Logo
illustratie

Verkopen

Je hebt de beslissing gemaakt om je huis te verkopen, maar waar begin je? Er komen na deze beslissing zoveel vragen op je af dat je door de bomen het bos niet meer ziet.

De eerste stap bij het verkopen van je woning is het uitzoeken van een makelaar. Belangrijk is hierbij dat de makelaar voor wie je kiest, bij je past. Hij/zij moet je een goed en vertrouwd gevoel geven dat de woning, passend in de marktsituatie, naar jouw voorkeuren wordt verkocht. De makelaar zorgt voor duidelijkheid en kan je precies vertellen wat er moet gebeuren om een woning in de verkoop te zetten en te verkopen voor de juiste prijs. 

Overweeg je Hopman ERA Makelaars Castricum in de arm te nemen?

Dat geeft je in ieder geval de volgende garanties:

Je bespaart tijd, omdat wij veel werk uit handen nemen. Zo kan je jouw tijd besteden aan je volgende huis. Je ervaart gemak, omdat Hopman ERA Makelaars Castricum met je meedenkt over hoe je jouw huis optimaal kunt tonen aan de markt. Zo krijg je het sneller onder de aandacht bij mogelijke kopers. Je krijgt een beter resultaat, omdat wij de hele dag bezig zijn met de verkoop van huizen en dus gefocust is op resultaat. 

Hopman ERA Makelaars Castricum werkt volgens een beproefde methode, waarmee wij de markt bewerken. Daardoor kennen wij niet alleen de marktstatistieken goed, maar ook de mensen in de markt. Wij weten wie waarnaar op zoek is.

Wij maken deel uit van een (inter)nationaal netwerk van kwaliteitsmakelaars. Verhuis je naar een andere plaats? Grote kans dat een ERA-makelaar je daar ook wegwijs kan maken en je sneller kan helpen aan een nieuw thuis.

Wij komen graag vrijblijvend langs in de te verkopen woning. De makelaar loopt met je door de woning om later de waarde te kunnen berekenen en zal in een vrijblijvend gesprek uitleggen hoe hij werkt en wat hij voor je kan betekenen.

Ons kantoor in Castricum is actief in het volgende werkgebied: Castricum, Bakkum, Limmen, Uitgeest en Akersloot. Ons kantoor in Heemskerk is actief in Heemskerk, Beverwijk, Velsen, Akersloot en Uitgeest en ons kantoor in Heiloo richt zich voornamelijk op Bergen, Alkmaar, de Egmonden, Heiloo en Limmen. 

illustratie
Dit is het gemiddelde van 278 beoordelingen
Lokale marktkennis
 
Service en begeleiding
 
Deskundigheid
 
Prijs/Kwaliteit
 

Wil je verkopen?

Neem contact met ons op

Privacyverklaring