Nieuw Koningsduin fase 7
Castricum
Logo
illustratie

Nieuw Koningsduin Fase 7 te Castricum

Nieuw Koningsduin Fase 7 in ontwikkeling door ABB!

In Nieuw Koningsduin woon je heerlijk, nabij bos, zee en duinen. Een werkelijk unieke locatie, met schitterende gedetailleerde woningen. Centraal gelegen ten opzichte van vele voorzieningen, diverse uitvalswegen, grote steden als Amsterdam en Haarlem, maar toch midden in de natuur.

Na succesvolle verkoop en bouw van de voorgaande fases, is dit de laatste fase die ABB in de verkoop gaat brengen. De belangstelling voor deze fase is groot! Dit is écht de laatste kans om een woning te kopen in Nieuw Koningsduin.

Fase 7
Fase 7 wordt gerealiseerd op de locatie van de oude Zusterflat op het landgoed Duin en Bosch. Met het ontwikkelteam, waar architect Remco Veerbeek van Zeinstra Veerbeek Architecten, onderdeel van uitmaakt, is ABB druk met de ontwikkeling van fase 7. Zij willen fase 7 een vergelijkbare uitstraling geven als de voorgaande fasen. Sfeervolle woningen in fraaie chaletstijl-architectuur. Ook in deze fase zal er een diversiteit aan woningtypen worden ontwikkeld; rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen.

Fase 7 bestaat uit 17 woningen en krijgt een uitstraling die aansluit bij het unieke karakter van landgoed Duin en Bosch. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan het groen in de woonwijk. Een knusse en kleinschalige woonwijk waar het heerlijk wonen is!

Planning
Naar verwachting zal de verkoop in 2018 van start gaan. Op het moment van start verkoop worden de prijzen, plattegronden enzovoorts gepresenteerd.

Interesse?
Heb je interesse in één van de woningen van fase 7? Je kunt je inschrijven op de site www.nieuwkoningsduin.nl. Vervolgens wordt je via de nieuwsbrief op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen van dit project.

illustratie
Dit is het gemiddelde van 278 beoordelingen
Lokale marktkennis
 
Service en begeleiding
 
Deskundigheid
 
Prijs/Kwaliteit
 

Vragen over het nieuwbouwplan Nieuw Koningsduin?

Neem contact met ons op en wij informeren over de ontwikkelingen.

Privacyverklaring