beoordelingen

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Koper van een woning , Sophiastraat 7
7 juni 2024

Belachelijk weinig werk gedaan voor een veel te hoge prijs. Heeft eigenlijk niet meer gedaan dan adressen doorsturen en is 2x op en neer gereden naar te kopen woning waar ik weinig aan gehad heb.

Verkoper van een woning , Pauwenkamp 252
24 mei 2024

Een erg vriendelijke en professionele begeleiding bij de verkoop van ons huis. Scherpe inzichten, goede intuïtie en goede communicatie. Rondom een goede makelaar!

Verkoper van een woning , Tesselschadestraat 9
19 mei 2024

Ervaren als een fijne makelaar, ze zitten goed op het proces zijn erg punctueel en meedenkend. Leuk team.

Verkoper van een woning , Patmosdreef 74
4 mei 2024

Eerlijke transparante prijzen, kundig advies en goed bereikbaar. Een absolute aanrader voor regio Maarssen en Utrecht!

Verkoper van een woning , Ticheloven 29
1 mei 2024

We beoordelen de door Ritter verleende service als deskundig. Bovendien hebben we de samenwerking als bijzonder prettig en vriendelijk ervaren.

Koper van een woning , Buitenweg 21
29 april 2024

We beoordelen de door Ritter verleende service als deskundig. Bovendien hebben we de samenwerking als bijzonder prettig en vriendelijk ervaren.

Verkoper van een woning , Buitenweg 75
27 april 2024

Exceptional service coupled with genuinely kind individuals. Highly recommended for anyone seeking a positive experience...

Verkoper van een woning , Antilopespoor 151
27 april 2024

Ik ben erg tevreden over ERA. Alles snel geregeld: foto's, contact en online plaatsing. Woning na 1 week al verkocht.l!

Verkoper van een woning , Brederostraat 1 11
25 april 2024

Contact liep bijzonder goed, ze hadden alle tijd voor ons en we werden van alle ontwikkelingen snel en vakkundig op de hoogte gehouden

Koper van een woning , Van Lawick van Pabstlaan 188
18 april 2024

De communicatie met de makelaar was uitstekend. Ik ben goed geïnformeerd en de dienstverlening was prima. Alle formaliteiten zijn door de makelaar uitstekend afgehandeld.

Verkoper van een woning , Reigerskamp 493
18 april 2024

Fijne makelaar in de omgang, professioneel, ervaren, goed team. Meerdere huizen voor mij verkocht. Heeft het huis goed in de markt gezet. Geeft vertrouwen en doet wat hij zegt.

Verkoper van een woning , Harmonieplein 67
15 april 2024

Prima begeleid bij de verkoop. Deskundig en zeer vriendelijk. Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen.

Verkoper van een woning , Pieter de Hooghstraat 1 a
12 april 2024

Een vlotte en deskundige begeleiding van de verkoop met tussentijde update en waardevolle aanbevelingen. Vriendelijk en klantgericht!

Verkoper van een woning , Ruwielsekade 6
8 april 2024

We zijn erg tevreden over de deskundige begeleiding bij de verkoop van ons huis. Het gehele verkoopproces verliep erg vlot en naar tevredenheid.

Verkoper van een woning , Van Speykstraat 11
29 maart 2024

Wij hebben een goede ervaring met deze makelaar. Deskundig advies en goede service. Kan zeker aanbevelen!

Verkoper van een woning , Duivenkamp 350
26 maart 2024

Ben tevreden over makelaar Martine de Keizer. Toen zij er een dag niet was, moest ik, op verzoek van de koper, formulieren invullen, tekenen en per mail verzenden aan Era. Erwin Ritter gaf mij dat verzoek. Nadat ik dat gedaan had, bleek de makelaar van de koper daar niet blij mee te zijn. Ik heb tot twee keer toe op een voor mij vreemde en niet werkbare IT technische wijze nog eens gegevens door moeten geven. Daar was en ben ik niet blij mee geweest. Erwin diende mijn zaken en niet die van de makelaar van de koper. Nu kostte het mij op een drukke dag met afspraken onnodig veel werk. Daarna heeft Martine alles weer keurig geregeld. Haar kan ik ten zeerste aanbevelen.

Verkoper van een woning , Van Speykstraat 0 ong
6 maart 2024

Heel makkelijk en goed contact. Alle documenten uploaden op de website. Goede adviezen en behulpzaam.

Verkoper van een woning , Daelwijcklaan 234
4 maart 2024

Vriendelijk, duidelijk, snel en professioneel Alles werd proactief aangepakt, de bezichtigingen vloeiden binnen en werden op een goede manier behandeld

Verkoper van een woning , Otto Snaafslaan 15
29 februari 2024

het verkoopproces is heel goed verlopen, door goede service was de woning heel snel verkocht tegen goede prijs

Verkoper van een woning , Kantonnaleweg 7
22 februari 2024

Zaken gingen over het algemeen snel en goed. Een paar zaken gingen niet zoals gepland waar de makelaar niets aan kon doen. We hadden het prettig gevonden hier tijdig van op de hoogte te worden gebracht. Communicatie bij verandering of ontwikkeling is voor ons belangrijk. (zo vaak verkopen wij geen woning)