Appartementen Koraalzand
Castricum
Logo
illustratie

LUXE APPARTEMENTEN EN PENTHOUSES

Van dit mooie project zijn alle appartementen verkocht. 

De Koraalzand appartementen worden gebouwd aan de Geesterduinweg in Castricum. Dit schitterende gebouw wordt omzoomd door groen en telt 10 luxe appartementen en 3 penthouses. De appartementen hebben een woonoppervlakte van circa 96 tot 154 m².

WONINGTYPES

Het Koraalzand gebouw heeft 4 woonlagen. Op de begane grond bevinden zich 2 appartementen met ruim terras op het zuidwesten. Ook vindt u hier de inpandige bergingen en de ruime entreehal met lift en trappenhuis. Verder worden 9 inpandige garageboxen en privéparkeerplekken op de begane grond gerealiseerd. Op de 1e en 2everdieping komen elk 4 appartementen met balkons op het zuidwesten, zuidoosten of noordwesten. De bovenste woonlaag biedt ruimte aan 3 zeer riante penthouses met bijzonder grote buitenruimten en ideale bezonning. De met zwart zink afgewerkte dak overstek zorgt hier voor een mooie lichtinval en rijke uitstraling.

HEDENDAAGS COMFORT & DUURZAAMHEID
De Koraalzand appartementen en penthouses zijn goed geïsoleerd en voldoen aan de wettelijke eisen voor geluidsisolatie. Alle woningen zijn in het geheel voorzien van vloerverwarming.  De appartementen zijn energiezuinig met standaard een energieverbruik dat overeenkomt met energielabel A. Dit merkt u in uw maandelijkse energielasten. Hiermee draagt u bij aan een beter klimaat en een beter milieu. Ook worden op het dak van appartementengebouw Koraalzand zonnepanelen geplaatst die de appartementen voorzien van zonne-energie.

MOGELIJKHEDEN
Hoeveel slaapkamers wilt u? Welke balkonligging heeft uw voorkeur? Hoe groot wilt u wonen? De appartementen van Koraalzand kennen ruime indelingsmogelijkheden, die we graag in samenspraak met u optimaal benutten. 

Koraalzand op een rij
- centraal gelegen, dichtbij dagelijkse voorzieningen;
- woonoppervlakten tussen circa 96 en154 m²;
- ruime terrassen;
- hoge plafonds (circa 2.80 m/ penthouses circa 3m);
- gestucte plafonds, houten kozijnen en stompe deuren;
- comfortabel door vloerverwarming, lift en goede installatie;
- veilig gelijkvloers en drempelloos wonen met inbraakwerend hang-en sluitwerk;
- gemak door brievenbus in centrale hal, inpandige berging en privé parkeerplaats/garagebox;
- kleinschalig gebouw;
- hoogwaardige moderne architectuur;
- luxe keuken en luxe sanitair.

illustratie
Dit is het gemiddelde van 278 beoordelingen
Lokale marktkennis
 
Service en begeleiding
 
Deskundigheid
 
Prijs/Kwaliteit
 

Vragen over het nieuwbouwplan Koraalzand te Castricum?

Neem contact met ons op en wij informeren over de ontwikkelingen.

Privacyverklaring