Taxatierapport nodig?

Een taxatie is vakwerk in uw voordeel

Het vaststellen van een waarde van een onroerende zaak, zoals een huis, is vakwerk.

Of het nu gaat over vaststellen van de marktwaarde, een executiewaarde, een beleggingswaarde, herbouwwaarde of een taxatie in het kader van bijzonder beheer, altijd komt hier de deskundigheid van de makelaar / taxateur om de hoek kijken.

Marlies de Kuiper en Joost Haan zijn beide beëdigd / gecertificeerd taxateur, met een inschrijving in het VastgoedCert register en daardoor bevoegd om te taxeren voor alle banken en geldinstellingen in Nederland. Het VastgoedCert houdt nauwlettend de bekwaamheid van de ingeschreven taxateurs bij en ziet toe op permanente educatie welke leden verplicht zijn te volgen om aan de gestelde eisen van taxateur te kunnen blijven voldoen.

Veel nederlandse geldverstrekkers stellen bij een hypotheekaanvraag een gevalideerd taxatierapport verplicht. Doordat wij bij het Nederlands Woning Waarde Instituut, oftewel NWWI, zijn aangesloten kunnen wij dit ook snel voor u verzorgen.

Wenst u een taxatierapport, ook bij aan- of verkoop, huur of verhuur, vraag dan vooraf een vrijblijvende offerte aan zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

En mocht het nodig zijn, dan kunnen wij ook spoed taxaties voor u uitvoeren.

Taxatie rapport

Meer weten?

Laat uw gegevens bij ons achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.