beoordelingen

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Verkoper van een woning , Korte Broekstraat 11
20 december 2023

heel erg tevreden over Era makelaardij, no-nonsense en uiterst deskundig zonder de menselijke kant uit het oog te verliezen, daarnaast altijd telefonisch direct bereikbaar

Verkoper van een woning , Blokvang 17
13 december 2023

Voor de 2e keer ons huis verkocht via Makelaardij Amerstreek en weer zeer tevreden. Dank jullie wel voor de goed zorg.

Verkoper van een woning , Boterpolderlaan 6
11 december 2023

Prettige communicatie en goede informatie. Niet te formeel. Prettig in de omgang. Er wordt meegedacht naar de beste manier van verkoop. Hele goede ondersteuning, op bijvoorbeeld hoe het object gepresenteerd wordt. Door hun kennis en kunde hebben ze ook een goed zicht op de markt.

Verkoper van een woning , Simon Vestdijkstraat 44
7 december 2023

Goed contact, makkelijk te bereiken. Duidelijke uitleg over wat er te gebeuren staat. Veel kennis van de markt.

Verkoper van een woning , Frederik Hendrikstraat 144
28 november 2023

Sterk door service is helemaal waargemaakt. Professioneel advies, zeer goede en betrouwbare service op alle fronten, snelle communicatie en dit alles op een heel prettige toon. De snelle verkoop van ons huis, ook al was dat niet binnen de regio van het kantoor, was een aangename verrassing net als de het maatwerk dat mogelijk bleek. Ik kan dit kantoor van harte aanraden.

Verkoper van een woning , Frederik Hendrikstraat 144
28 november 2023

Goede terugkoppeling. Duidelijk. Oog voor detail, niet snel goed genoeg. En vooral heel goed in ons als verkoper informeren en helpen. Aanbevolen!!

Verkoper van een woning , Karel V Laan 63
4 november 2023

Contact met de makelaar verliep prima. Konden altijd terecht met vragen. Makelaar is aan te bevelen.

Verkoper van een woning , Burgemeester Prinssenlaan 5
1 november 2023

Het Era team Amerstreek is fijn om mee samen te werken. Deskundig, betrokken, professioneel en snel. Wij hebben het traject als zeer prettig ervaren.

Verkoper van een woning , Tilburgseweg 5 B
27 oktober 2023

Makelaar neemt ruim de tijd en is altijd stipt. Goed geholpen met de verkoop van mijn appartement. Goed bereikbaar en vriendelijke backoffice

Verkoper van een woning , Bonkelaar 7
17 oktober 2023

goede adviezen voor de verkoop kent de lokale markt goed vriendelijk ging in de aanloop wel even wat mis rondom afspraken maar goed opgepakt en verder prima dienstverlening

Verkoper van een woning , Ravelijn 142
17 oktober 2023

Ik ben super tevreden van werk van makelaars van Amerstreek Makelaardij. Aardige medewerkers en alles snel geregeld.

Verkoper van een woning , Ramsweer 3
14 september 2023

Very reliable people. You can trust them, great specialists. We were kept informed about the sales situation and were always ready to help.

Verkoper van een woning , Frederik Hendrik wal 93
31 augustus 2023

Het contact met de makelaar verliep erg goed. Vriendelijk personeel wat altijd voor ons klaarstond. Ook heel tevreden over onze aankoopmakelaar, Maarten. Fijne, nuchtere mensen die meedenken waar nodig. Dik tevreden over ERA makelaardij Amerstreek! Bedankt voor jullie begeleiding in de aankoop en verkoop van ons (nieuwe) huis.

Verkoper van een woning , Beatrixplantsoen 3
31 augustus 2023

Ik ben goed tevreden en mijn huis was snel verkocht. Alleen omdat het in de vakantie periode viel moest ik alleen bouwtechnische keuring doen.

Verkoper van een woning , Pensionarispad 8
26 augustus 2023

Altijd snel een antwoord op al onze vragen. Super goed begeleid door heel het proces heen. Van begin tot eind.

Verkoper van een woning , Pensionarispad 8
26 augustus 2023

ERA Makelaardij Amerstreek heeft ons perfect geholpen bij het verkopen van ons huis. Joris is een zeer deskundige makelaar die ons goed heeft geholpen tijdens het gehele traject.

Verkoper van een woning , Catharinastraat 6
24 augustus 2023

Voortreffelijke communicatie met alle mensen van ERA Makelaardij Amerstreek. Duidelijke uitleg en super begeleiding voor aankoop van ons nieuwe huis en verkoop van ons huidige huis. Ook de mensen waar ze mee samenwerken voor foto's en dergelijke zijn zeer professioneel. Zeker zoals ons huis gepresenteerd werd via de website van de makelaar was helemaal top. Fijn makelaarskantoor zonder gladde verkooppraatjes!

Verkoper van een woning , Binnenhof 28
24 augustus 2023

Vooraf heeft Joris duidelijk het proces doorgenomen. Advies gegeven. Er waren voldoende contactmomenten. De begeleiding tijdens het verkoop proces was ook naar wens. Wij zijn heel tevreden over onze makelaar en bevelen hem zeker aan

Verkoper van een woning , Berkenstraat 4
24 augustus 2023

Een kundige en professionele makelaar die ook voor kleine vragen altijd voor je klaar staat. Aanrader!

Verkoper van een woning , Peerenboom 36
24 augustus 2023

De communicatie met de 2 makelaars en beide dames in de backoffice ging heel vlot en deskundig. Deze opzet zorgt voor maximale bereikbaarheid en continuiteit. Ik vind de makelaars heel positief en representatief overkomen. Ze stralen een zekere mate van optimisme uit, zonder pusherig te worden, en dat is een belangrijk eigenschap bij de verkoop van een woning. De inschatting van de verkoopbaarheid en prijs van onze woning was spot on. Omdat onze woning een atypische maar heel veelzijdig woning betrof, was de 'doorloop' video gepresenteerd door de makelaar zelf voor ons een geweldige aanvulling. Maarten, Joris, Saskia en Ursula: Bedankt!