Hypotheekadvies nodig?

Opmaat Schoolderman

Ervaringen van opdrachtgevers

Hieronder een aantal beoordelingen van opdrachtgevers:

"Vanaf de eerste minuut transparant & in begrijpelijke taal! Fijn, aan vakjargon hebben we niets. Kostenplaatje helder, vriendelijk en persoonlijk."  (kopers eengezinswoning in Breukelen)

"Open, deskundig, actief, duidelijk, snel reagerend, contacten uiterst prettig, ook in vakantie, inlevend, meedenkend in de bijzondere situatie die wij voor ogen hadden, lijkt een goed netwerk te hebben." (kopers appartement in Maarssen)

"We zaten in een heel lastig pakket en zijn vaak afgewezen. De adviseur heeft ons echt heel goed geholpen en heeft er echt heel veel werk aan gehad om het uiteindelijk toch nog voor elkaar te krijgen. Het was echt grandioos wat die man allemaal heeft gedaan voor ons."  (kopers starterswoning in Utrecht)

"Zeer behulpzaam en kunnen de adviseur ten alle tijden bellen als we vragen hebben, zelfs op vakantie stond hij klaar voor ons. Al met al een uitstekende service waar wij een heel goed gevoel bij hebben." (kopers opknapwoning in Maarssen)

ERA's Open Huizen Route
Speeddaten met uw toekomstige huis
zaterdag 15 juni 2024

Wil je een vrijblijvende afspraak?

Vul dan dit formulier in, onze hypotheekadviseur zal zo spoedig mogelijk contact opnemen voor een vrijblijvende afspraak bij u thuis of bij ons op kantoor.