Logo

Welkom bij ERA Makelaardij Amerstreek

Op het adres Prins Bernhardstraat 1 te Raamsdonksveer is ons makelaarskantoor gevestigd. Dagelijks zijn Joris Detrie en Maarten Verkaaik samen met Michael Vereggen en Saskia van den Broek voor u actief op de markt. 

Het kantoor is gelegen in de Amerstreek en zodoende zijn wij Uw ERA makelaar in Raamsdonksveer,  Geertruidenberg en omstreken. Wij zijn inzetbaar voor verkoop, aankoop, taxaties, verhuur en huur van woningen. Ook voor hypotheekadvies en informatie met betrekking tot het duurzaam maken van uw woning of de woning die u wilt kopen kunt u bij ons terecht. Wij brengen u desgewenst in contact met een hypotheekadviseur die voor u persoonlijk aan de slag gaat.

Onze kenmerkende sleutelbegrippen zijn: sterk door service, ervaren, betrokken.

Vanuit deze visie en de jarenlange ervaring van Joris en Maarten, hebben wij een brede kennis van de huizenmarkt en het tot stand brengen van het contact tussen kopers en verkopers. Wij verplaatsen ons in de wensen van elke cliënt. Kortom: bij ons krijgt u een advies, transactie of taxatie op maat. ERA Makelaardij Amerstreek is goed voor meer dan een halve eeuw aan ervaring. Wij zijn al jaren werkzaam én woonachtig in de Amerstreek. 

Bij ons heeft uw vraag naar bemiddeling, onze persoonlijke aandacht met een zeer reële mogelijkheid tot succes. Wij gaan graag voor u aan de slag met het zoeken naar de juiste match.

illustratie

Neem contact met ons op

Privacyverklaring