ERA Makelaardij Amerstreek

ERA Duurzaam

ERA Makelaardij Amerstreek gaat voor DUURZAAM!!!

De media staan er vol mee. We moeten allemaal duurzamer wonen en in 2030 zelfs zonder gas. Bijna dagelijks wordt u bestookt met allerlei aanbiedingen op het gebied van energiebesparing.  Maar wat betekent dit voor u als potentiële koper van een nieuwe woning.

Era Duurzaam

Verkoop

Een koper heeft tegenwoordig steeds meer vragen over het verduurzamen van een woning. Het kopen van een woning is namelijk het ideale moment om hier aandacht aan te besteden. Steeds meer woningeigenaren willen hun huis wel verduurzamen, maar weten bij het afsluiten van een hypotheek vaak nog niet welke maatregelen ze moeten nemen, wat deze gaan kosten en welke partij het kan realiseren. De periode rondom een verhuizing is al hectisch genoeg, zeker in de huidige woningmarkt. ERA Makelaardij Amerstreek kan hierin de juiste adviseur zijn!

Ook op onze website zijn de woningen die al duurzaam zijn, voorzien van het label duurzaam!

Aankoop

Steeds vaker wordt ERA Makelaardij Amerstreek ook betrokken bij de aankoop van een woning. Wij begeleiden u niet alleen bij het vaststellen van de waarde van de woning en het voeren van de onderhandeling. Wij geven ook inzicht in de energiezuinigheid van een woning  en tips hoe u dit in de woning van uw dromen kunt verbeteren.  Energiezuiniger betekent namelijk lagere maandlasten en meer comfort. Vaak is er al veel te bereiken door extra te isoleren.

Financieren

Het kan voor u heel interessant zijn om te inventariseren wat de voordelen zijn van energiebesparing, maar u moet het wel kunnen financieren. ERA Makelaardij Amerstreek brengt u graag in contact met Financieel Adviseurs die U in deze bij kunnen staan. Zij zijn op de hoogte van alle ins en outs van het energiebesparingsbudget en zij kunnen bemiddelen bij nagenoeg alle banken en verzekeraars. Er is vaak meer mogelijk dan u denkt. Laat u eens gratis en vrijblijvend informeren door hen.

Kortom

Wij hebben een ambitie…en gaan voor DUURZAAM! Kiest u ook voor duurzaam en de hiermee gepaard gaande lagere maandlasten? Neem eens vrijblijvend contact met ons op en laat u informeren over uw mogelijkheden.

Wilt u ook duurzamer wonen?

Vul dan hier uw contactgegevens in voor meer informatie of een afspraak.