Logo

Quinten Fortuin

Ik ben enthousiast werkzaam als makelaar (KRMT) in de regio Roosendaal & Halderberge. Mijn doel is om u zo goed mogelijk te begeleiden, te adviseren en met raad en daad bij te staan, bij de koop of verkoop van uw woning. Service, open communicatie en een goede bereikbaarheid staan hierbij hoog in het vaandel.

Over ERA Content Plus

ERA Content Plus werkt uitsluitend met makelaars en taxateurs die zich als zelfstandig ondernemer aan ons bedrijf verbinden.
Dit ondernemerschap brengt per definitie met zich mee dat je een stap verder gaat voor je klant. Daarbij staat de lokale verankering en een directe lijn met de klant voorop.
Door de combinatie van lokaal aanwezige marktkennis en een groot aaneengesloten werkgebied worden wij ook veel ingeschakeld voor taxaties. Onze taxaties worden door alle geldverstrekkers geaccepteerd.

Al onze makelaars werken vanuit hun eigen woonomgeving, ondersteund vanuit ons kantoor in Breda. De agenten van ERA Content Plus zijn onder meer actief in Steenbergen, Roosendaal, Etten-Leur, Breda, Bavel, Ridderkerk, Tilburg en Haaren. Uiteraard behoren alle omliggende plaatsen ook tot ons werkgebied. Hierdoor strekt ons werkgebied zich uit over geheel West- en Midden Brabant en de regio Dordrecht-Rotterdam.

Wij zijn bereikbaar op:
Maandag tot en met vrijdag: van 09.00 - 17.30 uur
Zaterdag : van 10.00 tot 14.00 uur
Uiteraard zijn onze makelaars buiten deze tijden ook bereikbaar via e-mail en telefoon.

illustratie
Dit is het gemiddelde van 224 beoordelingen
Lokale marktkennis
 
Service en begeleiding
 
Deskundigheid
 
Prijs/Kwaliteit
 

Een afspraak maken met Quinten Fortuin?

Vul dan hier uw contactgegevens in

Privacyverklaring