beoordelingen

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Verkoper van een woning , Biesbosch 73
1 juni 2024

Goede kennis van de omgeving, woont hier zelf ook, vriendelijk, reageert snel op alle vragen, geeft het gevoel dat alles goed komt

Verkoper van een woning , Geervliet 159
23 mei 2024

Daniëlle kwam met een duidelijk en geloofwaardig verhaal. Dus ik had er alle vertrouwen in. Het contact was prettig en de communicatie vanuit het kantoor was uitstekend. Alle beloftes werden waargemaakt. Alles werd uit handen genomen en ik hoefde nergens achteraan te zitten. Sterker nog, er werden diverse suggesties gedaan om het voor mij zo gemakkelijk mogelijk te maken. Voor mij had de verkoop niet beter gekund.

Verkoper van een woning , Parnassiaveld 163
19 april 2024

Hele fijne service van A tot Z. Medewerkers zijn kundig, komen uit de buurt, en denken met je mee. Binnen no time huis verkocht zonder kopzorgen!

Koper van een woning , Fideliolaan 212
12 april 2024

Fijne open en duidelijke communicatie. Zowel Daniëlle als de backoffice is deskundig en helpt waar mogelijk. Ook als ik het zelf even niet zo zag zitten, was er altijd een oppepper. En er is gedaan wat is beloofd. Zeker een aanrader!

Koper van een woning , Geerdinkhof 141
10 april 2024

Heel vriendelijk en professioneel. Danielle Buur was enorm prettig om als makelaar naast je te hebben staan.

Koper van een woning , Cannenburgh 14
30 maart 2024

We worked with Joost. He was really knowledgeable about Amstelveen housing market and quick with his responses to our requests. We were usually the first one to see a property due to his timely actions. Made the process rather seamless. Thanks you Joost!

Verkoper van een woning , De Vriendschap 30
28 februari 2024

Goed onderling kontakt, keurige afhandeling in een prettige ontspannen sfeer. Jammer dat de nieuwe bewoners geen inzicht hadden op de extra’s die we te koop hadden aangeboden. Ondanks de toelichting met foto’s van de mogelijkheden. Hun keuze.

Koper van een woning , Graaf Janlaan 3
15 februari 2024

very annoying survey setup that I need to type in 100 letters very annoying survey setup that I need to type in 100 letters very annoying survey setup that I need to type in 100 letters very annoying survey setup that I need to type in 100 letters very annoying survey setup that I need to type in 100 letters very annoying survey setup that I need to type in 100 letters

Koper van een woning , Vlinderweg 190
25 januari 2024

Admiral ERA was a perfect choice for choice with their profession and continuous support through out the whole process

Verkoper van een woning , Herman de Manlaan 5
20 januari 2024

Het is een zeer kundige makelaar, Hun kantoor is altijd goed te bereiken. We hadden echt een gevoel dat we er niet alleen voor stonden.

Verkoper van een woning , Wibautlaan 30
15 januari 2024

De makelaar heeft ons op een prettige en deskundige manier begeleid. Hij was duidelijk in zijn communicatie.

Verkoper van een woning , Laan van de Helende Meesters 352
10 november 2023

Prima makelaardij. Toegankelijk in hun aanpak en uitleg, doortastend. Goede ondersteuning naar de klant. Een team waarbij je je prettig voelt.

Koper van een woning , Roosmarijnhof 29
27 oktober 2023

Ik had Danielle uitgekozen als aankoopmakelaar omdat ik haar al een paar keer tegen was gekomen tijdens bezichtigingen. Ze is zeer deskundig en de communicatie was altijd makkelijk. Daarnaast heeft ze ons een aankoop prijs geadviseerd, die veel lager lag dan wij, in onze wanhoop/enthousiasme, oorspronkelijk wilde bieden.

Verkoper van een woning , Jan van Eijckstraat 24 I
27 september 2023

Admiraal Makelaardij Amstelveen heeft mij zowel bij aankoop en later op mijn verzoek bij verkoop uitstekend en actief begeleid in een periode dat de markt inzakte wegens de oorlog in Oekraïne, de daarop volgende energie crisis, de sterke hypotheekrente stijging en de politieke onzekerheid m.b.t de woningbouw. Uiteindelijk was het resultaat naar verwachting en gezien de omstandigheden het hoogst haalbare.

Verkoper van een woning , Populierenlaan 51
20 september 2023

ERA/Admiraal Heeft zeer deskundige en vriendelijke medewerk(st)ers in dienst; het contact was vanaf het begin zeer goed; wij kregen gelijk een goed gevoel en we waren veraangenaamt door de kennis van de omgeving en de markt. Iedereen binnen ERA/Admiraal heeft ons deskundig en goed geholpen; met name Danielle, ons vast aanspreekpunt in deze, we zijn haar dan ook zeer erkentelijk voor het gelopen proces en begeleiding.

Koper van een woning , Duivelandselaan 1
6 september 2023

Prima makelaar. Alles vlot geregeld. Huis uit de markt gehaald voor ongeveer de prijs die wij in ons hoofd hadden, ruim onder de vraagprijs

Verkoper van een woning , Troepiaalsingel 16
2 september 2023

Danielle en collega’s op kantoor zijn zeer vriendelijk, altijd bereikbaar en denken mee met het proces. Vele bezichtigingen gehad voor het huis en uiteindelijk verkocht. Zeer tevreden met hoe het proces in verlopen en de aandacht die aan ons is geschonken. Met 2 woorden: Top makelaars

Koper van een woning , De Gasperilaan 4
25 augustus 2023

Prima contact, snelle service, en deskundig advies. Snelle reactie en prettig communiceren. Kortom: ik ben zeer tevreden!

Verkoper van een woning , Ko Donckerlaan 7
24 augustus 2023

Ik heb het heel erg goed en fijn ervaren. Ik werd goed begeleid en ik werd van alles op de hoogte gehouden. Het huis is ook snel verkocht mede door de deskundigheid van de makelaar. Zij verdienen een pluim.

Verkoper van een woning , Jan Weilandlaan 21
19 juli 2023

Zeer deskundig en goede begeleiding en service. Ze zijn betrouwbaar en behulpzaam. Reageert snel op vragen.