beoordelingen

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Verkoper van een woning , Buitendijk 69
8 juni 2024

Fijn contact met de makelaar en de medewerksters, geen vraag is teveel. Een makelaarskantoor dat weet wat ze moeten doen !!

Verkoper van een woning , Baksweer 236
28 mei 2024

Wij zijn zeer tevreden over het gehele verkooptraject. Duidelijke uitleg plan van aanpak. Goede feedback over de ontwikkelingen. Makkelijk bereikbaar en altijd direct reageren. Heerlijk dat alles uit handen genomen wordt en je het vertrouwen hebt dat het goed geregeld is.

Verkoper van een woning , Beatrixlaan 52 b
25 mei 2024

Fijne contacten. Snelle afstemming zowel met de makelaar zelf als met de medewerkers van het kantoor. Goed verwachtingenmanagement.

Verkoper van een woning , Burg. Moonshof 42
15 mei 2024

Vanaf het eerste moment een goed en vertrouwd gevoel door de persoonlijke aandacht en no-nonsense houding. Joris en team zijn duidelijk in hun communicatie en reëel in de verwachtingen. Kortom zeer tevreden over deze TOP makelaar!!

Verkoper van een woning , Grote Kerkstraat 23
30 april 2024

Van het begin tot het einde een goed verhaal!

Verkoper van een woning , Groenstraat 31
26 april 2024

In het algemeen zijn we tevreden, ze hebben veel werk overgenomen. Duidelijk ingelicht voorafgaand en na de bezichtigen.

Verkoper van een woning , Burg. Bianchiweg 5
17 april 2024

Maarten kwam naar voren als iemand die precies weet hoe de markt in elkaar zit. Hij communiceerde goed, duidelijk én snel. Deze makelaar kan ik iedereen aanbevelen!

Verkoper van een woning , Herman Gorterlaan 13
9 april 2024

Goede makelaar, had goede kennis van de markt, gaf snel reactie op vragen en gaf goede adviezen op onze specifieke situatie.

Verkoper van een woning , Sandoel 65
30 maart 2024

Hele fijne verkoop ervaren met joris , top makelaar met goede adviezen en zit overal bovenop, werkt snel en efficiënt kortom ! TOP

Verkoper van een woning , de Bossen 17
21 maart 2024

De communicatie verliep uitstekend. Goede informatie, deskundige advisering. De makelaar gaf blijk van kennis en deskundigheid. Er was een deskundig team, die vanuit kantoor de makelaar, maar ook ons voortreffelijk heeft begeleid. Het geheel verliep vriendelijk, daadkrachtig en heeft op ons een heel goed gevoel tijdens de verkoop en daarna achter gelaten. Chapeau Voor Era Amerstreek te Raamsdonksveer.

Verkoper van een woning , de Rietmattenmaker 12
21 maart 2024

Het contact met de makelaar verliep vlot en gemakkelijk. Zijn goed geinformeerd en geholpen in heel het proces om een huis te verkopen.

Verkoper van een woning , Burg. Allardstraat 15
9 maart 2024

Nadat we via ERA Makelaardij Amerstreek een andere woning hadden gekocht, hebben ze ons daarna fantastisch begeleid bij de verkoop van onze huidige woning.

Verkoper van een woning , Markt 19 21
28 februari 2024

Contacten verlopen soepel en er wordt snel gereageerd. Fijn dat ze net dat beetje extra geven in de begeleiding en ontzorging.

Verkoper van een woning , Capelsedreef 10
28 februari 2024

Deskundig, reaal advies met goede begeleiding en service en correcte afspraken. Denk alles wat je van een makelaar kan en mag verwachten. A.Kooyman.

Verkoper van een woning , Anemoonlaan 34 D
15 februari 2024

Super tevreden over de makelaar, prettige werkwijze en het huis is goed verkocht. We raden hem zeker aan.

Verkoper van een woning , Langewerf 11
15 februari 2024

Erg prettige samenwerking. Zeer kundig advies en een uitstekende en snelle communicatie. Alles wat je van een makelaar verwacht

Verkoper van een woning , Parklaan 24
10 januari 2024

Het contact met de makelaar en het verdere personeel was en is super zeker een aanrader voor andere mensen die ook een huis willen verkopen of een huis aan willen kopen

Koper van een woning , Stationsweg 37
4 januari 2024

Heldere communicatie, eerlijke mening, goede afspraken, vriendelijk, helemaal tevreden met de aankoop!

Verkoper van een woning , Korte Broekstraat 11
20 december 2023

heel erg tevreden over Era makelaardij, no-nonsense en uiterst deskundig zonder de menselijke kant uit het oog te verliezen, daarnaast altijd telefonisch direct bereikbaar

Verkoper van een woning , Blokvang 17
13 december 2023

Voor de 2e keer ons huis verkocht via Makelaardij Amerstreek en weer zeer tevreden. Dank jullie wel voor de goed zorg.