Admiraal ERA Makelaardij
Amstelveen
Logo

Wij zijn er voor u!

Het kopen of verkopen van een huis is een van de belangrijkste momenten in het leven. Hierbij kan betrouwbaar en eerlijk advies hét verschil maken. Wij geloven dat een aan- of verkooptraject met wederzijds vertrouwen, persoonlijke aandacht en flexibiliteit de sleutel is voor succes. Wij begeleiden u vanaf het idee tot ver na de definitieve overdracht bij de notaris. Wij nemen de tijd, zijn in staat ferm te onderhandelen en hebben uiteraard een uitstekende kennis van de lokale markt.

Ons werkgebied beslaat de regio Amstelveen, Amsterdam Buitenveldert, Ouderkerk aan de Amstel, Abcoude en omstreken.

Dienstbaarheid is waarom wij huizen aankopen en verkopen. Wij komen graag vrijblijvend langs om uw wensen, ideeën en plannen samen met u vorm te geven.

Wij hanteren de beste voorwaarden tegen een marktconforme courtage en hebben een uitgebreid en modern pakket aan mogelijkheden. Waarbij zowel het nationale netwerk van NVM, de internationale expertise en het netwerk van ERA en de digitale en sociale media een belangrijke rol spelen. De voordelen voor u zijn dat wij uw woning voor een zo goed mogelijke prijs verkopen of aankopen binnen een acceptabele periode.

In onze reviews is te lezen dat u bij ons centraal zal staan.
Wanneer u klaar bent voor de grote stap, staan wij klaar voor u!

 

 

ERA's Open Huizen Route

Speeddaten met uw toekomstige huis
02 februari 2019
illustratie
Dit is het gemiddelde van 187 beoordelingen
Lokale marktkennis
 
Service en begeleiding
 
Deskundigheid
 
Prijs/Kwaliteit
 

Meer weten?

Privacyverklaring