NIEUWBOUW SPANJE

COSTA BLANCA EN MURCIA

Erwin geeft een rondleiding in één van de nieuwbouw villa's in Rojales, Spanje.

Prachtige villa in unieke bouwstijl met 3 slaapkamers, privé zwembad met de mogelijkheid van een solarium. HSZT605

Rojales is een kleine Spaanse stad dicht bij Benijofar en Torrevieja en op slechts 10 minuten rijden van Guardamar met haar prachtige zandstranden. Rojales is een paradijs voor natuurliefhebbers, met het natuurpark van de lagunes van Torrevieja en La Mata op slechts een paar kilometer afstand waar een groot aantal aangegeven routes zijn voor zowel wandelaars als fietsers. Golf liefhebbers kunnen terecht op het mooie golfresort La Marquesa Golf. Horeca en alle benodigde voorzieningen liggen op korte afstand.

Klik hier voor meer informatie over deze woning.

Bent u op zoek naar uw droomwoning in het zonovergoten Spanje?

Wij bieden u een mooie selectie van diverse nieuwbouwwoningen/appartementen aan in de regio Costa Blanca en Murcia in verschillende prijsklassen. De regio is een zeer geliefde regio met een bovengemiddeld gezond leefklimaat én 320 dagen zon per jaar, vriendelijke mensen en een relaxte Mediterrane levensstijl met een sterk lokaal karakter.

Niet alleen rustzoekers maar zeker ook voor de sportievelingen is dit gebied erg interessant. Golfliefhebbers, watersporters, wandelaars, fietsers en mountainbikers kunnen hier hun hart ophalen zowel aan de kust als in het achterland. Daarnaast liggen de prachtige en culturele steden Murcia, Cartagena, Valencia, Alicante en Torrevieja zeer nabij en zijn meer dan de moeite waard om te bezoeken.

Heeft u interesse in een woning in Spanje, bijvoorbeeld omdat u graag een 2e woning wilt voor vakanties, om te overwinteren, als investering of bent u op zoek naar uw droomwoning omdat u zich wil gaan vestigen in Spanje? Meld u dan aan voor een bezichtigingsreis.

Bij ons bent u aan het goede adres, wij begeleiden u in de zoektocht naar uw droomwoning en ondersteunen u gedurende het gehele proces. Door ons uitgebreide netwerk met jarenlange ervaring wordt u geheel ontzorgd. Zo werken wij samen met een Nederlandse Vastgoedondernemer welke al vele jaren in Spanje woont en veel ervaring heeft met de diverse bouwprojecten, die u ophaalt van het vliegveld Alicante, u ter plekke de woningen van uw wensen laat zien, met u de omgeving bekijkt en u helpt bij het maken van de juiste keuze. Deze Nederlandse vastgoedondernemer is uw cont(r)actpersoon zij maken en regelen met u de afspraken. ERA Ritter Makelaardij verzorgd slechts de marketing in het werkgebied en brengt u in contact met deze partij. 

Gedurende deze dagen maakt u ook kennis met een Nederlandstalig Advocatenkantoor welke alle financiële- en juridische zaken voor u zal regelen en de documenten voor u vertaald van het Spaans naar het Nederlands.

De woningen in ons bestand zijn allen vooraf bezocht en gecontroleerd op kwaliteit, zodoende laten wij u alleen de projecten zien welke voldoen aan een goedgekeurde standaard. Dit geldt ook voor de bouwondernemingen. Elk project heeft een volledig ingericht showhuis, zodat u een goed beeld krijgt van hoe de woning eruit zal gaan zien als deze is ingericht. Ook kunt u de sfeer proeven op de locatie, hoe de  woning is gebouwd, hoe de omgeving eruit ziet, wat er te doen is, hoever de afstanden zijn tot diverse faciliteiten, winkels en het strand. Al deze facetten komen aan bod tijdens de vrijblijvende bezichtigingsreis waarbij er de mogelijkheid is om gratis in een mooi ingerichte Studio te verblijven aan het strand in Guardamar. Aan het einde van de bezichtigingsreis brengen wij u uiteraard ook weer terug naar het vliegveld van Alicante.

Vul voor meer informatie over de nieuwbouwwoningen onderstaand formulier in en wij nemen zsm contact met u op!

 

Nadere kennismaking met Erwin en Huub

Nadere kennismaking met Erwin en Huub in Guardamar (Costa Blanca).

Erwin bezoekt een nieuwbouwproject in Guardamar, Spanje

Erwin geeft een korte rondleiding in een modelwoning. Wat hier vooral opvalt is de goede en degelijke kwaliteit van het bouwen op deze fraaie locatie.

Klik hier voor meer informatie over het project.

Erwin bezoekt nieuwbouwproject in San Miguel de Salinas, Spanje

Erwin geeft een korte rondleiding in een modelwoning. Wat hier vooral opvalt is de goede en degelijke kwaliteit van het bouwen op deze fraaie locatie.

Informatie Spanje

Neem contact met mij op