ERA Open Huizen Route

Een extra (verkoop) kans!

ERA Open Huizen Route

Sinds jaar en dag zijn de ERA-makelaars bij het grote publiek bekend vanwege het organiseren van landelijke Open Huizen Routes. Een mooie extra verkoopkans voor onze verkopers waar zij zonder extra kosten aan deel kunnen nemen.

In korte tijd kunnen woningzoekenden meerdere woningen zonder afspraak bezichtigen. Een actie die door kijkers enorm gewaardeerd wordt. 

Wist u trouwens dat ca. 35% van de woningzoekenden een huis in een andere plaats dan zijn huidige woonplaats zoekt? ERA-makelaars kunnen dan met hun landelijke netwerk een uitstekende rol vervullen in de oriëntatiepogingen van de verhuizende consument in zijn of haar nieuwe beoogde woonplaats.

Open Huizen Route logo

Volgende ERA Open Huizen Route

De eerst volgende Open Huizen Route is op zaterdag 25 januari as. van 11:00 tot 15:00 uur!

De eerste Open Huizen Route van 2020!

Een Open Huizen Route is een mooie extra verkoopkans voor onze verkopers. Al onze verkopers kunnen zonder extra kosten meedoen aan het Open Huis. Wilt u ook meedoen? Vul dan het contactformulier in en wij maken op korte termijn een vrijvlijvende afspraak met u. U kunt ons natuurlijk ook even bellen op 0346-585030. 

 

Open Huizen Route
ERA's Open Huizen Route
Speeddaten met uw toekomstige huis
zaterdag 15 juni 2024

Ook meedoen?

Wilt u ook meedoen aan de volgende ERA Open Huizen Route, laat het ons weten dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.