Uw huis verkopen

met Admiraal ERA Makelaardij

Verkopen

Misschien heeft u vaker een huis verkocht of wellicht is het de eerste keer.
Wanneer u voor de verkoop van uw woonhuis of appartement meerdere makelaars uitnodigt kan het zijn dat ieder van deze makelaars u een andere vraagprijs adviseert. Wat is dan wijsheid? Wilt u uw huis verkopen of wilt u uw huis te koop hebben staan. Daarom adviseren wij onze verkopers om een scherpe vraagprijs te stellen, zeker wanneer u al een andere woning op het oog heeft. Wij rekenen u niet rijk. Wij geven een eerlijk verkoopadvies met een realistische vraagprijs. In de praktijk is namelijk gebleken dat een scherpe vraagprijs meer aanvragen tot bezichtigingen oplevert, met als gevolg een snelle verkoop.

Kortom: een reeële vraagprijs biedt de beste kans op een goede verkoopprijs binnen een acceptabele verkoopperiode.

Bij iedere woning die via Admiraal ERA Makelaardij verkocht wordt, stellen wij samen met u een strategisch verkoopplan vast. Wij nemen de sterke en minder sterke punten van uw woning door en geven u verkoopbevorderende adviezen. De eerste indruk van potentiële kopers is vaak bepalend om de volgende stap te zetten.

Samen met u bepalen wij het moment waarop wij uw woning actief te koop gaan aanbieden. Een actieve marktbenadering is bepalend voor het verkoopresultaat. Met ERA bieden wij onze klanten een breder en groter netwerk. Dit is een groot voordeel voor u!

Graag komen wij bij u langs voor een kennismaking en een vrijblijvend verkoopadvies en praten graag verder over uw woonwensen. Vult u het formulier hiernaast in dan nemen wij contact met u op voor een afspraak.

Wij horen graag van u!

Go to the English version of this page

team voor gebouw bij elkaar

Meer weten over het verkopen van uw huis?

Vul dan hier uw contactgegevens in voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak.