Logo

Wij zijn er voor u!

Het kopen of verkopen van een huis is een van de belangrijkste momenten in het leven. Hierbij kan betrouwbaar en eerlijk advies hét verschil maken. Wij geloven dat een aan- of verkooptraject met wederzijds vertrouwen, persoonlijke aandacht en flexibiliteit de sleutel is voor succes. Wij begeleiden u vanaf het idee tot ver na de definitieve overdracht bij de notaris. Wij nemen de tijd, zijn in staat ferm te onderhandelen en hebben uiteraard een uitstekende kennis van de lokale markt.

Ons werkgebied beslaat de regio Amstelveen, Ouderkerk aan de Amstel, Duivendrecht, Uithoorn, Amsterdam Buitenveldert, Zuid en Zuid-Oost, Abcoude en omstreken.

Wij komen graag vrijblijvend langs om uw wensen, ideeën en plannen samen met u vorm te geven.

Wij hanteren de beste voorwaarden tegen een marktconforme courtage en hebben een uitgebreid en modern pakket aan mogelijkheden. Waarbij zowel het nationale netwerk van NVM, de internationale expertise en het netwerk van ERA en de digitale en sociale media een belangrijke rol spelen. De voordelen voor u zijn dat wij uw woning voor een zo goed mogelijke prijs verkopen of aankopen binnen een acceptabele periode.

In onze reviews kunt u lezen dat u bij ons centraal staat.
Wanneer u klaar bent voor de grote stap, staan wij klaar voor u!

 

illustratie
Dit is het gemiddelde van 208 beoordelingen
Lokale marktkennis
 
Service en begeleiding
 
Deskundigheid
 
Prijs/Kwaliteit
 

Meer weten?

Privacyverklaring