Admiraal ERA Makelaardij

Amstelveen

Amstelveen

Wij zijn er voor u!

Het kopen of verkopen van een woning is een grote beslissing in uw leven.
U beslist over uw thuis, uw huis is immers meer dan alleen de muren en het dak om u heen.
Als u er voor kiest een makelaar in te schakelen, dan laat u diegene deel uitmaken van dit belangrijke proces. Hierbij maakt een betrouwbaar, persoonlijk en eerlijk advies hét verschil.
Wij zijn graag van dienst om u in dit hele traject te begeleiden.

Bij verkoop van uw woning zijn wij betrokken vanaf het moment dat wij een verkoopadvies geven tot na de sleuteloverdracht. Wij ontzorgen u van A tot Z en voorzien u van deskundig advies!

Bij het zoeken en aankopen van een woning begeleiden wij u vanaf het allereerste leuke, spannende begin van de zoektocht naar uw droomhuis tot aan de overdracht wanneer u de sleutel ontvangt en van uw nieuwe woning uw thuis kunt gaan maken.

Zeker in deze oververhitte markt is het prettig een professionele makelaar te hebben, die het hoofd koel houdt en een uitstekende kennis heeft van de lokale woningmarkt. Daarnaast is het fijn om te weten dat wij oog hebben voor uw persoonlijke situatie en uw belangen voorop stellen, wij zullen u altijd een eerlijk advies geven.

Wij bieden een uitgebreid pakket aan mogelijkheden, waarbij het nationale netwerk van NVM, het nationale én internationale netwerk en expertise van ERA, alsmede digitale en sociale media een belangrijke rol spelen.

In onze honderden reviews kunt u lezen dat u en uw woonwensen bij ons altijd voorop staan.

Daar zijn wij trots op!
Wanneer u klaar bent voor de grote stap, staan wij klaar voor u! Wij komen graag vrijblijvend langs om uw wensen, ideeën en plannen samen met u vorm te geven. Maak daarom een afspraak voor een gratis waardebepaling van uw huis.

Go to the English version of this page

Admiraal ERA Makelaardij op brug

Ons werkgebied

Ons werkgebied is niet alleen Amstelveen, maar ook de regio Ouderkerk aan de Amstel, Duivendrecht, Uithoorn, Amsterdam Buitenveldert, Zuid en Zuid-Oost en Abcoude. Wist u trouwens dat wij via ons landelijke netwerk van ERA-makelaars u in heel Nederland kunnen helpen bij het aankopen van een huis?


Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Verkoper van een woning , Geervliet 159
23 mei 2024

Daniëlle kwam met een duidelijk en geloofwaardig verhaal. Dus ik had er alle vertrouwen in. Het contact was prettig en de communicatie vanuit het kantoor was uitstekend. Alle beloftes werden waargemaakt. Alles werd uit handen genomen en ik hoefde nergens achteraan te zitten. Sterker nog, er werden diverse suggesties gedaan om het voor mij zo gemakkelijk mogelijk te maken. Voor mij had de verkoop niet beter gekund.

Verkoper van een woning , Parnassiaveld 163
19 april 2024

Hele fijne service van A tot Z. Medewerkers zijn kundig, komen uit de buurt, en denken met je mee. Binnen no time huis verkocht zonder kopzorgen!

bekijk alle beoordelingen

Voor hetzelfde geld in...

een beter huis? Wij regelen het voor u.

Zonder zorgen je woonwens vervuld krijgen? Dat kan nu zoveel makkelijker dankzij het landelijke Team van ERA-makelaars.

Vertel mij meer!
)