Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u?

Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie. Door gebruik te maken van onze website of door hiernaast op akkoord te klikken, stemt u daar mee in.

Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u? Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie.
×

ERA cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van functionele en statistieken cookies, die nodig zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Hieronder kan je aangeven welke andere soorten cookies je wilt accepteren.

beoordelingen

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Verkoper van een woning , Priemkruid 28
28 november 2021

Prima contact, deskundig en uitstekende begeleiding. Goede presentatie, eerlijk advies en service gericht,

Verkoper van een woning , Rijvoortshoef 1
26 november 2021

Het contact met de makelaar was naar onze mening deskundig en prettig. Mochten wij in de toekomst weer een makelaar nodig hebben dan is de keus voor ons niet moeilijk ook al wonen we nu in een andere regio.

Verkoper van een woning , Koestraat 36
26 november 2021

Era makelaar verdiend een dikke 10! In twee maanden is mijn huis verkocht en daar ben ik blij mee! De bezichtigingen verliep efficient met met ruime tijd om de woning te bekijken! Ook de meiden op kantoor zijn superlief en begripvol! Bedankt Era!

Verkoper van een woning , Breetweerlaan 61
19 november 2021

Erg fijne makelaar en heel laagdrempelig te benaderen (ook via Whatsapp). Een keer een kleine miscommunicatie omtrent bezichtigingsdagen, maar uiteindelijk geen probleem. Ook goede begeleiding en advies bij het accepteren van een bod. Top!

Verkoper van een woning , Burg. Bianchiweg 12
16 november 2021

Het contact verliep zeer soepel, hij komt zijn woord altijd na en reageert snel op onze vragen. Wij zijn zeer tevreden!

Verkoper van een woning , Hertogshoef 76
6 november 2021

Verwachtingen waren hoog gespannen, welke ook geheel nageleefd zijn. Makelaar alsmede back office medewerkers doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen.

Verkoper van een woning , Rijvoortshoef 27
3 november 2021

Heel goed en correct altijd op alle vragen duidelijk antwoord. Vlote afhandeling en bereikbaarheid goed

Verkoper van een woning , Koningstraat 1
31 oktober 2021

Deskundig, ondersteunend, duidelijk, eerlijk. Vanaf dag 1 alles uit handen genomen. Alles in overleg en ook rekening houdend met kopende partij.

Verkoper van een woning , Keizersdijk 75 .
14 oktober 2021

In korte tijd via deze ERA makelaar 2 panden naar volle tevredenheid verkocht. Op naar nummer 3 !!.

Verkoper van een woning , Buitendijk 124 B
28 september 2021

Communicatie met makelaar verlopen goed en duidelijk. Het personeel op kantoor is vriendelijk en behulpzaam en komen afspraken na

Verkoper van een woning , Markt 13 +13 A
24 september 2021

Vanaf het begin snelle acties m.b.t. foto's en opstellen verkoopteksten. In korte tijd veel bezichtigingen met steeds andere vragen, had ook te maken dat het pand een monument betrof en diverse bestemmingen had , waarop altijd een goed antwoord kwam. Toen de 1e verkoopmakelaar op vakantie ging is dit naadloos overgenomen door zijn collega wat ik als zeer positief heb ervaren pmdat de bezichtigingen en verkoop gewoon door konden gaan gedurende de vakantieperiode. Ook de communicatie met de binnendienst medewerkers heb ik als zeer prettig ervaren.

Verkoper van een woning , Van Lennepstraat 10
8 september 2021

Wij zijn bijzonder tevreden over het gehele team van ERA makelaars Amerstreek. De makelaars prettig en kundig en de backoffice zeer vriendelijk. Wij raden deze makelaardij van harte aan!

Verkoper van een woning , Dorpsstraat 31
8 september 2021

Goede service, fijn contact. Zeer goed begeleid. Zeer deskundig en zeer professioneel. Goede foto’s en een mooie verkoopfilialen van een professionele styliste.

Verkoper van een woning , Karekietstraat 11
21 augustus 2021

Het was heel fijn samenwerken. Alles ging in goed overleg.. Heel goed bereikbaar via telf of app. Snel antwoord op een vraag. Ben zeer tevreden En mocht ik ooit nog een makelaar nodig hebben dan is de keuze snel gemaakt.. Super bedankt..

Verkoper van een woning , Schapendries 84
17 augustus 2021

Alleen maar positieve ervaringen. Fijne contacten gehad met een vakkundig makelaar. Positieve ervaring, goede communicatie en een vlotte verkoop. Het verloop van het proces: brochure, communicatie, bezichtigingen en afwikkeling verliepen soepel.

Verkoper van een woning , Hoofdstraat 90
17 augustus 2021

Ik heb ook tevens mijn nieuwe woning gekocht via ERA Makelaardij Amerstreek en zowel voor mijn verkoop van mijn huidige woning alsmede de aankoop van mijn nieuwe woning ben ik zeer goed en professioneel maar weer niet te zakelijk begeleid. Kortom beide deals als prettig ervaren

Verkoper van een woning , Hoge donk 52
27 juli 2021

Een erg fijne makelaar om mee te werken. De contacten met de makelaar en de medewerkers op kantoor verliepen prima. Zowel telefonisch als op kantoor, waar ik een aantal keer langs ben gegaan. ERA kent de markt als geen ander, presenteren de woning erg goed (beter dan andere makelaars in de regio) en hebben ervoor gezorgd dat alles netjes is verlopen. Van de eerste gesprekken, de bezichtigingen tot aan de afhandeling.

Verkoper van een woning , Brigidastraat 15
10 juli 2021

Bijzonder prettige samenwerking met deze makelaar! Zeker een aanrader om zelf in te schakelen wanneer je een aan- of verkoop wilt doen.

Verkoper van een woning , Ravelijn 141
7 juli 2021

Vlotte makelaar met een duidelijke gang van zaken! Een duidelijke uitleg over de verkoop van de woning, en verassend genoeg keuze in prijs mbt courtage’s en opstartkosten! Na opdracht snel actie en binnen 2 weken was onze woning verkocht! Zeer te spreken over era amerstreek

Verkoper van een woning , Frederik Hendrik wal 77
3 juli 2021

Top service! Erg tevreden. En het filmpje als onderdeel van de verkoopbrochure is een waardevolle toevoeging!