Wie zijn wij?

Even voorstellen:

Hallo ik ben Erwin Ritter

Na jarenlange ervaring is makelen nog steeds mijn hobby, mijn passie. En waarom? Het mooie van de woningmakelaardij vind ik dat het emotionele en het zakelijke hier samenkomen. Met het matchen van de woonbehoeften kan je voor je klant het verschil maken. Uiteraard ga je voor de beste voorwaarden en condities voor je opdrachtgever. De kick is er als uiteindelijk beide partijen met een goed gevoel en een stralende glimlach bij de notaris zitten en daar doe ik het voor, dat geeft mij energie!

Erwin Ritter

Even voorstellen:

Als makelaar en "mensenmens pur sang" maakt dit mijn beroep zo ontzettend interessant! Ik neem echt de tijd voor iedereen om te luisteren en ze echt te leren kennen en te begrijpen wat ze zoeken en naar wat hun behoeften zijn.
Mijn oprechte passie is het begeleiden van mensen met één van hun belangrijkste beslissingen in hun leven en dat doe ik dan ook met veel enthousiasme! 
 
Als aankoop- en verkoopmakelaar is mijn doel om duurzame relaties op te bouwen, gebaseerd op vertrouwen en respect en hoor dan ook vaak dat mijn opdrachtgevers de bezichtiging, verkoop of aankoopafspraak als prettig hebben ervaren!
 
Wat mij echt gelukkig maakt? de glimlach op gezichten van mensen bij het overhandigen van de sleutel van hun droomhuis na een succesvolle verkoop te hebben afgerond.
 
Dus zoek je een verkoop of aankoopmakelaar met passie die verder kijkt dan alleen "het pand" en zich goed in je verdiept, neem dan contact met mij op of kom even een koffie met mij drinken dan gaan we samen op zoek naar je droomwoning en help ik je graag met de verkoop!
 
Martine de Keizer

Martine de Keizer

Even voorstellen:

Mijn werk is zeer veelzijdig waardoor geen dag hetzelfde is! 

Als binnendienstmedewerker heb je het roer in handen. Van afspraken inplannen tot brochures maken en de woningen aan- en afmelden.    

Het is fantastisch om het hele aankoop- of verkoopproces mee te maken met aankopers of verkopers en hun uiteindelijk met vreugde aan de telefoon heb als ze hun droomwoning hebben gekocht of de verkoop rond is.

Bel je naar ons, waarschijnlijk ben ik de eerste die je hartelijk begroet en te woord staat namens ons kantoor.

Hopelijk spreek ik je snel!

Tessa Jansens

Tessa Jansens

Wil je contact met één van onze medewerkers?

Heb je een vraag voor één van onze medewerkers? Vul het formulier voor ons in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.