Woning gezien bij een andere makelaar?

Wij staan voor jou klaar als jouw aankoopmakelaar!

Neem je eigen deskundige mee

De aankoop van je woning is waarschijnlijk de grootste aankoop van je leven! Een huis is veel meer dan een aantal stenen. In een huis dat bij je past voel je je thuis, een plek waar je tot rust komt en jezelf kunt zijn.

verkocht

Droomhuis kopen zonder zorgen

Wij zorgen ervoor dat je zonder zorgen je droomhuis kunt aankopen, wij komen op voor jouw belang, een zo laag mogelijke aankoopprijs en kijken naar alle valkuilen die je tegen kunt komen bij de koop. Wat denk je van: bouwkundige problemen, omgevingsfactoren en juridische facetten. Samen met jou willen we gaan kijken welk huis bij je past en waar je je 100% thuisvoelt. Kortom: Samen kopen we je droomhuis!

Vrijblijvende intake

Het eerste gesprek met de makelaar van ERA Ritter Makelaardij is zonder kosten. We bespreken de woonwensen, de mogelijkheden, valkuilen en de slagingskansen. We leggen uit hoe een aankoopmakelaar werkt en waar je op moet letten bij de koop van een woning.

Een extra service van de ERA makelaar!

Kosten aankoopmakelaar

De kosten zijn afhankelijk van het type woning en je eigen wensen (volledige begeleiding of deel begeleiding). We kunnen met een vast tarief werken, maar een tarief op basis van onderhandelingsresultaat is ook mogelijk.

We maken graag een offerte op maat.

Recent aangekocht

De volgende woningen zijn recent via ons kantoor aangekocht:

klik hier voor onze aangekochte woningen en beoordelingen

ERA's Open Huizen Route
Speeddaten met uw toekomstige huis
zaterdag 15 juni 2024

Meer weten?

Meer weten over onze diensten en tarieven bij de aankoopbegeleiding van een woning? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen binnen 24 uur contact op.