Logo
illustratie

Neem je eigen aankoopmakelaar mee!

De aankoop van je woning is waarschijnlijk de grootste aankoop van je leven! Een huis is veel meer dan een aantal stenen. In een huis dat bij je past voel je je thuis, een plek waar je tot rust komt en jezelf kunt zijn. Admiraal ERA Makelaardij zorgt er voor dat je zonder zorgen je droomhuis kunt aankopen. Wij komen op voor jouw belang, een zo laag mogelijke aankoopprijs en kijken naar alle valkuilen die je tegen kunt komen bij de koop. Wat denk je van: bouwkundige problemen, omgevingsfactoren en juridische facetten. Samen met jou willen we gaan kijken welk huis bij je past en waar je je 100% thuis voelt.

Kortom: samen kopen wij jouw droomhuis!!

Het eerste gesprek is vrijblijvend en geheel kosteloos. Wij nemen samen je woonwensen, de mogelijkheden en je slagingskansen door. We leggen uit hoe een aankoopmakelaar werkt en waar je op meot letten bij de koop van een woning.

De kosten bij een aankoopopdracht zijn afhankelijk van je eigen wensen. Wij kunnen met een vast tarief werken, maar een tarief op basis van onderhandelingsresultaat is ook mogelijk. Lees hier de honderden beoordelingen van tevreden huizenkopers die u al voor gingen. Mogen wij u ook helpen?

 

illustratie
Dit is het gemiddelde van 212 beoordelingen
Lokale marktkennis
 
Service en begeleiding
 
Deskundigheid
 
Prijs/Kwaliteit
 

Meer weten over het kopen van een huis?

Wij helpen u graag! Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Privacyverklaring