ERA Ritter Makelaardij Nieuwbouw
NVM Nieuwbouwspecialiast
Logo

Nieuwbouw

Ons kantoor bemiddelt ook regelmatig bij de advisering en verkoop van nieuwbouwwoningen. Wij mogen binnen de NVM ook het keurmerk NVM Nieuwbouwspecialist voeren. 

Nu in de verkoop

Appartementen in Breukelen

Midden in het hart van Breukelen zullen 5 sfeervolle appartementen gerealiseerd worden onder de naam "Sans Soucis". 

Sans Soucis, ofwel "zonder zorgen" is wonen in een kleinschalig appartementencomplex met 5 moderne 3-kamer appartementen (woonoppervlakte 77 tot 84 m2) aan de Straatweg, in het hart van Breukelen. Inmiddels zijn 3 van de 5 appartementen verkocht! 

Klik op de linken voor meer informatie over de beschikbare appartementen.
appartement 1  |  appartement 5

Projecten in voorbereiding

Nieuwbouw appartementen Gaslaan | Maarssen-dorp

In februari 2018 verwachten wij met de verkoop van 12 appartementen op het voormalige terrein van de brandweer te kunnen starten. Deze luxe 3-kamer (en 2 4-kamer) appartementen zijn bereikbaar per lift, hebben allemaal een balkon, een berging en een eigen parkeerplaats in de ondergelegen parkeerkelder. Het wordt een fraaie, kleinschalige ontwikkeling midden in het hart van Maarssen!

Nieuwbouw Oostkanaaldijk | Maarssen-dorp 

Op het voormalige terrein van Lambri in Maarssen-dorp (tussen Amsterdam-Rijnkanaal en Snavelenburg) komt een nieuwe woonwijk met 52 woningen. De oude loodsen zijn inmiddels gesloopt en het terrein wordt nu bouwrijp gemaakt. Wij hopen dat wij in maart 2018 kunnen gaan starten met de verkoop van de woningen in deze fraaie nieuwbouwwijk. Er komen rijwoningen, 2/1 kapwoningen met garage en dijkwoningen. Een bijzonder project op loopafstand van het oude dorp gelegen!

Recent verkocht

De volgende projecten zijn via ons kantoor verkocht:

In het Operettehof (nabij het Maximapark in Utrecht/Terwijde) hebben wij 6 vrijstaande villa’s verkocht. Prijsklasse 500.000 - 700.000. Meer info klik <hier>

Witte van Scholten in Maarssen-dorp:  40 woningen in Maarssen-dorp prijsklasse € 360.000 tot € 1.000.000,= meer info klik <hier>

Schildershof in Maarssen-dorp:  23 appartementen in het hart van Maarssen prijsklasse € 182.500,- tot € 315.000,= meer info klik <hier>

Het Sjabloon in Maarssen-dorp: 5 eengezinswoningen in Maarssen-dorp prijsklasse € 250.000,= tot € 300.000,= meer info klik <hier>

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven van de plannen en start verkoop? Stuur dan een mailtje naar ritternieuwbouw@era.nl of vul op het contactformulier uw gegevens in dan houden wij u vrijblijvend op de hoogte van nieuwe projecten.

Het ERA Ritter Team

illustratie
Dit is het gemiddelde van 240 beoordelingen
Lokale marktkennis
 
Service en begeleiding
 
Deskundigheid
 
Prijs/Kwaliteit
 

Interesse in een nieuwbouwwoning?

Wij krijgen regelmatig nieuwbouwwoningen in de verkoop. Vul op het contactformulier uw gegevens in, dan houden wij u vrijblijvend op de hoogte van nieuwe projecten.