ERA Makelaardij Amerstreek

Taxatie

Taxatie rapport nodig?

Een taxatie van onroerend goed zoals een huis of stuk grond is vaak nodig bij koop of verkoop danwel bij het oversluiten van een bestaande hypotheek. Dit voor het verkrijgen van een financiering door een bank of voor fiscale doeleinden.

Taxatierapport

Wij zijn NRVT gecertificeerd

Wij zijn aangesloten bij de brancheorganisatie NVM en onze makelaars/taxateurs zijn ingeschreven bij VastgoedCert alsmede bij het NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs). Onze rapporten worden daardoor gegarandeerd geaccepteerd door alle banken, geldverstrekkers en de belastingdienst.

Wij werken tevens samen met het NWWI en de Taxateurs Unie

Het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut) en de Taxateursunie, valideert (keurt) taxatierapporten van woningen van aangesloten taxateurs en ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld. Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen. Alleen taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen kunnen zich bij het NWWI en de Taxateursunie aanmelden.

Liever een vrijblijvende waardebepaling? Dat kan ook!

Wij komen dan bij u langs voor een waardeindicatie en bespreken de waarde met u in een persoonlijk gesprek. Dit zal meestal het geval zijn als u geen officieel taxatierapport nodig heeft en u bijvoorbeeld plannen heeft om in de toekomst te verhuizen. Wij rekenen dan geen kosten. Vraag hier uw gratis waardebepaling aan. Twijfelt u wat u nodig heeft? Bel ons even, dan kunnen wij het met u bespreken.

Taxatie aanvragen?

Vul dan hier uw contactgegevens in voor het maken van een afspraak of meer informatie.