ERA Ritter Makelaardij Nieuwbouw
NVM Nieuwbouwspecialist
Logo

Nieuwbouw

Ons kantoor bemiddelt ook regelmatig bij de advisering en verkoop van nieuwbouwwoningen. Wij mogen binnen de NVM ook het keurmerk NVM Nieuwbouwspecialist voeren. 

Start verkoop Oostkanaaldijk 23 mei 2018

foto

Start verkoop! Woensdag 23 mei is het eindelijk zover: wij gaan starten met de verkoop van de 52 nieuwbouw woningen Oostkanaaldijk te Maarssen. Er worden 14 twee-onder-een-kap woningen, 9 kanaalwoningen, 8 eengezinswoningen en 21 starters koopwoningen gerealiseerd. De woningen worden gebouwd in een mooie kwaliteit en zijn door de diverse optie mogelijkheden naar wens aan te passen. 

Door de diversiteit aan woningen hebben we diverse prijsklassen te weten:

Twee-onder-een-kap woningen vanaf € 525.000,- v.o.n.

Kanaalwoningen vanaf € 510.000,- v.o.n.

Eengezinswoningen vanaf € 335.000,- v.o.n.

Starterswoningen vanaf € 200.000,= VON. Voor deze woningen kom je vooral in aanmerking als je een sociale huurwoning (Stichtse Vecht) achterlaat.

Kwaliteit, diversiteit, centrale ligging en ruimte: dat zijn de unieke kenmerken van dit fraaie plan!

Start verkoop! De start van de verkoop zal op woensdag 23 mei van 18.00 tot 20.00 plaatsvinden bij "Maarssen Aan De Kook" aan de Nassaustraat 18 (direct naast ons kantoor). De uitgebreide brochures met verkooptekeningen, prijzen en opties liggen dan klaar. Aan de hand van Artist Impressions vertellen wij graag meer over dit mooie plan. Wij kijken er enorm naar uit om de toekomstige bewoners van Oostkanaaldijk te ontmoeten!

De woningen worden gebouwd in jaren '30 stijl met de kwaliteitseisen van nu en de sfeer van toen, dit betekent echter niet dat alles vaststaat. Je hebt nog vele optiemogelijkheden om je woning naar wens aan te passen. Als makelaars hebben we mogen ervaren hoe het is om binnen te komen in de showroom van aannemer Kuin BV en de mogelijkheden te beleven en alle materialen te zien en voelen. Wil je een standaard trap maar dan met hardhouten treden of een glad plafond met spots verwerkt op diverse plekken? Het is bespreekbaar.

Tot het verkoopmoment op de 23ste kunnen wij je nog geen nadere informatie verstrekken, wij zien je dan ook graag volgende week woensdag!

De website wordt aangepast na de 23ste zodra er meer informatie bekend is.

Projecten in voorbereiding

Nieuwbouw appartementen Gaslaan | Maarssen-dorp

In het 2e kwartaal 2018 verwachten wij met de verkoop van 12 appartementen op het voormalige terrein van de brandweer te kunnen starten. Deze luxe 3-kamer (en 2 4-kamer) appartementen zijn bereikbaar per lift, hebben allemaal een balkon, een berging en een eigen parkeerplaats in de ondergelegen parkeerkelder. Het wordt een fraaie, kleinschalige ontwikkeling midden in het hart van Maarssen!

Recent verkocht

De volgende projecten zijn via ons kantoor verkocht:

In het Operettehof (nabij het Maximapark in Utrecht/Terwijde) hebben wij 6 vrijstaande villa’s verkocht. Prijsklasse 500.000 - 700.000. Meer info klik <hier>

Witte van Scholten in Maarssen-dorp:  40 woningen in Maarssen-dorp prijsklasse € 360.000 tot € 1.000.000,= meer info klik <hier>

Schildershof in Maarssen-dorp:  23 appartementen in het hart van Maarssen prijsklasse € 182.500,- tot € 315.000,= meer info klik <hier>

Het Sjabloon in Maarssen-dorp: 5 eengezinswoningen in Maarssen-dorp prijsklasse € 250.000,= tot € 300.000,= meer info klik <hier>

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven van de plannen en start verkoop? Stuur dan een mailtje naar ritternieuwbouw@era.nl of vul op het contactformulier uw gegevens in dan houden wij u vrijblijvend op de hoogte van nieuwe projecten.

Het ERA Ritter Team

illustratie
Dit is het gemiddelde van 254 beoordelingen
Lokale marktkennis
 
Service en begeleiding
 
Deskundigheid
 
Prijs/Kwaliteit
 

Interesse in een nieuwbouwwoning?

Wij krijgen regelmatig nieuwbouwwoningen in de verkoop. Vul op het contactformulier uw gegevens in, dan houden wij u vrijblijvend op de hoogte van nieuwe projecten.