Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u?

Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie. Door gebruik te maken van onze website of door hiernaast op akkoord te klikken, stemt u daar mee in.

Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u? Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie.
×

ERA cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van functionele en statistieken cookies, die nodig zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Hieronder kan je aangeven welke andere soorten cookies je wilt accepteren.

beoordelingen

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Verkoper van een woning , Priemkruid 10
1 juli 2021

Martin is een uitstekende makelaar, hij begrijpt direct wat de klant nodig heeft. , Zijn adviezen waren van onschatbare waarde bij het zoeken, kiezen van een woning en bij het uitbrengen van een bod. Zeer correct, altijd in contact, werkt netjes, efficiƫnt en zeer professioneel. Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met het hele team. Heel erg bedankt! Sterk aanbevelen!

Verkoper van een woning , Kardeel 9
26 juni 2021

Fijne makelaar waarbij het verkoopproces helder, proactief en prettig is verlopen!

Verkoper van een woning , Kanseliersstraat 1
24 juni 2021

Prima geholpen door Maarten. Fijne makelaar. Huis was snel verkocht, zal in deze tijd geen verassing zijn.

Verkoper van een woning , Merelstraat 2
22 juni 2021

Ik ben heel erg content over ERA Makelaardij Amerstreek.Super,geweldig. Kantoorpersoneel Top.Joris geweldige man. Staat altijd klaar voor je.TOP Zoek je ,n makelaar,ik kan je zeker ERA Makelaardij Amerstreek aanraden. ERA Hartstikke bedankt.

Verkoper van een woning , Anemoonlaan 36 a
18 juni 2021

Onze ervaring met Era was geweldig. Alles werd uitstekend geregeld en als er vragen waren werd dit keurig opgelost. We werden van alles volledig op de hoogte gehouden,en ook zeer belangrijk en toch zeker fijn de bereikbaarheid. Als we iemand weten die zijn huis wil verkopen raden wij zeker Era aan.

Verkoper van een woning , Ringelberchstraat 7
18 juni 2021

Wij zijn zeer tevreden over onze verkoopmakelaar, ook de kopende partij was heel erg te spreken over Maarten. Ons huis was binnen een mum van tijd verkocht, snelle reactietijden vanuit het kantoor en hele prettige communicatie. Ze houden goed rekening met je wensen en ik zou zo weer met ERA in zee gaan.

Verkoper van een woning , Polderstraat 56
8 juni 2021

Super tevreden over Joris en zijn team. maken een goede marktanalyse en een mooie presentatie van de woning. verkoop ging vlot en contact met de makelaar hebben we erg prettig ervaren, zeker een aanrader als je van plan bent je woning te gaan verkopen !

Verkoper van een woning , Julianalaan 102
1 juni 2021

Ons nieuwe huis aangekocht via Era Makelaardij Amerstreek. Door het snelle handelen van Joris ( huis taxeren, informatie en advies) was de keuze niet moeilijk om via hun ons huis te verkopen. Allemaal super snel gegaan. Goed advies over de vraagprijs. Goed overleg over de advertentie op Funda. Het advies van Milou en de mooie foto's en video die zij gemaakt heeft. Na iedere bezichtiging even een belletje van Joris. Ook tijdens de biedingen goed geadviseerd. Ook Saskia mogen we niet vergeten die we eigenlijk alleen telefonische hebben gesprokken maar ook door haar snelle handelen mee geholpen heeft aan de snelle verkoop van ons huis.

Verkoper van een woning , Julianalaan 106
28 mei 2021

Goed,eerlijk open contact. Adequaat. Fijne mensen bij ERA Amerstreek. Ik werd goed op de hoogte gehouden.

Verkoper van een woning , Diepenbrockstraat 28
19 mei 2021

Wij zijn uitermate tevreden over het contact in het voortraject, het advies, de terugkoppeling na bezichtigingen en de afhandeling.

Verkoper van een woning , Walgang 7
14 mei 2021

De makelaar heeft het huis verkocht voor een goede prijs. De foto's waren in het begin niet al te best en de fotograaf niet erg prettig. Jammer dat de makelaar die het merendeel van de bezichtigingen deed, niet degene was waar alles mee besproken was en er daarom dus veel onduidelijk of zelfs incorrect was uitgelegd aan in ieder geval de uiteindelijke koper van het huis. Verder was de communicatie wel prettig en de courtage marktconform.

Verkoper van een woning , Baksweer 238
6 mei 2021

We zijn ontzettend tevreden over Era Makelaardij en in het bijzonder over Maarten, die heeft ons vakkundig begeleid.

Verkoper van een woning , Stadsweg 30
24 april 2021

Het contact verliep prima. Goed bereikbaar, professioneel advies, toegankelijk en vriendelijk. Zeker aan te raden.

Verkoper van een woning , Gouverneurslaan 29
16 april 2021

Prettige samenwerking met het hele team van ERA. Ze hebben verstand van zaken, staan klaar voor vragen en zorgen voor de beste prijs voor je woning.

Verkoper van een woning , Theo van Delftstraat 1
30 maart 2021

Snel handelen, duidelijke communicatie vanuit makelaars en zeker ook het kantoor! Wijzigingen en extra aanvullingen m.b.t. publicaties worden snel opgepakt.

Verkoper van een woning , van de Poelstraat 7
27 maart 2021

Alles goed geregeld en duidelijk. Staan altijd klaar voor de klant. Weten goed hoe de markt in elkaar zit en de begeleiding is top. Erg vriendelijk en behulpzaam behandeld.

Verkoper van een woning , Ramsweer 22
20 maart 2021

Snelle verkoop van onze woning binnen 2.5 week en ver boven de vraagprijs. Fijn om mee te denken met bezichtigingen te plannen ivm thuiswerken, deze keurig op 3 dagdelen gepland. Ook goede begeleiding van Joris, als aankoopmakelaar, bij het uitbrengen van een bod op onze nieuwe woning, we hadden niet verwacht om in deze markt onze nieuwe woning te bemachtigen, maar door een goed uitgebracht bod (na overleg) zijn wij toch de nieuwe eigenaren geworden.

Verkoper van een woning , Buurstede 142
17 maart 2021

Contacten verliepen goed. Goed telefonisch bereikbaar. Service gericht en waardevolle info. Deskundigheid van de makelaar was prima. Kort samengevat geen negatieve zaken

Verkoper van een woning , Spoordijk 29
6 maart 2021

Wij werden heel netjes geholpen. In juli een waardebepaling gehad en uiteindelijk ons huis door hen laten verkopen. Communicatie was goed; werden van alles netjes op de hoogte gebracht. Ook per mail zijn zij goed bereikbaar; kreeg altijd snel antwoord.

Verkoper van een woning , Spoordijk 29
6 maart 2021

Van begin tot eind ontlast in het proces. Snel en makkelijk contact en goede tips gekregen. Voor een verkoop zonder zorgen een echte aanrader. Top!