Ons Team

Danielle Buur

 

In 1990, op 18 jarige leeftijd, ben ik begonnen bij Admiraal.
Nog elke dag ga ik met heel veel plezier naar mijn "werk".
Het voelt voor mij absoluut niet als werken aangezien ik elke dag mag doen wat ik het liefste doe!
Mensen op de best mogelijke manier begeleiden tijdens het aan- en/of verkoopproces van een woning en alles wat daar verder bij komt kijken.
Ik woon in Duivendrecht. Met een fulltime baan, een lieve man en drie bijna volwassen kids heb ik een druk bestaan.
Sporten en gezelligheid zijn voor mij een uitlaatklep.
De afwisseling in mijn vak houdt het werk dynamisch en maakt elke dag anders.
Makelaar zijn is mij op het lijf geschreven!

Danielle_2021

Joost Haan

 

In Groningen geboren en getogen, maar sinds mijn verhuizing naar het Westen inmiddels al meer dan 20 jaar actief op de Amstelveense woningmarkt. De aan- of verkoop van een woning is voor veel mensen een belangrijke en emotionele beslissing. Als makelaar en nuchtere noordeling zet ik graag mijn kennis en ervaring in om opdrachtgevers met gedegen advies en begeleiding te helpen. Het belangrijkste doel hierbij is dat klant na afloop met volle tevredenheid op onze samenwerking terug kan kijken. Buiten de werkuren vind ik het heerlijk om te zeilen en probeer ik af en toe om het golfen onder de knie te krijgen.  

Joost_2021

Sandra Hachmang

 

Ik werk sinds 1997 met veel plezier bij Admiraal makelaardij. Het leukste van mijn werk vind ik het persoonlijke contact dat ik heb met veel verschillende mensen. Iedere dag is anders! Ik woon met mijn man en 2 dochters in Ouderkerk aan de Amstel. Mijn vrije tijd breng ik graag met hen door en verder tennis ik en lees ik graag. Ook koken is een hobby van mij, ik nodig graag vrienden uit om gezellig te komen eten.

Sandra_2021

José de Kuiper

 

Vanaf 2004 werk ik fulltime in de binnendienst voor Admiraal en ga nog elke dag met plezier naar mijn werk.
Ik ben als laatste bij Admiraal komen werken en we zijn vanaf dag één een hecht team!
In de binnendienst werken is heel veelzijdig en die afwisseling past bij mij, het ervoor zorgen dat alles op rolletjes loopt. Ik woon in Ouderkerk en heb twee zoons die intussen volwassen mannen en vader zijn geworden.
Oma zijn is het aller leukste wat er is en daar geniet ik in mijn vrije tijd met volle teugen van!

Go to the English version of this page

José_2021

Marlies de Kuiper

 

40 jaar actief in de makelaardij. In al die jaren is het een fantastisch vak gebleven.  Voor kortere tijd ben ik betrokken bij de belangrijke wijziging die een verkoop of  aankoop van een woning, in het leven van mijn opdrachtgevers teweeg brengt. Het juiste advies, betrokkenheid, een luisterend oor en het bereiken van het beste resultaat is altijd mijn streven.

Marlies_2021_zm

Kennismaken?

Vul hier uw gegevens in voor meer informatie of een afspraak.