beoordelingen

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Verkoper van een woning , Frans van Mierisstraat 5
13 maart 2014

Het contact verliep prima, ik vond alleen de taxatie aanvankelijk aan de hoge kant, heb hem zelf na drie maanden 20.00 verlaagt waarna ik na 5 maanden verkocht heb. Dit was ook nav wat eerdere huizen hadden opgebracht.

Verkoper van een woning , Buitenweg 14
7 maart 2014

We zijn erg tevreden over era ritter makelaardij. We hadden gelijk vanaf begin veel bezichtigingen en werden daarna goed op de hoogte gehouden. Zo wisten altijd hoe de bezichtiging was gegaan. Ook met prijs bepaling en onderhandeling hebben we veel aan ze gehad, waardoor er nu een goede deal uit is gekomen. Bedank annemarie, erwin en anouk.

Verkoper van een woning , Joh. Poststraat 75
6 maart 2014

ERA Ritter Makelaardij heeft mij goed begeleidt. Zij zijn doortastend, en hebben een brede kennis van de lokale markt. Hierdoor is de koper bij mijn woning uitgekomen, en is de deal gesloten!

Koper van een woning , Laan van Niftarlake 53, Tienhoven UT
25 februari 2014

Zeer vriendelijk en professioneel!

Verkoper van een woning , Laan van Niftarlake 53
24 februari 2014

De eerste 7 maanden was er weinig contact. Wel kregen we steeds de datums van de open huizen routes. Vanaf het moment dat de eerste kijkers waren geweest was er intensief contact tussen ons, makelaar en de kijkers. De koop was snel rond.

Verkoper van een woning , Kantonnaleweg 9
19 februari 2014

Het was een lang traject van 27 maanden, waarbij steeds opnieuw een pas op de plaats werd gemaakt en gekeken werd hoe verder te gaan. Dat gaf steeds weer een gvoel van vetrouwen in de verkoop. De informatie-avond in maarssen-dorp was zeer informatief en gaf mij het gevoel in goede handen te zijn.

Verkoper van een woning , Tesselschadestraat 3
31 januari 2014

Goede begeleiding, hield ons snel en goed op de hoogte van de ontwikkelingen. Zeer enthousiast en betrokken. goed advies tijdens proces. Gaven spontaan nog korting op de courtage i.v.m. de vlotte verkoop. Hulde!!!

Koper van een woning , Kerkweg 56, Maarssen
25 januari 2014

Goed bereikbaar, vlotte afhandeling. Kundig personeel

Verkoper van een woning , Oud Over 65
19 januari 2014

ERA RITTER makelaardij verstaat zijn vak is zeer klant gericht als aankoop makelaar is hij zeer deskundig goede prijs kwaliteit verhouding

Koper van een woning , Schaepmanstraat 25, Maarssen
7 januari 2014

Koper van een woning , Schaepmanstraat 25, Maarssen
7 januari 2014

Verkoper van een woning , Buitenweg 5
16 december 2013

De markt zat tegen de afgelopen jaren en hoewel het af en toe slikken was om de verkoopprijs aan te passen, zijn we goed begeleid, zonder dat er pressie van prijsverlaging was.

Koper van een woning , Mozartlaan 42, Maarssen
3 december 2013

Verkoper van een woning , Hondiusstraat 8
27 november 2013

De beste makelaar van Maarssen. Zij doen ECHT hun best om jouw huis snel te verkopen in deze lastige markt, schakelen snel en hebben hun zaken perfect op orde.

Verkoper van een woning , Rogier van Otterloolaan 41
21 november 2013

Bijzonder plezierig contact ook met de mensen van kantoor. Veel proactieve informati en tips voor inrichting en opruimen. Ritter is niet alleen uitstekend op de hoogte van kandidaten die in Maarssen willen zoekn, maar kijkt ook naar woningzoekenden daar buiten.

Koper van een woning , De Lespaullaan 3, Maarssen
15 november 2013

Doelmatig en praktische begeleiding bij het adviseren en begeleiden van het koopproces. Ruimte voor verbetering zit het 'm presentatie en up-to-date houden van informatie (checklist aankoop/verkoop) PTT is niet meer van deze tijd ;-)

Verkoper van een woning , Zogweteringlaan 1 a
9 september 2013

Deskundige maar vooral ook plezierige begeleiding door de makelaar en medewerkers van het makelaarskantoor

Verkoper van een woning , Westbroekse Binnenweg 11
22 augustus 2013

Het intakegesprek verliep goed, duidelijk en bondig. Geen overbodige verkooppraat. De verdere aanpak verliep snel en deskundig. Op zeer korte termijn melde zich een vakkundige fotograaf die schitterende opnames maakte van het huis en de tuin (ik had het huis haast zelf willen kopen op basis van de foto's). De begeleiding in de onderhandelingen met de uiteindelijke koper heb ik als zeer prettig ervaren. De opmaak van het voorlopig koopcontract en verdere afhandeling daarvan verliep uiterst prettig. Gezien de relatieve snelheid van verkoop en de totaal geleverde inspanning vind ik de uiteindelijke afrekeningsnota vrij pittig. Die is uiteraard wel conform het vooraf afgesproken percentage opgesteld. Naar mijn mening hadden de kosten van de fotograaf wel uit dat tarief kunnen worden gefinancierd. Al met al toch uiterst tevreden over de totaal geleverde prestatie.

Verkoper van een woning , Gerard Doustraat 26
23 juli 2013

Heeft veel kennis van zaken. Ligt in plaats en omgeving zeer goed. Verkoop huis in 11 maanden gerealiseerd. Dit zegt wel genoeg.

Verkoper van een woning ,
19 juni 2013

Zeer deskundige en klantvriendelijke begeleiding,kleine club dus aardig en persoonlijk in contakt. Zal ze dan ook altijd aanbevelen, in koop of verhuur!