Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u?

Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie. Door gebruik te maken van onze website of door hiernaast op akkoord te klikken, stemt u daar mee in.

Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u? Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie.
×

ERA cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van functionele en statistieken cookies, die nodig zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Hieronder kan je aangeven welke andere soorten cookies je wilt accepteren.

beoordelingen

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Verkoper van een woning , Ziederijsingel 7
5 juli 2022

Gedurende het proces heeft het kantoor mij continue goed bijgestaan. Deskundigheid was uitstekend en de service verlening prima.

Verkoper van een woning , Bastionstraat 13
8 juni 2022

Fijne begeleiding gehad in het verkopen van ons huis. Communicatie met zowel de makelaar als de binnendienst verloopt goed en snel. We zouden ERA Amerstreek zeker adviseren aan anderen!

Verkoper van een woning , Koestraat 104
14 mei 2022

Contact met makelaar was goed. Was bereikbaar en kwam afspraken na. Had wel graag gezien dat er vanuit hen contact wordt opgenomen na bv een bouwkundig rapport woning. Even overleggen hoe het gegaan was. Dit misten wij.

Verkoper van een woning , Terreplein 26
7 mei 2022

Een uitstekende begeleiding een echte aanrader voor iedere aspirant koper en verkoper, duidelijke voorlichting en vakkundig instelling.

Verkoper van een woning , Zeldenrustlaan 11
5 mei 2022

ERA Makelaars zorgt voor vriendelijke, duidelijke, eerlijke en goede professionele begeleiding. Alle medewerkers zijn betrokken en vriendelijk.

Verkoper van een woning , Jan van Eijckhof 40
1 mei 2022

Na een prettige ervaring met de verkoop van mijn vorige woning, hebben wij besloten onze nieuwe woning aan te kopen met Era amerstreek. Zij zijn altijd goed bereikbaar en staan je dan vriendelijk te woord, Joris Detrie zelfs in de avond en weekend uren. Tevens goed advies gehad tijdens en na bezichtigingen.

Verkoper van een woning , Zeldenrustlaan 18
23 april 2022

Fijn contact met zowel de makelaars als het personeel op kantoor. Bezichtigingen werden achter elkaar gepland en in overleg. Dit was erg prettig. Diverse vragen werden snel beantwoord

Verkoper van een woning , Baksweer 25
24 maart 2022

Wat een fijne makelaar hebben we gehad. Alles wordt uit handen genomen en zo goed als mogelijk met je besproken en afgesproken qua bezichtigingen.

Verkoper van een woning , Hoge donk 48
15 maart 2022

Zeer goed geholpen, tijdens het verkoopproces goed bijgestaan. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Alle vragen die er waren zijn zeer goed uitgelegd. Duidelijke afspraken, een dikke aanrader!

Verkoper van een woning , Anemoonlaan 36
15 maart 2022

We zijn erg goed geholpen! Heel vriendelijk personeel, duidelijke uitleg, de reclame was top! We werden goed op de hoogte gehouden van alles, en uiteindelijk de woning snel en voor een hele goede prijs verkocht!

Verkoper van een woning , Scheepswerflaan 261
28 februari 2022

Contact met de makelaar was erg goed. Ze nemen de tijd, uitgebreide waardebepaling en goede service. Daarnaast zijn er veel foto's gemaakt en een goede promo film. Woning was zo verkocht!

Verkoper van een woning , Brandestraat 20
22 februari 2022

Zeer goed geholpen. Goed bereikbaar voor alle vragen. En een super communicatie! Huis snel en goed verkocht. Echt een aanrader!

Verkoper van een woning , Nieuwstraat 59 H
15 februari 2022

Goed contact en prima op de hoogte gehouden van de voortgang. Alle afspraken nagekomen en met een tevreden resultaat.

Verkoper van een woning , Van Leeuwenhoeklaan 74
31 januari 2022

Zeer goed geholpen. Goed bereikbaar voor alle vragen. En een super communicatie! Huis snel en goed verkocht. Echt een aanrader!

Verkoper van een woning , Judith Leysterstraat 18
12 januari 2022

Met de makelaar kwamen we tot een marktconforme prijs. Afwikkeling van de verkoop ging voorspoedig. Overleg met de makelaar heb ik als prettig ervaren.

Verkoper van een woning , Stadsweg 66
28 december 2021

Prima ervaring met Era makelaardij Amerstreek! Deskundig, betrouwbaar, duidelijk informatie, afspraken nakomen. Kortom …..heel tevreden.

Verkoper van een woning ,
16 december 2021

Wij zijn erg goed geholpen door Joris, erg deskundig ,behulpzaam en vriendelijk. Super blij mee. Een aanrader aan iedereen die zijn huis wil verkopen. Super bedankt!!!

Verkoper van een woning , Priemkruid 28
28 november 2021

Prima contact, deskundig en uitstekende begeleiding. Goede presentatie, eerlijk advies en service gericht,

Verkoper van een woning , Rijvoortshoef 1
26 november 2021

Het contact met de makelaar was naar onze mening deskundig en prettig. Mochten wij in de toekomst weer een makelaar nodig hebben dan is de keus voor ons niet moeilijk ook al wonen we nu in een andere regio.

Verkoper van een woning , Koestraat 36
26 november 2021

Era makelaar verdiend een dikke 10! In twee maanden is mijn huis verkocht en daar ben ik blij mee! De bezichtigingen verliep efficient met met ruime tijd om de woning te bekijken! Ook de meiden op kantoor zijn superlief en begripvol! Bedankt Era!