Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u?

Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie. Door gebruik te maken van onze website of door hiernaast op akkoord te klikken, stemt u daar mee in.

Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u? Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie.
×

ERA cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van functionele en statistieken cookies, die nodig zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Hieronder kan je aangeven welke andere soorten cookies je wilt accepteren.

beoordelingen

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Verkoper van een woning , P. Ketelaarstraat 8
28 september 2022

Duidelijk en gemakkelijk contact. Goed advies voor het moment van verkopen van de woning met meer dan het gewenste resultaat.

Verkoper van een woning , Zeldenrustlaan 41
9 september 2022

Het contact was super.. vanaf de eerste kennismaking was er duidelijkheid en geen enkele reden tot twijfel. De service gerichtheid van dit team staat op een hoog niveau, wat beschouwd mag worden als een groot compliment voor iedereen die er bij betrokken is geweest om onze woning op een professionele manier te verkopen.

Verkoper van een woning , Hoge donk 52
1 september 2022

De mensen die bij ERA makelaars werken zijn stuk voor stuk mensen die weten waar ze over praten alles werd netjes uitgelegd wat de te nemen stappen waren en wanneer er kijkers kwamen en wanneer ze klaar waren zodat je zo min mogelijk merkte dat ze bezig waren voor je ronduit uitstekende makelaars met vriendelijke groet, Peter Thijssen

Verkoper van een woning , Frans Halsstraat 1
30 augustus 2022

Vanaf het eerste moment verliep de samenwerking uitstekend. Duidelijk en eerlijk, ook als je vragen had een snelle reactie. Era ontzorgt, zowel voor de aankoop van de nieuwe woning alsmede de verkoop van onze woning. Era bedankt voor de prettige samenwerking.

Verkoper van een woning , Poternestraat 1
20 augustus 2022

Prima tevreden over deze makelaar! Fijn contact, werd goed naar ons geluisterd en werden altijd direct teruggebeld. Enige minpunt besproken met de makelaar en dit werd direct opgelost.

Verkoper van een woning , Stadsweg 28
14 augustus 2022

Deskundig, vriendelijk, goed bereikbaar en benaderbaar. Zeer tevreden over de service en zou deze makelaar zeker aanraden.

Verkoper van een woning , Zuidwal 131
26 juli 2022

Niet van Toepassing , van begin tot eind klopte het helemaal en verdere geen verborgen Agenda's voor niemand.

Verkoper van een woning , Buitendijk 70
20 juli 2022

Het contact met Era Amerstreek was naar alle trevredenheid. In elk opzicht zeer tevreden. Jouw wensen en het Era Amerstreek Team maakt samen een perfect team.!! Duidelijke communicatie en een goed luisterend oor. Korte lijnen adequaat handelen.

Verkoper van een woning , Venkeltuin 7
13 juli 2022

Zeer professioneel allemaal. Goede ondersteuning. Prima prijs. Zeer goede kennis van zowel de lokale markt als eromheen. Joris en zijn team hebben de verkoop zeer goed begeleid en tot een mooie verkoop kunnen brengen.

Verkoper van een woning , Margrietstraat 16
8 juli 2022

Het contact is heel goed verlopen alsmede de adviezen die we hebben gekregen, op diverse vlakken. Ook de vriendelijkheid van al het personeel deed ons goed!

Verkoper van een woning , Ziederijsingel 7
5 juli 2022

Gedurende het proces heeft het kantoor mij continue goed bijgestaan. Deskundigheid was uitstekend en de service verlening prima.

Verkoper van een woning , Bastionstraat 13
8 juni 2022

Fijne begeleiding gehad in het verkopen van ons huis. Communicatie met zowel de makelaar als de binnendienst verloopt goed en snel. We zouden ERA Amerstreek zeker adviseren aan anderen!

Verkoper van een woning , Koestraat 104
14 mei 2022

Contact met makelaar was goed. Was bereikbaar en kwam afspraken na. Had wel graag gezien dat er vanuit hen contact wordt opgenomen na bv een bouwkundig rapport woning. Even overleggen hoe het gegaan was. Dit misten wij.

Verkoper van een woning , Terreplein 26
7 mei 2022

Een uitstekende begeleiding een echte aanrader voor iedere aspirant koper en verkoper, duidelijke voorlichting en vakkundig instelling.

Verkoper van een woning , Zeldenrustlaan 11
5 mei 2022

ERA Makelaars zorgt voor vriendelijke, duidelijke, eerlijke en goede professionele begeleiding. Alle medewerkers zijn betrokken en vriendelijk.

Verkoper van een woning , Jan van Eijckhof 40
1 mei 2022

Na een prettige ervaring met de verkoop van mijn vorige woning, hebben wij besloten onze nieuwe woning aan te kopen met Era amerstreek. Zij zijn altijd goed bereikbaar en staan je dan vriendelijk te woord, Joris Detrie zelfs in de avond en weekend uren. Tevens goed advies gehad tijdens en na bezichtigingen.

Verkoper van een woning , Zeldenrustlaan 18
23 april 2022

Fijn contact met zowel de makelaars als het personeel op kantoor. Bezichtigingen werden achter elkaar gepland en in overleg. Dit was erg prettig. Diverse vragen werden snel beantwoord

Verkoper van een woning , Baksweer 25
24 maart 2022

Wat een fijne makelaar hebben we gehad. Alles wordt uit handen genomen en zo goed als mogelijk met je besproken en afgesproken qua bezichtigingen.

Verkoper van een woning , Hoge donk 48
15 maart 2022

Zeer goed geholpen, tijdens het verkoopproces goed bijgestaan. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Alle vragen die er waren zijn zeer goed uitgelegd. Duidelijke afspraken, een dikke aanrader!

Verkoper van een woning , Anemoonlaan 36
15 maart 2022

We zijn erg goed geholpen! Heel vriendelijk personeel, duidelijke uitleg, de reclame was top! We werden goed op de hoogte gehouden van alles, en uiteindelijk de woning snel en voor een hele goede prijs verkocht!