beoordelingen

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Verkoper van een woning , van der Waalstraat 31
24 augustus 2023

Het contact met de makelaar is als zeer prettig ervaren. Ze zijn deskundig, staan altijd klaar en kunt ze vrijwel altijd bereiken voor vragen. Goede begeleiding en duidelijke communicatie.

Verkoper van een woning , Carel Willinkstraat 10
21 juli 2023

Prettig samengewerkt met ERA, goede communicatie, vakkundige makelaars en komen de afspraken na zoals afgesproken..!!

Verkoper van een woning , Hertogshoef 202
19 juli 2023

Prima makelaar met kennis van zaken en correcte en tijdige communicatie. Ze doen waarvoor ze gevraagd zijn. Top!

Verkoper van een woning , Molenstraat 8
7 juli 2023

Maarten Verkaik weet heel goed wat hij doet en het contact met hem en zijn collega's verloopt prima. Ze zijn altijd bereikbaar en vinden niets teveel. Ik ben heel blij met de fijne samenwerking, dank jullie wel!

Verkoper van een woning , Johannes Vermeerstraat 10
1 juli 2023

Fijne samenwerking! Snelle reactie op vragen of opmerkingen. Joris en Maarten en de rest van het team bedankt voor de samenwerking! Groet Arie van Den Dool

Verkoper van een woning , Paulus Potterstraat 19
28 juni 2023

Snelle communicatie, goed bereikbaar, miste wel betrokkenheid. Makelaar met veel kennis van de omgeving en met een groot landelijk netwerk.

Verkoper van een woning , Graaf Willem I straat 31
28 juni 2023

Het contact was super goed, altijd netjes geïnformeerd over bezichtigingen en het verloop ervan. Ook bij vragen altijd snel een antwoord en bereikbaar.

Verkoper van een woning , Molenstraat 8
24 juni 2023

Een prettig makelaarskantoor met veel vakkennis, kennis van de lokale huizenmarkt, in staat om deskundig advies te geven en snel en flexibel te handelen.

Verkoper van een woning , Jachtsloot 87
19 juni 2023

Era Makelaardij Amerstreek gaat gedegen te werk. Deze makelaar heeft kennis van de lokale markt. Leuk dat er een gesproken video is.

Verkoper van een woning , Mr. Gerard Pijllstraat 6
17 juni 2023

Contact met de makelaar verliep soepel en snel. Met vragen werd je direct geholpen en ze gaan voor het beste resultaat voor jou!

Verkoper van een woning , Julianalaan 25
10 juni 2023

Ik heb mijn huis gekocht én verkocht via ERA. Zowel als koper en verkoper werd ik netjes begeleid. Het contact is prettig. Of dat nu via telefoon, mail of WhatsApp was. Ik was continu op de hoogte van het proces.

Verkoper van een woning , Baksweer 63
12 mei 2023

Het contact liep soepel . Goede advies. De verkoop liep niet zoals ik gehoopt had vanwege de hoge rente maar toch huis verkocht.

Verkoper van een woning , Kuiperspolderke 7
27 april 2023

Erg fijne, betrouwbare en pro actieve dienstverlening en advies. Wij zijn erg tevreden. Kinga en Jozef Kuiperspolderke 7 Raamsdonk

Verkoper van een woning , Jachtsloot 33
14 april 2023

Top verkoop van onze woning met makelaardij amerstreek, deskundigheid, service en vriendelijke begeleiding van het hele team waren super . Bedankt voor de prettige samenwerking

Verkoper van een woning , Baroniestraat 31
14 april 2023

Prettige samenwerking, deskundig en transparant. De makelaars denken goed mee en de binnendienst volgen de met hun gemaakte afspraken tijdig en goed op. Kortom, een fijn team die de verkoop van onze woning volledig naar wens en verwachting heeft uitgevoerd. ERA Raamsdonksveer, ga zo door!

Verkoper van een woning , In 't Rietwerf 63
4 april 2023

Contact was zeer goed Ben blij dat ik deze makelaar gekozen heb De eerste taxatie was wel erg hoog, maar gezien het tijdstip en de situatie toen neem ik het ze niet kwalijk

Verkoper van een woning , Adriaen Aertszoonstraat 29
28 maart 2023

Zijn zeer tevreden, nemen de tijd voor je. Vooraf wordt alles goed doorgenomen. Makkelijk in omgang. Professioneel. Mooie advertenties. Groeten Angelique & Marc

Verkoper van een woning , Walgang 11
23 maart 2023

Fijne communicatie en reel inzicht in marktwaarde. Volhoudend in het verkopen van de woning. Veel tijd gespendeerd om mensen rond te leiden.

Verkoper van een woning , Grote Kerkstraat 38
13 maart 2023

het contact verloopt altijd erg plezierig en snel. Ze denken erg mee en zijn servicegericht. We hebben alles uit handen kunnen geven, heel fijn!!

Verkoper van een woning , Lindonklaan 35
10 maart 2023

Uitstekende makelaar aan te bevelen voor iedereen Verder een goede presentatie en goede foto’s van het huis.