen zijn optimaal geïsoleerd en gebouwd met kwalitatief hoogwaardige materialen. Ook mag u rekenen op comfortabele vloerverwarming en een verzorgde badkamer.

U leest: Zorgeloos Wonen is geen overdrijving!

In de gemeenschappelijke ruimte bevinden zich de lift, het trappenhuis, brievenbussen en videofooninstallatie. De carports en bergingen van de appartementen bevinden zich op de afgesloten binnenplaats achter een d.m.v. een afstandsbediening bediende toegangspoort. Wel zo veilig!

Wonen in Sans Soucis:
- kwaliteitsappartementen met vloerverwarming en mooie grote raampartijen
- mooie architectuur in het hart van het sfeervolle Breukelen
- kleinschalig complex met lift
- ieder appartement heeft een buitenruimte, een eigen carport en (fietsen)berging
- centraal wonen in De Vechtstreek
- wonen op korte afstand van De Vecht en De Loosdrechtse Plassen
- op korte afstand van Amsterdam en Utrecht

De prijzen variëren van € 340.000,- tot € 490.000,- vrij op naam incl. keukenstelpost € 7.000,- GEEN bouwrente.
De woonoppervlaktes variëren van ca. 77 tot 130 m² (exclusief buitenruimte).

Oostkanaaldijk

foto

Er zijn nog 2 Kanaalwoningen beschikbaar. Deze ruime uitgebouwde woningen (154 m2) hebben een tuin en dakterras op het zuid-westen en kijken uit op het Amsterdam-Rijnkanaal.

Kanaalwoningen vanaf € 522.400,- v.o.n.

Deze woningen liggen in het nieuwbouwproject van de 52 nieuwbouw woningen Oostkanaaldijk te Maarssen. Er worden 14 twee-onder-een-kap woningen, 9 kanaalwoningen, 8 eengezinswoningen en 21 starters koopwoningen gerealiseerd. De woningen worden gebouwd in een mooie kwaliteit en zijn door de diverse optie mogelijkheden naar wens aan te passen.

De bouw is reeds gestart!

Kwaliteit, diversiteit, centrale ligging en ruimte: dat zijn de unieke kenmerken van dit fraaie plan!

De woningen worden gebouwd in jaren '30 stijl met de kwaliteitseisen van nu en de sfeer van toen, dit betekent echter niet dat alles vaststaat. Je hebt nog vele optiemogelijkheden om je woning naar wens aan te passen. Als makelaars hebben we mogen ervaren hoe het is om binnen te komen in de showroom van aannemer Kuin BV en de mogelijkheden te beleven en alle materialen te zien en voelen. Wil je een standaard trap maar dan met hardhouten treden of een glad plafond met spots verwerkt op diverse plekken? Het is bespreekbaar.

Recent verkocht, binnenkort in aanbouw

foto

Nieuwbouw Residentie Amadeus | Maarssen-dorp

Inmiddels hebben wij de 12 nieuwbouw appartementen Residentie Amadeus te Maarssen-dorp verkocht. Comfortabel, stijlvol en eigentijds, kernwoorden waarmee de brochure van Residentie Amadeus begint en waarmee we gelijk ook uitdrukken wat dit nieuwbouwproject van 12 koopappartementen gaat uitstralen.

In het hartje van Maarssen-dorp wordt een schitterend kleinschalig appartementengebouw met 12 gelijkvloerse 3- en 4-kamer appartementen gebouwd. Het gebouw kenmerkt zich door de stijlvolle architectuur in de Vechtse stijl. In het kort: verzorgd, met aandacht voor detail én met mooie materialen.

Het nieuwe hart van Maarssen
Residentie Amadeus wordt gebouwd naast de entree van het Harmonieplein, op de hoek met de Gaslaan. De gemeenteraad heeft besloten dat het Harmonieplein wordt getransformeerd tot het nieuwe kloppende hart van het centrum van Maarssen. In de planning zitten onder andere de mogelijkheid tot ondergronds parkeren en een nieuw stadspark. Dit draagt bij aan een autovrije sfeervolle plek. Aan het vernieuwde Harmonieplein komen sociale en luxe vrije sector appartementen. Daarnaast is er de ambitie voor een nieuw medisch centrum wat wordt gecombineerd met een bibliotheek, een bloemenzaak en horeca met terrassen.
Kortom: het Harmonieplein is straks net zo eigentijds als uw nieuwe woning. Alle gemakken vindt u direct om de hoek.

De appartementen beschikken over één of twee parkeerplaatsen die zich deels in de parkeerkelder en deels op het buitenterrein bevinden.

Verkochte nieuwbouwprojecten

De volgende projecten zijn via ons kantoor verkocht:

Residentie Amadeus: 12 appartementen in het hart van Maarssen.

Operettehof: (nabij het Maximapark in Utrecht/Terwijde) hebben wij 6 vrijstaande villa’s verkocht.

Witte van Scholten in Maarssen-dorp:  40 woningen in Maarssen-dorp.

Schildershof in Maarssen-dorp:  23 appartementen in het hart van Maarssen.

Het Sjabloon in Maarssen-dorp: 5 eengezinswoningen in Maarssen-dorp.

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven van de plannen en start verkoop? Stuur dan een mailtje naar ritternieuwbouw@era.nl of vul op het contactformulier uw gegevens in dan houden wij u vrijblijvend op de hoogte van nieuwe projecten.

Het ERA Ritter Team

illustratie
Dit is het gemiddelde van 292 beoordelingen
Lokale marktkennis
 
Service en begeleiding
 
Deskundigheid
 
Prijs/Kwaliteit
 

Interesse in een nieuwbouwwoning?

Wij krijgen regelmatig nieuwbouwwoningen in de verkoop. Vul op het contactformulier uw gegevens in, dan houden wij u vrijblijvend op de hoogte van nieuwe projecten.

Privacyverklaring