Era Makelaardij Amerstreek

Verhuur/huur

Verhuuradvies op maat

Voor wij een woning in de verhuur nemen komen wij vrijblijvend langs om tijdens een persoonlijk gesprek kennis met elkaar te maken en uw mogelijkheden met betrekking tot de verhuur te bespreken. Wij adviseren u over de haalbare huurprijs en over eventuele veranderingen die aangebracht moeten worden om een snelle verhuur te bevorderen. Tijdens de opname nemen wij foto's van uw woning of schakelen een fotograaf in en gebruiken deze voor diverse presentaties.

2023 ERA Amertreek rode stoelen

Huurders

Voor kandidaat-huurders plannen wij een bezichtiging.

Om u te ontzorgen screenen wij geschikte kandidaten eerst door inzicht te verschaffen in hun persoonlijke achtergrond en financiele draagkrachtigheid om de maandelijkse huur te voldoen.

Als een huurder besluit om uw woning te gaan huren, maken wij desgewenst een huurcontract op. Tevens wordt er bij de incheck een inspectierapport opgemaakt.

Staat uw woning in de verkoop

Ook als uw vastgoed ter verkoop aangeboden wordt, maar de verkoop wil niet vlotten kunnen wij u goed van dienst zijn. Wij kunnen uw woning "tijdelijk" verhuren met een passende clausule voor ontbinding in het geval dat er toch verkocht wordt. Verhuur op basis van de "Leegstandswet".

 

ERA's Open Huizen Route
Speeddaten met uw toekomstige huis
zaterdag 15 juni 2024

Neem contact met ons op

Graag contact opnemen voor de verhuur/huur van mijn woning