ERA Ritter Makelaardij Nieuwbouw
NVM Nieuwbouwspecialist
Logo

Nieuwbouw

Ons kantoor bemiddelt ook regelmatig bij de advisering en verkoop van nieuwbouwwoningen. Wij mogen binnen de NVM ook het keurmerk NVM Nieuwbouwspecialist voeren. 

In verkoop

foto

Nieuwbouw Residentie Amadeus | Maarssen-dorp

Inmiddels zijn wij gestart met de verkoop van de 12 nieuwbouw appartementen Residentie Amadeus te Maarssen-dorp. Comfortabel, stijlvol en eigentijds, kernwoorden waarmee de brochure van Residentie Amadeus begint en waarmee we gelijk ook uitdrukken wat dit nieuwbouwproject van 12 koopappartementen gaat uitstralen.

In het hartje van Maarssen-dorp wordt een schitterend kleinschalig appartementengebouw met 12 gelijkvloerse 3- en 4-kamer appartementen gebouwd. Het gebouw kenmerkt zich door de stijlvolle architectuur in de Vechtse stijl. In het kort: verzorgd, met aandacht voor detail én met mooie materialen.

Het nieuwe hart van Maarssen
Residentie Amadeus wordt gebouwd naast de entree van het Harmonieplein, op de hoek met de Gaslaan. De gemeenteraad heeft besloten dat het Harmonieplein wordt getransformeerd tot het nieuwe kloppende hart van het centrum van Maarssen. In de planning zitten onder andere de mogelijkheid tot ondergronds parkeren en een nieuw stadspark. Dit draagt bij aan een autovrije sfeervolle plek. Aan het vernieuwde Harmonieplein komen sociale en luxe vrije sector appartementen. Daarnaast is er de ambitie voor een nieuw medisch centrum wat wordt gecombineerd met een bibliotheek, een bloemenzaak en horeca met terrassen.
Kortom: het Harmonieplein is straks net zo eigentijds als uw nieuwe woning. Alle gemakken vindt u direct om de hoek.

Door de diversiteit aan van tien 3-kamer en twee 4-kamer appartementen hebben we diverse prijzen vanaf € 295.000,- v.o.n. tot € 595.000,- v.o.n.. De appartementen beschikken over één of twee parkeerplaatsen die zich deels in de parkeerkelder en deels op het buitenterrein bevinden.

Klik hier voor de brochure en prijzen.

Start verkoop Oostkanaaldijk 23 mei 2018

foto

Inmiddels zijn we gestart met de verkoop van de 52 nieuwbouw woningen Oostkanaaldijk te Maarssen. De animo was en is enorm groot en de eerste koop-aannemingsovereenkomsten zijn inmiddels getekend. Er worden 14 twee-onder-een-kap woningen, 9 kanaalwoningen, 8 eengezinswoningen en 21 starters koopwoningen gerealiseerd. De woningen worden gebouwd in een mooie kwaliteit en zijn door de diverse optie mogelijkheden naar wens aan te passen.

Er zijn nog een paar Kanaalwoningen beschikbaar. Deze ruime uitgebouwde woningen (154 m2) hebben een tuin en dakterras op het zuid-westen en kijken uit op het Amsterdam-Rijnkanaal.

Door de diversiteit aan woningen hebben we diverse prijsklassen te weten:

Twee-onder-een-kap woningen vanaf € 525.000,- v.o.n.

Kanaalwoningen vanaf € 510.000,- v.o.n.

Eengezinswoningen vanaf € 335.000,- v.o.n.

Starterswoningen vanaf € 200.000,= VON. Voor deze woningen kom je vooral in aanmerking als je een sociale huurwoning (Stichtse Vecht) achterlaat.

Kwaliteit, diversiteit, centrale ligging en ruimte: dat zijn de unieke kenmerken van dit fraaie plan!

De woningen worden gebouwd in jaren '30 stijl met de kwaliteitseisen van nu en de sfeer van toen, dit betekent echter niet dat alles vaststaat. Je hebt nog vele optiemogelijkheden om je woning naar wens aan te passen. Als makelaars hebben we mogen ervaren hoe het is om binnen te komen in de showroom van aannemer Kuin BV en de mogelijkheden te beleven en alle materialen te zien en voelen. Wil je een standaard trap maar dan met hardhouten treden of een glad plafond met spots verwerkt op diverse plekken? Het is bespreekbaar.

Recent verkocht

De volgende projecten zijn via ons kantoor verkocht:

In het Operettehof (nabij het Maximapark in Utrecht/Terwijde) hebben wij 6 vrijstaande villa’s verkocht. Prijsklasse 500.000 - 700.000. Meer info klik <hier>

Witte van Scholten in Maarssen-dorp:  40 woningen in Maarssen-dorp prijsklasse € 360.000 tot € 1.000.000,= meer info klik <hier>

Schildershof in Maarssen-dorp:  23 appartementen in het hart van Maarssen prijsklasse € 182.500,- tot € 315.000,= meer info klik <hier>

Het Sjabloon in Maarssen-dorp: 5 eengezinswoningen in Maarssen-dorp prijsklasse € 250.000,= tot € 300.000,= meer info klik <hier>

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven van de plannen en start verkoop? Stuur dan een mailtje naar ritternieuwbouw@era.nl of vul op het contactformulier uw gegevens in dan houden wij u vrijblijvend op de hoogte van nieuwe projecten.

Het ERA Ritter Team

 

ERA's Open Huizen Route

Speeddaten met uw toekomstige huis
06 oktober 2018
illustratie
Dit is het gemiddelde van 256 beoordelingen
Lokale marktkennis
 
Service en begeleiding
 
Deskundigheid
 
Prijs/Kwaliteit
 

Interesse in een nieuwbouwwoning?

Wij krijgen regelmatig nieuwbouwwoningen in de verkoop. Vul op het contactformulier uw gegevens in, dan houden wij u vrijblijvend op de hoogte van nieuwe projecten.

Privacyverklaring