ERA Makelaardij Amerstreek

Sterk door Service

Raamsdonksveer

Makelaar Raamsdonksveer

Zoek je een makelaar in Raamsdonksveer en omgeving met veel kennis van de woningmarkt in de Amerstreek die je op een deskundige wijze kan helpen bij het kopen of verkopen van je woning? Dát is ERA Makelaardij Amerstreek. Aan de Prins Bernhardstraat 1 in Raamsdonksveer is ons makelaarskantoor al jaren een begrip. Dagelijks zijn wij, Joris Detrie, Maarten Verkaaik, Saskia van den Broeken en Ursula Dictus hard aan het werk voor iedereen die op huizenjacht is of die juist zijn of haar woning wil verkopen. Doordat wij midden in de Amerstreek gevestigd zijn, kennen we de woningmarkt in deze regio als geen ander. Dat is niet alleen omdat we er zelf ook wonen, maar ook omdat ERA makelaardij Amerstreek goed is voor meer dan een halve eeuw aan ervaring!

De Amerstreek ! Wat is de Amerstreek?

Ons werkgebied is de Amerstreek, dat wil zeggen: Gemeente Geertruidenberg (Raamsdonksveer, Raamsdonk, Geertruidenberg), Gemeente Oosterhout, Gemeente Drimmelen. Dat is de Amerstreek!! Daarnaast zijn wij ook zeer actief in Breda en de omliggende dorpen. 

Wij helpen graag iedereen die van onze dienstverlening gebruik wil maken in een straal van ca. 25 kilometer rondom ons mooie kantoor in Raamsdonksveer.

Sterk door service

Onze kenmerkende sleutelbegrippen zijn service, ervaring en betrokkenheid. Wij verplaatsen ons altijd eerst in jouw wensen en passen onze service daarop aan. Zo ben je altijd verzekerd van een aanpak op maat. Daarmee onderscheiden wij ons als makelaar in Raamsdonksveer; sterk door échte service. 

Wist je trouwens dat je bij ons terecht kunt voor een gratis waardebepaling van jouw woning? Dit kan als je overweegt om je huis te verkopen, maar ook als je gewoon nieuwsgierig bent. Wij komen graag bij je langs!

Gratis waardebepaling aanvragen


Jouw makelaar in de regio Amerstreek

Naast Raamdonksveer zijn wij jouw ERA makelaar in de gemeentes Geertruidenberg, Altena, Oosterhout, Breda, Made en Drimmelen. Wij helpen je graag bij de verkoop, aankoop, taxaties en verhuur van woningen in de Amerstreek. Wij gaan voor duurzaam. Wij adviseren dan ook bij het duurzaam maken van je huis. Wist je bijvoorbeeld dat je extra financiering kunt krijgen voor het duurzaam maken van jouw nieuwe huis? Wij kunnen je hiervoor in contact brengen met een goede hypotheekadviseur.

Schakel ons in als makelaar in Raamsdonksveer, Geertruidenberg, Raamsdonk, Oosterhout en Breda!

Als makelaar in Raamsdonksveer verplaatsen we ons altijd eerst jouw wensen en behoeften als het om het kopen of verkopen van een woning gaat. Kunnen wij onze expertise inzetten om jouw woningbehoefte te vervullen? Wij komen graag met je in contact! Je kan geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Ons team van gespecialiseerde makelaars beantwoorden al jouw vragen graag. 

Contact opnemen

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Verkoper van een woning , Warmondplein 22
12 juli 2024

En fijne partij die afspraken na komt en je erg goed en snel op de hoogte houdt over de vorderingen Deskundig advies nemen de rijd voor je Je wordt altijd snel terug gebeld als ze niet meteen kunnen antwoorden

Verkoper van een woning , Lelystraat 2 C27
29 juni 2024

Joris is altijd bereikbaar en anders geeft hij het aan en belt hij zsm terug. Duidelijke communicatie en goed in zijn advies.

bekijk alle beoordelingen

Voor hetzelfde geld in...

een beter huis? Wij regelen het voor u.

Zonder zorgen je woonwens vervuld krijgen? Dat kan nu zoveel makkelijker dankzij het landelijke Team van ERA-makelaars.

Vertel mij meer!
)